مشاهده نسخه کامل : صحبتهای سر میز غذا و سكوت من !
:dمن از موقعی كه گوشت رو گذاشتم كنار زندگی خیلی خوبی دارم. ولی دیگه كم كم دارم به این نتیجه می رسم كه دیگه سكوت جایز نیست!
منظورم صحبتهای سر میز غذاست . به خصوص وقتی كه مهمون داریم یا مهمونی هستیم. من تا الان به خاطر اینكه نمی خواستم بحث كنم و یا به خاطر اینكه نمی دونستم دقیقا چی باید بگم كه جواب درست و محكمی باشه سكوت می كردم. راستش وقتی از خودم می پرسم كه من چرا گیاهخوار شدم چندین دلیل می تونم ردیف كنم كه به نظر خود خودم هر یه دونه اش می تونه دلیلی باشه برای گیاهخوار شدن یه آدم. ولی خیلی دلم می خواد وقتی صحبتی می شه خیلی كوتاه و مختصر و كامل از روشی كه توی زندگیم در پیش گرفتم دفاع كنم.
از دوستانی كه حال و حوصله دارن خواهش می كنم كه هر كدوم از این اظهار نظرات رو كوتاه و كامل جواب بدن تا من با جمع بندی همه جوابها به نتیجه نهایی برسم.
1- گوشت نخوری آهن بدنت كم میشه هااااا.
2- پروتئینی كه توی گوشت هست با هیچ میوه و سبزی ای قابل جایگزین شدن نیست.
3- انسان ها اگه گوشت نمی خوردن كه هوشمند نمی شدن!
4- پیامبر خودش گفته كه گوشت بخورین.
5- تو هنوز گوشت نمی خوری؟ بــــــــــــــــــــــــ ـرو باباااااااااااااااااا. عمــــــــــرا!!!!
6- آخه سالاد شد غذاااا؟
7- به نظر من آدم باید از همه بخوره ولی به اندازه.
8-خداوند بعضی حیوونارو آفریده كه ما بخوریمشون !!!!
...
فعلا همینا به ذهنم میاد . خنده دارن نه ؟ :d
یه پیشنهاد:
شاید درست كردن یه لیست سوال و جواب برای فروم بد نباشه .
siavash.angel
24-11-2009, 23:53
من سوال 1 و 2 رو می تونم جواب بدم
حبوبات منبع پروتئنی و آهن می باشد
Alireza A
25-11-2009, 00:16
:)
1_مگه اهن فقط توی گوشت پیدا میشه؟كنجد(به خصوص سیاه)عدس,گندم,میوه هایی مثل پرتقال,انگور,مغزها به خصوص پسته,كاكائو كه آخر آهنه دیگه,از جمله منابع آهن هستند.تازه با گوشت انقدر انگل وارد بدن میشه كه همه املاح رو اون انگل ها میخورن.
2_با رعایت تنوع غذایی آمینو اسید های لازم برای ساخت همه پروتئین ها ی بدن دریافت میشه و جای هیچ نگرانی یی وجود نداره.درسته كه گوشت همه آمینو اسید ها رو یك جا داره,اما كلی آت و آشغال هم داره همراهش كه بدن رو نابود میكنه.اسب با اون همه یال و كوپال و عضله های قشنگش فقط با یونجه پروتیین هاش رو تامین میكنه.كلی ورزش كار وگان داریم تو جهان!
3_انسان ها اگه هوشمند بودن گوشت نمیخوردن.این همه مریضی و فلاكت كه گوشت به بار میاره رو میبینن اما دوباره میخورن.!!!!
4_چون كه بحث ممكنه باعث ف ی لترینگ بشه آیدا جان نمیتونم جواب بدم.
5_شما اگه اراده و وجودش رو نداری بحثش جداست.اما من نمیخورم.
6_كاهو پر كلسیم و املاح معدنیه.بستگی داره غذا رو چی تعریف كنیم!از نطر یك انسان عامیانه غذا یه چیز پر حجم و سنگین و چرب و چیلیه.مثلا كله پاچه انقدر چربه كه اون چربی باعث تولید انرژی كاذب میشه و اون شخص رو تا ساعتها سیر میكنه و به اصطلاح خودشون توش جون داره,و به این میگن غذا!!چندین سال بعد هم همون چربیه كار رگهای قلب رو میسازه.
7_بعضی از چیز ها رو اصلا نباید خورد چون كه نه تنها نیازی بهشون نیست,بلكه كلییییی ضرر هم دارن.حتی كمش.وقتی كه مواد مورد نیاز از گیاهان بدون هیچچچچچچچچ ضرری تامین میشه,برای چی باید گوشت خورد!اگه اینا بدونن كه با هر بار خوردن تخم مرغ یا گوشت چه زحمتی به بدن برای گوارش,جذب و دفع وارد میشه,و این وسط چه بلاهایی سر كلیه,كبد,... میاد هیچ وقت این حرف رو نمیزنن.
8_خب اینم مثل سوال 4 تقریبا.:)
حالا همه اینا رو هم كه بگیم,كسی كه حق پذیر نباشه,نیست.:)
babak.deghat
25-11-2009, 01:36
نه.این درست نیست.تمام موادی که بدن انسان به آن نیاز دارد در خوردنی های گیاهی یافت میشود.اینکه فلان چیز فقط تو گوشت هست و غیره فقط ایجاد نیاز کاذب است و وابستگی بیش از حد به دریافت آماده ی همه چیز هست.بدن انسان کارخانه ی خیلی بزرگیه که میتونه از مواد غیر گوشتی تمام نیازهایش رو برآورده کنه
درستش اینه که انسانها اگه هوشمند نمیشدن که شکار کردن و گوشت خوردن رو از حیوانات درنده یاد نمیگرفتن!
در یک همچین مواردی باید به فرد سوال کننده باید تذکر دهید که بحث عقیدتی راه نندازن !
اگه دیدن خیلی گیر میدن در مورد خدا بگو پس شما هم نباید ناراحت بشی اگه توسط یک جانور وحشی خورده بشی
5- تو هنوز گوشت نمی خوری؟ بــــــــــــــــــــــــ ـرو باباااااااااااااااااا. عمــــــــــرا!!!!
آخه اینم شد سوال؟
6- آخه سالاد شد غذاااا؟
بله شد غذا!اما نه به تنهایی!منهم قرار نیست تا آخر عمرم فقط سالاد بخورم!
ازشون بپرس منظورشون دقیقا از همه چیه؟این "همه" ممکنه خیلی چیزا رو شامل بشه.چیزایی که ممکن هم هست چیزی رو واقعا به بدن نرسونه.اونوقت با خوردنشون کار بیهوده ای انجام شده و فقط در جهت شکم پر کردن ارضای غریزه ی خوردن بوده.همچنین باید براشو اثبات کنی که گوشت نه تنها چیزی نمیرسونه ، بلکه ضرر آور هم هست.آنگا این استدلال پوچ باطل خواهد شد
فعلا همینا به ذهنم میاد . خنده دارن نه ؟ :d
برای ما بله ولی برای خودشون نه
یه پیشنهاد:
شاید درست كردن یه لیست سوال و جواب برای فروم بد نباشه .
کاملا موافقم
دوستان عزیز لطف كنید مطالب ضد اسلامی پست نزنید.چون كه باعث ف ی لترینگ سایت میشه.با تشكر.
nargeskhosravi
25-11-2009, 08:56
عزیز دلم ا این سوال ها خسته نشو. فقط هر چی بیشتر فكر كنی ذهنت در پردازش دلیل و بحث كردن حرفه ای تر می شه! ;)
در مورد سوال 1 و 2 خیلی بحث علمی وجود داره. از شكل دستگاه گوارش تا مثال هایی از گیاهخور های سالم و ورزشكار و...
سوال 3 خیلی جالبه. و جواب بابك خیلی جالب تر. در ضمن تقریبا تمام نوابغ دنیا گیاهخوار بودند. از نویسنده و شاعر بگیر تا فیزیك دان. تحقیقات هم نشون داده كه بچه های باهوش بیشتر احتمال داره گیاهخواری رو انتخاب كنند. همین الان هم در سطح دنیا روشن فكر ها و طبقه ی فرهیخته بیشتر گیاهخوار هستند.اصلا این كه تو بتونی با دایره ی وسیع تری از موجودات زنده همذات پنداری كنی یك توانایی مغزیه كه خیلی ها ندارند! :rolleyes: كم هوش ترین آدم ها فقط به هم خون خودشون احساس دارند. كمی عاقل تر ها به همه ی هم وطن ها و هم مذهب ها. بعضی ها هم نژادهاشونو فقط قبول دارند. باهوش ها در سطح جهانی فكر می كنند و گیاهخوارها قدرت بسط احساساتشون تا همه ی طبیعته و این یعنی هوش!
در مورد سوال 4 و 8 پیشنهاد می كنم اول آنالیز كن چه كسی داره این حرفو می زنه. چقدر می تونی صریح باشی. مثلا جلوی مامان بزرگت لازم نیست چیزی بگی! اما با یكی دیگه حتی بحث هم می تونی بكنی. مهم ترین چیز اینه كه آدم تكلیفش با خودش روشن باشه. واقعیت اینه كه آدم هایی كه خودشون راه زندگیشونو انتخاب می كنن بیشتر آدم های وجود گرایی هستند كه اعتقادی به اطاعت محض از چیزی ندارند. طبیعیه كه با آدم هایی كه معتقد به پیروی از فرمان دیگران هستند به مشكل می خورند. در ضمن هیچ حدیث و روایتی مبنی بر وجوب گوشت خواری نداریم. حتی می تونی به بعضی ها با زبون خودشون بگی كه به قول حضرت علی شكم خود را گورستان جانوران نسازیم. حتما همن افراد هم دائم خوندن و شنیدن كه پیامبر و اماما با خرما افطار می كردند و نمك. از سیب و انار و انگور تعریف كردند. نون خالی می خوردند و ... و تا اونجا كه من می دونم هیچ حدیثی در مورد گوشت گوساله نداریم!
راستی این هم هست كه در جهان امروز با این همه گرسنگی شما چه جور مسلمان هایی هستید كه به فكر مردم بی گناه آفریقا نیستید و منابع زمینو این جوری تلف می كنید؟ اگر آدم ها گیاهخوار می شدند زمین ما می تونست تا 10 میلیارد نفر رو به راحتی غذا بده اما الان از همین 7 میلیارد این همه گرسنه هستند...
5 كه جواب نداره. تو گوشت نمی خوری و علی رغم حرف اونا حالت خیلی هم خوبه. :)
در مورد 6 پیشنهادم اینه كه اگر توی یك مهمونی مجبوری فقط سالاد بخوری براشون توضیح بده كه من همیشه فقط سالاد نمی خورم. اتفاقا خوبه كه یه روز غذاهای گیاهی منو بچشید تا بهتون بگم آخه گوشت تن یكی دیگه هم شد غذا؟! اگر مجبور بودید حیوونی كه توی سفره است رو با دستای خودتون بكشید شاید الان شما هم سالاد می خوردید! (راستی كمی هم غذاهای دهن پر كن گیاهی یاد بگیر! ;))
در مورد سوال 7 این یك واقعیته كه نظر تو با نظر اون فرق داره! پس گرچه به نظر اون خوردن جسد برشته اونم به اندازه(!) خوبه اما به نظر تو بده! این كه دلیل نشد! :D
ببخش كه خیلی طولانی شد اما خوب می دونم اینكه دیگران دائم سر به سر آدم بذارند و چیزی هم بهشون نگی خیلی سخته. یك بار كه من برای مامان بزرگم راجع به وضعیت مرغ ها توی مرغداری ها حرف زدم و با چشمای پر اشك گفتم حتی یك لحظه هم آفتابو نمی بینند حالش بد شد و نیم ساعت بعد به من گفت تو رو خدا این فكرا رو نكن... منم انگار دیگه می خوام نخورم!! :rolleyes:
در ضمن هیچ حدیث و روایتی مبنی بر وجوب گوشت خواری نداریم.
چرا دارند ... ;)
nargeskhosravi
25-11-2009, 09:48
چرا دارند ... ;)
جدی؟! چیه؟ :D
(به نظر من كه اگرم هست سر و صداشو در نیاریم!!)
آره شرایط آسونی نیست . اما برای زندگی كردن باید مبارزه كرد.
به خود من و خانواده ام بارها گفته شده /
و برخی اقوام ما كه به قول معروف مسلمونه واقعی هستند ...
البته 1 بار برادرم جواب محكمی به آنها داد: بله باید تو گوشش دوباره اذان بخونن چون تازه متولد شده !!!! :)
دوستان عزیز لطف كنید مطالب ضد اسلامی پست نزنید.چون كه باعث ف ی لترینگ سایت میشه.با تشكر.
وای من تا دو هفته پیش عاشق گوشت بودم،تمام وعده های غذاییم جسد بود،ماهی مرغ بوقلمون گاو............ انقدر دوست داشتم که حتی بدون ادویه هم سرخ می کردم می خوردم،از وقتی خامخوار شدم بوی گوشت رو حس نکرده بودم تا دیروز که واسه شوهرم غذای گوشتی درست کردم،چشمتون روز بد نبینه انقدر حالت تهوع بهم دست داد که روسری بستم جلو دهنم !
حالا آیدا جون سر سفره ای که گوشت هست اصلا نمی شینم که این بحث ها پیش بیاد!اگرم بشینم انقدر قر می زنم که خودشون از گوشت بدشون بیاد:d
به نظر من هر کی حرف زد یه کتاب بهش معرفی کن و خودت رو راحت کن.بگو برین اونو بخونین
بوشرا جان چرا نباید بر سر سفره گوشت خوارها نشست؟
تمام زندگی یك انتخابه بهتره سخت نگیریم شاید اونها هم تشویق بشن و به ما بپیوندند.
در ضمن نباید فراموش كرد كه ما تو اقلیت هستیم.
parinaz 9
25-11-2009, 14:32
من 9 ماهه كه گیاهخوارم و چند روز پیش ازمایش دادم و متوجه شدم كه خونم غلیظه و آهن بدنم زیادی زیاده...!وقتی به دوستان گوشتخوار میگم جواب میدن كه چند سال دیگه كم خونی و فقر آهن میگیری...!
آیدا،
بهترین جواب ها یعنی اونهایی با پتانسیل بالا که علیرضا جون گفت، هم بدی، باز هم امکانش هست دیرو زود دوباره به سکوتت برگردی، این سکوت بهترین جواب هم برای خودت و هم اطرافیانته، این سکوت هم بایستی واقعا سکوت باشه، یعنی آرامش، نه اینکه با حرف هاشون اذیت شی تو خودت از کوره در بری. اگه بخوای بجنگی متاسفانه همیشه خواهی جنگید، تو توهمشون.
یلدا جون سوء تفاهم نشه!نمی شینم چون حالت تهوع بهم دست میده نه اینکه ازین که کنارشون غذا می خورم ناراحت باشم...:)
از علیرضا و بابک و نرگس عزیز برای جوابای کاملی که دادن تشکر می کنم.
همین طور از یلدا، بشری، پریناز و سی سالت مهربون برای همدردی و توصیه های خوبشون ممنونم.
محسن جان شما که نوشتی دارن پس چرا خود اون حدیثو یا ترجمه ای چیزیشو ننوشتی که ماهم خبر داشته باشیم.
راستی یلدا برادرت خیلی جواب قشنگی داده . دستش درد نکنه. واقعا به نظرم کنار گذاشتن گوشت یه تولد دوباره ست. من که الان فکر میکنم می بینم اون موقع که گوشت می خوردم روحیه و جسم خسته ای داشتم. ولی الان خیلی فرق می کنم. از این بابت خیلی خوشحالم. ولی کیه که اینو بفهمه ؟ حتی وقتی با مادرم در مورد این مسائل حرف می زنم چون جوابی نداره بده الکی خودشو سرگرم تلویزیون میکنه و سریع بحثو عوض می کنه. اصلا من نمی دونم چرا آدما از این که بخوان در باره کنار گذاشتن گوشت و دلیلش بشنوند می ترسند؟
محسن جان شما که نوشتی دارن پس چرا خود اون حدیثو یا ترجمه ای چیزیشو ننوشتی که ماهم خبر داشته باشیم.
آيداي عزيز منظورم همون حكايت نهي 40روز ترك گوشت بود ...
آيدا جان، از اين نوع آدما زيادن و همه جا باهاشون برخورد مي كني. صحبت منطقي روشون خيلي جواب نميده.
اينا فكر ميكنن كه راز بزرگ جهان هستی رو پیدا كردن. فكر می كنن كه هنر خوب زندگي كردن در "ميانه روي" نهفته س. اصولا اينا راجع به خيلي از مسايل نظر خاصي ندارن.... يعني به خودشون زحمت نميدن كه فكر كنن ببينن كه با چه چيزي مخالفن، با چي موافق... ولي به اين اعتقاد رسيدن كه هميشه كسي برندس كه افراط و تفريط نكنه. این فرمولشونو به همه چی بسط میدن و خودشونو راحت می كنن. سخت ميشه اين طرز فكرو عوض كرد.
به افرادي كه ميگن "همه چي خوبه ولي كمش" من معمولا اين جوابو ميدم :
آره. يه كم گوشت آدم هم بد نيست، روزي صد گرم بخورين، ميشه تقريبا دو تا انگشت. فقط مواظب باشين كه ناخوناش توي گلوتون گير نكنه. يادتون باشه زياده روي نكنين. تاپاله ي تازه می خورین؟ روزي دو سه قاشق اشكالي نداره، فقط بيشتر نشه. يه كم سيمانم بد نيست بخورين، يا يه وجب تيرآهن. يه نصفه استكان زهر هلاهل هم خوبه، حيفه امتحان نكنين...هم خدا آفریده، هم حلاله!....:rolleyes::D
حتي اگه اولش براي اينكه كم نيارن، مسخره بكنن، بعداً بهش فكر مي كنن و می فهمن كه باید دنبال استدلال بهتری برای توجیه گوشتخواری بگردن. مطمئن باش! :)
راستي آيدا، حتما اين كتابو دانلود كن(لینك (http://www.iranvegetarians.com/Image/Animal_Law_fa.pdf)). راهنماي حقوق حيوانات – نوشته ي ديويد كارلز-هامار. يك عالمه سئوال و جواب داره كه ممكنه به دردت بخوره. يا كتاب "چرا بكشيم براي غذا" (لينك (http://www.iranvegetarians.com/Image/Book4.pdf)) كه همین آرش خودمون زحمتشو كشيده.
hamed-1368
26-11-2009, 01:09
اصلا من نمی دونم چرا آدما از این که بخوان در باره کنار گذاشتن گوشت و دلیلش بشنوند می ترسند؟
درست زدی وسط خال آیدا!:cool:
من فکر می کنم جوابش اینه:
چون می دونن اگه یه خورده دیگه براشون بگی،ممکنه وجدانشون بیدار بشه و مجبور بشن گوشت رو کنار بذارن!کنار گذاشتن اون همه غذای گوشتی تعفّن بار خب ترس هم داره!:D;)
آیدا خانم من که خیلی هم از نه گفتن و محکم ایستادن جلوی آدمهایی که مطمئن هستم دارن اشتباه می کنن لذت میبرم.
اکثر این افراد خودشون نمیخوان قانع بشن و چشم روی منطق و وجدان و عقلشون می بندن وگرنه استدلالهای ما کاملا منطقی و روشن هستن.
خودم وقتی گیاهخوار شدم یاد این جمله صادق هدایت می افتادم که میگفت "...و از دور ریختن عقایدی که به من تلقین شده بود لذت مطبوعی می بردم"
ضمنا این برام تجربه شده ، افرادی که سطح آگاهی پایینتری دارند خیلی راحت اجازه اظهار نظر محکم روی هر مساله ای رو به خودشون میدن اما افراد دانا بیشتر شنونده های خوبی هستن. این اظهار نظر در مورد فقر آهن و کم خونی و غیره هم از همین کمبود آگاهی ناشی میشه.
راستی دوستان چند روز پیش بطور تصادفی با آقایی آشنا شدم كه 35 ساله گیاهخواره. ایشون 60 سالشه و حداقل 10 سال جوون تر از سنش نشون میده. قهرمان ورزشهای رزمی هستش و زندگی بسیار سالمی داره.
در طی این 35 سال نه دكتر رفته و نه حتی یك قرص مكمل مصرف كرده. بهم گفت اصلا لزومی نداره مثلا پروتئین گوشت رو اندازه بگیریم و سعی كنیم همونقدر حبوبات بخوریم كه فكر كنیم اون كمبود رو اینجوری جبران كنیم چون اصلا این مقایسه درست نیست. به اندازه معقول استفاده از مواد خوراكی گیاهی و میوه جات تمام نیاز بدن رو تامین میكنه .آدرس سایت رو دادم به این آقای محترم و امیدوارم ایشون افتخار بدن و عضو سایت بشن تا بیشتر از راهنمایی هاشون بهره ببریم.
کلا توی خانواده همه شیعه کامل هستن و نماز سر وقت روزه بگیر و... منم دقیقا مثل شما هستم تا سفره پهن میشه که توش یک غذای گوشتی ای بابا این کاوه باز گوشت نمیخوره این چه وضعشه پیامبر گفته اگه 40 روز گوشت نخوری باید دوباره تو گوش مسلمون اذون خوند من توی یک کقاله دیدم که نوشته بود خدا میگه تو قران که غذایی که میخورین هم باید حلال و طیب باشه که اصلا به صفت طیب توجه نمیشه با این وضع کشت و کشتار پس من گیاهخواری رو در کنار اسلام انتخاب میکنم
راستی اگه یک نفر از ما خواست که دلایل گیاهخواری رو بگیم بهشون در چند جمله کوتاه کسی میتونه چیزی بگی که دهن پرکن بقیه بشه؟
آیدا جان در جواب سوال پنج بهشون بگو:شما هنوز جسد میخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟برو بابااااااااااااااااااعمرا !!!
سوال 6:میخوای یه لیست چند صدتایی از مواد غذایی گیاهی بدم تا فکر نکنن گیاهخواری سالاد خواریه
سوال 7:چیزی که خوردنش هم باعث رنج حیوانات بی گناه میشه و هم برای بدن مضره یکمش هم بده
سوال 3:یعنی الان هوشمندن؟
در مورد سوال 4 هم که میدونیم که گیاهخواری در اسلام هیچ اشکالی نداره نه حرامه نه مکروه بحث مذهبی هم در پیغام خصوصی ادامه داده بشه بهتره
سلطان عزیز ، با توجه به اینکه هر کدوم از ما شاید با دهها بلکه صدها نفر صحبت کردیم در این مورد ، تجربه نشون میده که نمیشه یک نسخه کلی پیچید و هر کس متناسب با عقل ، درک ،آگاهی، تحصیلات ، عقاید مذهبی و غیره نوع عکس العملش متفاوته و باید به همون نسبت استدلال بیاریم برای هر نفر. مثلا یکی از تجربیات خودم رو تعریف کنم . نزدیک 2 ساعت با یکی از دوستان صحبت می کردم و هیج جور زیر بار نمیرفت و متعصبانه نظر خودش رو تکرار میکرد تا به اینجا رسیدم که گفتم اگه یک غذای گوشتی رو در دمای 37 درجه بیرون بگذاری بعد از چند ساعت چی میشه؟ گفت خوب خراب میشه و بوی بد میگیره. گفتم حالا فکر کن هرروز همین بلا رو برای ساعتهای بسیار طولانی سر بدنت میاری و لاشه فاسد شده رو داخل سیستم گوارشت نگه میداری که تولید میکروب و انگل میکنه...
اینجا ناگهان به فکر فرو رفت و مغزش جرقه زد به قول معروف و مصرف گوشت رو کم کرد.
بهرحال باید صبور باشیم و گمراهان رو به راه راست هدایت کنیم ;)
arashsat
26-11-2009, 14:40
نه! میلیونها نفر گیاهخوار در سرتاسر دنیا امروز دارن سالم و سرحال زندگی می کنن. شما تحقیقی رو که ثابت کرده گیاهخواران بیشتر از گوشتخواران کمبود آهن دارن رو به من معرفی کنید! (در خواست منبع)
آهن از طریق گوشت خیلی راحت تر و سریعتر جذب میشه. اما خود این امر هم مشکلاتی بوجود میاره چون گوشت باعث میشه آهن بیشتر از نیاز بدن اندوخته بشه.
درسته! اما ما یک نوع میوه و سبزی مصرف نمیکنیم. ما متنوع میخوریم و این باعث میشه پرتئین گیاه برابر با پرتئین گوشت بشه... در ضمن خوردن گوشت باعث میشه که پروتئین بیشتر از نیاز بدن وارد بدن بشه و ثابت شده که پروتین زیاد برای تراکم استخوان زیان آور هست.و کلیه ها رو به کار زیاد وادار میکنه.
این حرف معنی نداره... یک مغلطه هست... باید گفت از کجا میدونید. در ضمن انسانها قبل از اینکه گوشتخوار بشن هوشمند شده بودند. چرا که با دست خالی که نمیتونستن شکار کنن. پس با هوش خودشون ابزاری از سنگ و چوب ساختن و بعد به شکار پرداختن! (اینم تاریخچه هوش قبل از گوشت)
این کاملا درسته... در قرآن از غذهای گوشتی سخن بمیان آمده. اما غذاهای گوشتی غذای ثانویه انسان هست. که در مواردی که انسان هیچ گونه دسترسی به مواد گیاهی نداره میتونه ازش استفاده کنه. همچنین هیچ کجا گفته نشده که گیاهخواری صرف اشتباه هست. به اینجا هم نگاه کنید (http://www.tebbeghorani.com/Papers/reasons.htm)
تو هنوز گوشت میخوری؟
6- آخه سالاد شد غذاااا؟
تنها غذای سالم که سر سفره ها میشه پیدا کرد همین سالاد هست. میوهها و سبزیجات خواص شفابخشی دارند و سرشار از آنتیاکسیدانها هستن. خوردن هر وعده سالاد یعنی وارد کردن یک عالم مواد زنده به بدن که غذای اصلی بدن ماست. بدن ما زنده است و به غذای زنده نیاز داره.
کسانی که میانه روی میکنند باید یکبار در جاده چالوس این روش رو امتحان کنند ببینند چه جوابی میده! در ضمن استفاده از سم، تریاک، و... که بلو هم بهش اشاره کاملی کرد با این استدلال مجاز خواهد بود.
نه الزاماً!
9- آخه کلسیم فقط با شیر تامین میشه؟
هیچ حیوانی بعد از نوزادی از شیر استفاده نمیکنه بخصوص شیر حیوانات دیگه. بغیر از انسان
شیر سرشار از کلسیم هست... اما نه برای انسان. بلکه برای گوساله. شیر و همه مواد حیوانی محیط بدن رو اسیدی میکنن و این باعث میشه که بدن برای جبران این حالت و ایجاد تعادل شیمیایی خون کلسیم رو از استخوانها بیرون بکشه. شیر بیشتر از اینکه به استخوان ها کمک کنه به پوکی استخوان کمک میکنه. نکته کلیدی در مورد کلسیم این نیست که ما کلسیم بیشتری وارد بدن کنیم. این است که ما کلسیم کمتری از دست بدهیم!!!
بیشتر انسانها با اینکه بهداشت رو رعایت میکنند و مسواک میزنند دندونهاشون خراب می شه. چرا حیوانات به اندازه انسان دندانهای خراب ندارند؟ با اینکه نه مسواک میزنند نه نخ دندان میکشند! یکی از دلایلش میتونه همین اسیدی شدن بدن باشه.
کلسترول شیر و انواع لبنیات در رگها رسوب میکنه و باعث سکته قلبی و مغزی میشه. کلسیم مازاد شیر که برای بدن قابل جذب نیست در مفاصل رسوب میکنه و باعث درد مفصل میشه. همه اینها بخاطر مصرف لبنیات هست.
کلسیم رو میتونید از طریق انواع کلم و سبزیجات برگ سبز و همچنین سایر مواد غذائی مثل حبوبات و غلات و مغز بادام و خرما بدست بیاورید.
10- ویتامین ب 12 رو چی کار میکنی؟
1. هیچ تحقیقی تا بحال ثابت نکرده که کمبود ویتامین ب 12 در افراد گیاهخوار و حتی گیاهخوار کامل بیشتر از افراد دیگر با رژیم همه چیزخواری باشد. 2. برخی شواهد علمی نشان میدهند که باکتریهای خاک، این ویتامین را به مقدار کم به گیاهان غدهای میرسانند. (اگر سبزیجات را بیش از حد ضد عفونی نکنیم و در زمینه شستشو وسواس بخرج ندهیم میتوانند این ویتامین را به بدن برسانند.) 3. خوردن آنتی بیوتیک میتواند این باکتری را در بدن نابود کند. آنتی بیوتیک از طریق لبنیات و گوشتی که حاوی آنتی بیوتیک است و همچنین گیاهانی که بسیار تند هستند مثل تربچه تند و پیاز یا تره تند وارد بدن میشود. مصرف سیگار، الکل نیز نیاز بدن به این ماده را بیشتر میکند.
11- ماهی که دیگه خوبه. همه دکترها ازش تعریف میکنن.
ماهی سرشار از ویتامینهای آ ـ ب12 ـ د ـ کولین ـ نیاسین ـ و پیریدوکسین است. و نیز حاوی مواد معدنی (آهن، منگنز، سلنیم و روی) و چربی مفید برای قلب ـ اسید چرب امگا 3 و مواد دیگری است.
اما این همهی ماجرا نیست!
ماهی بخاطر مهاجرت در آبها همچنین حاوی مواد سمی قابل توجهی است. فضولات بیماریزای صنعتی، مواد شیمایی حشره کش و سموم دفع آفات نظیر PCB , D.D.T دیوکسین، کلردین ، سرب و املاح جیوه نیز در آن بچشم میخورد. محقیقن بر این باورند که بسیاری از مشکلات جنینی، مادرزادی، اختلالات عصبی و... بخاطر ورود همین مواد آلوده به بدن انسان است که ماهی یکی از مهم ترین این منابع میباشد. آلودگی حیوانات دریایی گاه تا هفت برابر بیشتر از گوشت مرغ و گاو هستند.
اما افسانه ماهی بیشتر بر میگردد به چربی بسیار مفیدی به نام امگا3 که باعث جلوگیری از لخته شدن خون در رگها میشود و به همین خاطر برای جلوگیری از سکته آن را توصیه میکنند. البته باید گفت که به همراه این امگا3 کلسترول و چربیهای اشباع شده به مقدار زیادی از طریق همین ماهی وارد بدن میشود!.سوال اینجاست که آیا منبع بهتری برای امگا3 وجود ندارد؟ چرا... هست. گردو، سویا، تخم کدو تنبل و روغن بذرک مقادیر قابل توجهی (حتی بیشتر از ماهی چربی امگا3 دارند بدون اینکه کلسترول و مواد مسموم کننده دیگری وارد بدن کنند.)
12- من اگه یک روز گوشت نخورم پاهام میلرزه!!!
شما مشکل قند دارید! هر وقت پاهاتون یا بدنتون شروع کرد به لرزیدن یکی دو عدد خرما مصرف کنید.
13- اما آخر هفته آدم بره تو طبیعت چی بخوره. کدو که نمیشه خورد! باید جوجه کبابی چیزی باشه
بهتر نیست تفریح و سرگرمی انسان آلوده به خون دیگران نباشه؟
14- پس پیتزا هم نمیتونیم بخوریم؟ این دیگه امکان نداره
پنیر پیتزا از مواد زائد و شیرهای مرجوع شده و همچنین استخوان گاو تهیه شده... اگه حاضر هستید هر آشغالی رو بریزید توی معدهتان پس بخورید!
15-اسکیمو ها همه گوشت میخورن!
بله اما به چه قیمت؟ متوسط عمر اسکیموها 35 - 40 سال هست.
کتابهای زیر رو هم پیشنهاد میکنم بخونید.
دانش تغذیه ـ غذا برای بهتر زیستن / پروفسور دین اورنیش / دکتر حسن فشارکیزاده / انتشارات قدیس
خواص مواد غذایی و چگونگی ترکیب آنها / دکتر ماشاالله فرخنده / نشر نسل نو اندیش
قابلمه را فراموش کن! / هلموت واندمیکر / دکتر ماشاالله فرخنده / نشر نسل نو اندیش
101 دلیل برای اینکه من گیاهخوار هستم / پاملا رایس / دکتر سیاوش احمدی نوربخش / از اینجا دانلود کنید (http://www.ivegs.com/Image/101reason.pdf)
babak.deghat
26-11-2009, 17:37
کلا توی خانواده همه شیعه کامل هستن و نماز سر وقت روزه بگیر و... منم دقیقا مثل شما هستم تا سفره پهن میشه که توش یک غذای گوشتی ای بابا این کاوه باز گوشت نمیخوره این چه وضعشه پیامبر گفته اگه 40 روز گوشت نخوری باید دوباره تو گوش مسلمون اذون خوند من توی یک کقاله دیدم که نوشته بود خدا میگه تو قران که غذایی که میخورین هم باید حلال و طیب باشه که اصلا به صفت طیب توجه نمیشه با این وضع کشت و کشتار پس من گیاهخواری رو در کنار اسلام انتخاب میکنم
14- پس پیتزا هم نمیتونیم بخوریم؟ این دیگه امکان نداره
چرا نمیشه؟تو منوی فست فودها کلمه ی "پیتزا سبزیجات"رو یعنی تاحالا ندیدید؟
15-اسکیمو ها همه گوشت میخورن!
بله اما به چه قیمت؟ متوسط عمر اسکیموها 35 - 40 سال هست.
دقیقشو بخواید 27-30 ساله
در ضمن بلااستثنا از پوکی استخوان،کم سو بودن چشم ، بیماری های پوستی و پیری زودرس رنج میبرن!
اينا فكر ميكنن كه راز بزرگ جهان هستی رو پیدا كردن. فكر می كنن كه هنر خوب زندگي كردن در "ميانه روي" نهفته س. اصولا اينا راجع به خيلي از مسايل نظر خاصي ندارن.... يعني به خودشون زحمت نميدن كه فكر كنن ببينن كه با چه چيزي مخالفن، با چي موافق... ولي به اين اعتقاد رسيدن كه هميشه كسي برندس كه افراط و تفريط نكنه. این فرمولشونو به همه چی بسط میدن و خودشونو راحت می كنن. سخت ميشه اين طرز فكرو عوض كرد..
آره منم با این جور ادما خیلی برخورد کردم. در واقع می تونم بگم درصد بالایی از آدما وقتی جوابی برای سوالی پیدا نمیکنن همین جوابو میدن. جوابی که پیشنهاد دادی که بهشون بدم جالبه. مرسی.
افرادی که سطح آگاهی پایینتری دارند خیلی راحت اجازه اظهار نظر محکم روی هر مساله ای رو به خودشون میدن اما افراد دانا بیشتر شنونده های خوبی هستن..
کاملا موافقم. برای من هم تجربه همینو می گه. تاحالا آدم آگاهی رو ندیدم که بگه گیاهخواری بده. حتی اگه خودش گیاهخوار نباشه.
@آرش : خیلی ممنون آرش عزیز از اینکه وقت گذاشتی و جوابای خیلی خوبی دادی. حتی سوالای ااضافه ای رو که به ذهن من نرسیده بود مطرح کردی. خیلی استفاده کردم.
QUOTE=babak.deghat;14638]چرا نمیشه؟تو منوی فست فودها کلمه ی "پیتزا سبزیجات"رو یعنی تاحالا ندیدید؟..[/QUOTE]
اگه اشتباه نکنم مشکل پنیر پیتزاست. البته من ِ نیمه گیاهخوار با پیتزا سبزیجات مشکل ندارم. اتفاقا هفته پیش امنحانش کردم و کلی لذت بردم. خوشمزه و نسبتا سالم تر از اون یکی ها.