مشاهده نسخه کامل : ریزش موی گربه پرشین
من تصمیم گرفتم گربه پرشین بخرم
اما به من کسی گفت خیلی ریزش مو دارند در حدیکه خسته کننده است
لطفا من راهنمایی کنید
کسانی که گربه پرشین دارند تجربیاتشان را بگویند
lone wolf
01-11-2009, 09:17
دوست عزیز چندین بار بحث "خرید و فروش حیوانات" به هر منظوری (خوراك - پوشاك - پت و ...) در این فروم مطرح شده و گفته شده كه از دیدگاه یك وگن و دوستدار واقعی حیوانات كار صحیحی نیست چون رابطه مستقیم با رنج و استثمار حیوانات دارد. خرید حیوان در هر شرایطی ، ساپورت تجارت ظالمانه و كثیف حیوانات رو بدنبال داره و باعث رونق بخشیدن به این جنایت میشه.
اگر میخواهید حیوانی رو نگهدارید توصیه میكنم یه بچه گربه یتیم شده كه نمیتونه از پس زندگی خیابونی بر بیاد به سرپرستی بپذیرید. مطمئن باشید اونقدر بچه گربه های زیبا هر روز واگذار میشن كه از نظر زیبایی چیزی از گربه پرشین كم ندارن.
در مورد ریزش مو : همه گربه ها ریزش مو دارن چه مو كوتاه معمولی چه پرشین مو بلند!...این ریزش بسته به فصول مختلف سال - سن حیوان - تغذیه صحیح یا غلط - خلق و خو و نحوه رفتار انسانها با اون متغیره...
مثلا در فصل پاییز و بهار - بارداری و شیردهی - تغذیه غلط(استفاده بیش از حد از غذای كنسروی و خشك - هله هوله و ...) - مورد بدرفتاری قرار گرفتن از طرف انسانها و در استرس بودن و .... از مواردی هستند كه ریزش موی گربه رو بشدت زیاد میكنند.
به هر حال گربه ها در حالت عادی هم همیشه مقداری ریزش مو دارن كه نمیشه نادیده ش گرفت ، البته برس روزانه ملایم هم تا حدی میتونه در جمع آوری موهای مرده و پخش نشدنش تو خونه و روی اثاثیه كمك كنه.
فكر میكنم اگه موردی رو از قلم انداخته باشم ، ژاله خانم میتونن با تجربه خوبی كه دارن خیلی بهتر راهنمایی كنن.
nargeskhosravi
01-11-2009, 09:35
دوست عزیز چندین بار بحث "خرید و فروش حیوانات" به هر منظوری (خوراك - پوشاك - پت و ...) در این فروم مطرح شده و گفته شده كه از دیدگاه یك وگن و دوستدار واقعی حیوانات كار صحیحی نیست چون رابطه مستقیم با رنج و استثمار حیوانات دارد. خرید حیوان در هر شرایطی ، ساپورت تجارت ظالمانه و كثیف حیوانات رو بدنبال داره و باعث رونق بخشیدن به این جنایت میشه.
اگر میخواهید حیوانی رو نگهدارید توصیه میكنم یه بچه گربه یتیم شده كه نمیتونه از پس زندگی خیابونی بر بیاد به سرپرستی بپذیرید. مطمئن باشید اونقدر بچه گربه های زیبا هر روز واگذار میشن كه از نظر زیبایی چیزی از گربه پرشین كم ندارن.
در مورد ریزش مو : همه گربه ها ریزش مو دارن چه مو كوتاه معمولی چه پرشین مو بلند!...این ریزش بسته به فصول مختلف سال - سن حیوان - تغذیه صحیح یا غلط - خلق و خو و نحوه رفتار انسانها با اون متغیره...
مثلا در فصل پاییز و بهار - بارداری و شیردهی - تغذیه غلط(استفاده بیش از حد از غذای كنسروی و خشك - هله هوله و ...) - مورد بدرفتاری قرار گرفتن از طرف انسانها و در استرس بودن و .... از مواردی هستند كه ریزش موی گربه رو بشدت زیاد میكنند.
به هر حال گربه ها در حالت عادی هم همیشه مقداری ریزش مو دارن كه نمیشه نادیده ش گرفت ، البته برس روزانه ملایم هم تا حدی میتونه در جمع آوری موهای مرده و پخش نشدنش تو خونه و روی اثاثیه كمك كنه.
فكر میكنم اگه موردی رو از قلم انداخته باشم ، ژاله خانم میتونن با تجربه خوبی كه دارن خیلی بهتر راهنمایی كنن.
خارج از تاپیك
من هیچ وقت نمی دونستم غذای آماده برای گربه خوب نیست. برعكس همیشه فكر می كردم دقیقا هر چی گربه لازم داره كه من نمی دونم از كجا بیارم به غذاش اضافه كنم توی غذاهای گربه وجود داره!
خب ولف عزیز پیشنهادت چیه؟ من قدیما برای گربم سوپ می پختم. یعنی بال و گردن و كمی پیاز (این آخری واسه اینكه خودم از بوش خفه نشم!) و چند تا تكه هویج یا لوبیا یا... را توی آب می پختم. یه قطره ی مولتی ویتامین هم خریده بودم كمی اضافه می كردم بهش می دادم. یعنی غذای خونگی بهتره؟
راستی این همه وحشتی كه از موی گربه وجود داره چقدر حقیقیه؟ حالا 4 تا مو هم به لباس و وسایلت باشه چی می شه؟ این بزرگترین مسئله ی من با اعضای خونه است كه همیشه با دیدن موهای گربه صداشون در میاد...:rolleyes:
مادربزرگ من همیشه می گه گربه ی ماده تا وقتی زایمان نكرده ریزش مو نداره كه البته تجربه به خودم خلافش رو ثابت كرده.
در ضمن در مورد خرید گربه من هم كاملا با نظر ولف موافقم. اونقدر بچه گربه هست كه به یه خونه احتیاج داشته باشه... همیشه وقتی توی سایت ها می بینم آرزو می كنم یه جایی داشتم بدون محدودیت ازشون مراقبت می كردم. اگر هم ظاهر براتون مهمه توی سایت http://www.panjesefid.com یه گربه ها بی سرپرست بی نظیری هستند كه من وقتی دیدم ماتم برد. یكیشون مادرش پرشین بوده پدرش سیامی. مثل برف سفیده و موهاشم بلنده. محشره. حتما اگه شرایط خوبی داشته باشید بهتون واگذار می كنند كه اون طفلكی ها هم به آرامش و عشقی كه سزاوارش هستند برسن.
lone wolf
01-11-2009, 09:47
نرگس عزیز ... درسته كه غذای آماده مخصوصا خشك از نظر ویتامینها و املاح و همچنین پروتئین غنی هست و تقریبا همه نیازهای غذایی گربه رو تامین میكنه، ولی اینم به یاد داشته باشید كه حسابی مواد افزودنی و نگهدارنده داره كه اولین علائمش روی پوست و مو ظاهر میشه... مخصوصا ریزش مو. بعلاوه مصرف مرتب و بدون فاصله غذاهای خشك میتونه به كبد و مخصوصا كلیه ها صدمه بزنه.
من تجربه كمی از نگهداری گربه توی خونه دارم و هنوز یك سال نشده كه "نانوك" اومده پیش من، ولی تو این مدت این بهم ثابت شده كه وقتی نانوك فقط غذای خشك میخوره(كه متاسفانه اینطوری هم عادتش داده ن و اون اولا كه به هیچ چیز دیگه لب نمیزد) تاثیر مستقیمی روی ریزش مو و حتی دستگاه گوارشش داره (دچار یبوست میشه) ولی از وقتی كه روزی یه وعده غذای خشك رو حذف كردم و بهش مرغ میدم (البته مرغ رو فقط خام میخوره -از غذای پخته متنفره!!!) اوضاع كمی بهتر شده و مشكلات گوارشیش هم تا حد زیادی برطرف شده.
در ضمن موی گربه ها مخصوصا گربه های توی خونه كه واكسن و ضد انگلشون مرتب استفاده شده، غیر ممكنه خطری داشته باشه و فقط بزرگنمایی و یك كلاغ چهل كلاغ كردن عوام حیوان ستیز بیسواد باعث رواج این همه چرندیات در این باره شده...
مگر اینكه خود شخص آلرژی داشته باشه كه این دیگه مشكل خود شخصه نه گربه بیچاره!
من كه هیچ مشكلی با موهای نانوك ندارم... همه جای خونم هم موی نانوكه ... مخصوصا هم كه موهاش بلند و سفیده و همیشه تو چشمه!!!:d
ضمن تایئد موارد نوشته شده توسط گرگ عزیز.
بنظر من یكی از بچه گربه های بی پناه خیابانی را بیاورید بزرگ كنید خیلی بهتره. بنظر من هم نباید پول داد برای خرید پرشین كت تا بلكه از تجارت و آزار بیشتر پرشین كت ها كه در مقایسه با گربه های معمولی خیلی ضعیف هستند گرفته بشه. پرشین كت ها بدلیل زاد و ولد زیاد و كسب در آمد اكثرا" خیلی ضعیف تر از گربه های معمولی هستند.
موی گربه هیچ خطری (غیر از حساسیت احتمالی برای بعضی ها) نداره. موی گربه به هیچ وجه نمیتونه وارد ریه انسان بشه. در بینی ما كلی مو هست كه از ورود گردو غبار و ذرات خارجی جلوگیری میكنه . آگر غیر از این بود كه همه چیز براحتی میرفت داخل ریه انسان. درضمن پشم گربه هیچ ربطی به بیماری های مختلف خصوصا" توكسوپلاسموز نداره و اینها فقط شایعاتی است كه هموطنان از خودشان در آورده و سر زبان مردم میاندازند.
یك توضیح دیگه اینكه واكسن گربه برای جلوگیری از چندین بیماری خیلی مهلك مخصوص خود گربه است كه به هیچ وجه قابل انتقال به انسان نیست ولی بعضی دامپزشكان فقط برای كسب درآمد فوری حرف از واكسن زدن گربه برای امنیت بیشتر انسان در برابر بیماریها میزنند.
درهرحال اگر بجای پرشین كت تصمیم به نگهداری از یك بچه گربه بی پناه گرفتید بمن خبر بدید.