کشتار حیوانات
0 مرغ
0 اردک
0 خوک
0 خرگوش
0 بوقلمون
0 غاز
0 گوسفند
0 بز
0 گاو و گوساله
0 جوندگان بجز خرگوش
0 کبوتر و دیگر پرندگان
0 بوفالو
0 اسب
0 الاغ و قاطر
0 شتر

اینها تعداد حیواناتی است که تا زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

طرز تهیه املت لوبیا و قارچ (با عکس غذا) [آرشیو] - تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار

مشاهده نسخه کامل : طرز تهیه املت لوبیا و قارچ (با عکس غذا)

rizzico
12-08-2007, 15:14
درود به عزیزان گیاه خوار.و تشکر از دوستی عزیز با نام کاربری jaleh برای معرفی این سایت به من.
برای اولین پست گفتم شاید بد نباشه یه غذا رو که خودم زیاد درست می کنم معرفی کنم و طرز تهیه اش و عکسی از ان را اینجا بگذارم.این غذا غذای خوش خوراکیه و نسبتا هم کامل
مواد مورد نیاز:
پیاز, فلفل سبز, گوجه فرنگی, قارچ, لوبیا
عکسی از مواد اولیه:
http://evergreen.persiangig.com/veg/%28002%29.jpg

بتدا پیاز و فلفل را به هر روشی که دوست داشتید در ماهی تابه سرخ کرده و سپس قارچها را اضافه می کنیم.
حدود 10 دقیقه ای آنها را تفت می دهیم و سپس لوبیای پخته شده(یا کنسرو لوبیا) و گوج فرنگی را اضافه می کنیم. اگر آب غذا کم بود مقداری اب جوش به ان اضافه می کنیم و در ماهی تابه را میگذاریم تا بخارپز شود.
از دوستان عزیزی که زحمت می کشند و طرز تهیه غذاهای گیاهی را معرفی میکنند تقاضا دارم غذاهایی را که خود بارها درست کرده اند و مهر تاییدی بر آن میزنند اینجا معرفی کنند و برای ایجاد ذهنیتی از ان غذا حتی المقدور عکسی قرار دهند.
اینم عکس که از غذای آماده شده گرفتم:

http://evergreen.persiangig.com/veg/%28008%29.jpg

http://evergreen.persiangig.com/veg/%280111.jpg

alireza.soltani
12-08-2007, 15:27
خوش اومدی امیدوارم كه موفق باشی.
من امروز این غذای خوشمزه رو درست میكنم.
به نظر خیلی خوب میاد.

سياوش هوشيار
12-08-2007, 15:49
سلام
خوش آمدي
ممنون از زحمتي كه كشيدي
اين خيلي خوب هست كه دوستان در تهيه مطالب به مستند سازي بپردازند
مانند همين دستور غذا كه دوست ما زحمت تهيه عكس و توضيحات كافي را هم كشيده اند.

ولي در مورد غذا!

من فكر نمي كنم اين غذا احتيج به اضافه كردن آب داشته باشد چون گوجه فرنگي و قارچ آب زيادي دارند و حتي به نظر من بايد بگذاريم آب آن ها بخار بشود مانند بختن املت گوجه فرنگي

در عكس هم به نظر مي رسد كه ملت آبدار است، خود من املت را بدون آب بهتر دوست دارم.

ضمنا خود من هيچ وقت حاضر به خوردن كنسرو لوبيا نمي شوم! دوستان مي توانند حبوبات را از مدتي قبل خيس كنند و بعد بپزند تا ناراحتي و مشكلي ايجاد نكند.

به هر حال ممنون و اميدوارم دستور غذاهاي خوشمزه و جالب شما را باز هم ببينيم.

rizzico
12-08-2007, 16:35
اضافه کردن آب به این غذا برای جا افتادن بهتر لوبیا در غذا است . در غذاهایی که حبوبات دارند باید به اندازه کافی حبوبات با غذا پخته شوند تا حبوبان مزه ای واحد با غذا و دیگر اجزایش پیدا کند یا به اصطلاح جا بیفتد. بهر حال هر کس ذایقه خاص دارد و می تواند غذاها را با ذایقه خود تطبیق دهد. من خودم هم از کنسرو بدم میاد و ایده الش اینه که ادم خودش درست کنه ولی در زمانهایی که کمبود وقت دارو دیگه مجبور میشم از کنسرو استفاده کنم :)
امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.

سياوش هوشيار
13-08-2007, 02:16
درست است، حق با شماست

البته به نظر من بهتر هست كه قبلا لوبیا را بپزیم و اضافه كنیم تا بقیه سبزیجات مدت طولانی پخته نشوند

Omid
16-08-2007, 20:06
مرسی

اما همیشه قارچ را خوب سرخ كنید چون اگر ابدار باشه زود دلو میزنه

کشتار حیوانات

اینها تعداد حیواناتی است که از زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

مرغ 
اردک 
خوک 
جوندگان 
بوقلمون 
غاز 
گوسفند 
بز 
گاو 
خرگوش 
پرندگان  
بوفالو