کشتار حیوانات
0 مرغ
0 اردک
0 خوک
0 خرگوش
0 بوقلمون
0 غاز
0 گوسفند
0 بز
0 گاو و گوساله
0 جوندگان بجز خرگوش
0 کبوتر و دیگر پرندگان
0 بوفالو
0 اسب
0 الاغ و قاطر
0 شتر

اینها تعداد حیواناتی است که تا زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

شكایت [آرشیو] - تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار

مشاهده نسخه کامل : شكایت

m.majnun
24-07-2007, 02:10
درود بر شما عزیزان غیر هم جهت.
سخت گله مندم.موضوعی داشتیم در رابطه ی با دیدار حضوری اعضا كه همه ی عزیزان تا حدودی با آن آشنا هستند.
اگر یادتان باشد این پیشنهاد از جانب شخص خود من داده شد.كه هر دوستی به عناوین مختلف كه ما تو را نمی شناسیم اگر بشناسیم با شما تماس می گیریم و یا این كه من در تهران نیستم‘من فقط یك نفر هستم یك نفری چه كاری از من بر می اید‘آقای هوشیار در مشهد هستند ترتیبی اتخاذ كنیم تا ایشان هم باشند و..............
حال نمی دانم با توجه به رفع تمام این بهانه ها حتی یك نفر هم برای گذاشتن قدم اقدام نكرد.با توجه به اینكه شخص آقای هوشیار موضوعی را به عنوان(دیدار در تهران)گذاشتند ولی حتی یك نفر هم به آن پاسخی نداد.
پس آگاه باشید سن‘كار‘و یا سرگرمی های من هیچ ربطی به دیدن حضوری نداشت اگر داشت با وجود حضور آقای هوشیار مسآله حل بود.اول بار باید خودمان را بشناسیم بعد دیگری را.
از بهانه جویی بپرهیزید.
ما می خواهیم كوزه ای داشته باشیم كه ازآن برون تراود آب طلا...
بدرود

Omid
24-07-2007, 08:09
من هستم كجای تهران كی قرار بزارید به منم بگید بیام 09122430306

Kamal
10-11-2007, 21:24
فكر میكنم این آقای علی هاكر كه امروز عضو شده یك مردم آزار باشه.. حالا یا یكی از شكارچی هاست یا اینكه كسی از تالار گفتگوی هم میهن كه چند تا تاپیك گذاشته شدو كار به جنجال كشیده شد و تاپیك ها هم قفل شد....
اما ملوس عزیز تو نمیبایست جواب این جور آدمهای جاهل و نادان و بی ادب را میدادی.... به نظر من جواب خودت را حذف كن بگذار خود آقای هوشیار تصمیم مقتضی در مورد نوشته این شخص بی عقل و عقده ای خواهد گرفت...
چون اسم ملوس را بكار برده به احتمال زیاد یكی از كاربران همان تالار هم میهن است كه گیتار بدست عكس گرفته و خیلی هم در مورد قربانی حیوانات و خوردن گوشت اصرار ورزیده... امشب گویا تو این تالار كلی غوغا كرده... به لینك های زیر مراجعه كنید خواهید فهمید چه كسی است ..

http://forum.hammihan.com/showthread.php?t=10075

http://forum.hammihan.com/showthread.php?t=10116

ملوس
10-11-2007, 21:42
کمال نازنینم حق با توی حذفش کردم در ضمن به دوستای خوبم هم تماس گرفتم برای اقای هوشیار هم پیغام گذاشتم دوستای گلم نگران نباشید به زودی درست میشه

ملوس
10-11-2007, 21:46
هر کار میکنم پستم ویرایش نمیشه نمیدونم چرا

Kamal
10-11-2007, 22:28
ملوس خانم اینها 2 تا از اوباش و اراذل هستند.. تو هم اگر بی احترامی شده خودت را ناراحت نكن...
من توصیه میكنم فعلا اینها پاك نشه تا مدیران محترم هم میهن هم بیایند و ببینند چه دسته گلی بآب داده شده.
خانم روشنك كه خیلی زیاد از این آقای علی متال دفاع میكرد... ملوس جان به مدیر اصلی سایت هم میهن هم پیام بفرست و لینك اینجا را بگذار تا بیاید و بخواند...

seasalt
09-10-2009, 11:13
Tip wow gold : A hoopoe bird with a crested head was spotted last weekend in Jinyinhu Wetland Park. Hoopoe is usually seen in summer in southern China's Yangtze River Basin. It is widely known as a beneficial bird feeding on insects. Hoopoe is now rarely seen due to its weak reproductive performance. It's currently under the second –class protection around the country.
من هم شکایت دارم، fghi292 رو از انجمن بن نکردین، باز اومده خرت و پرت تبلیغ می کنه، امروز 5ومین بارشه وروجکه بد

Moh3n
09-10-2009, 11:31
وحيد جان !
طفلك دست خودش نيست كه !
به هر حال بن شد ...

seasalt
09-10-2009, 11:41
طفلك دست خودش نيست كه !
اوه رباتن ها؟ الهی :d

کشتار حیوانات

اینها تعداد حیواناتی است که از زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

مرغ 
اردک 
خوک 
جوندگان 
بوقلمون 
غاز 
گوسفند 
بز 
گاو 
خرگوش 
پرندگان  
بوفالو