مشاهده نسخه کامل : واگذاری بچه گربه سیاه و سفید
سلام دوستان
یه گربه ماده توی خونه همسایه ما بچه به دنیا آورده بود
همسایه ما همه ی بچه ها رو ریخته توی کوچه :no:
گربه مادر اومد همه بچه هاشو برد به جز یه دونه
الان فکر میکنم 2-3 هفته ای داشته باشه . چون چشمهاش کاملا بازه . رنگش سیاه و سفیده . بچه گربه ماده هست و موهاش هم نسبتا بلنده چون پدرشون گربه ی موبلنده. عکسش هم اینجا میزارم اگه هر کدوم از دوستان خواستن خبر بدن. البته باید اول کاملا مطمئن بشم از فردی که میخواد نگهداری کنه :biggrin2:
امیدوارم به یه فرد مطمئن واگذار بشه
برای دیدن عکسش روی این لینک (http://upload.iranblog.com/6/1269906036.jpg)کلیک کنید
anahitaa*
31-03-2010, 17:04
خوشكله امیدوارم صاحب خوب براش پیدا شه
یکی هست از من گریه خواسته بهش می گم
طلا جان فكر كنم واگذاری سگ یا گربه را در پرشین پت بگذاری زودتر صاحب پیدا كنه. من هم یك 3 ماهه خیلی زیبا برای واگذاری دارم كه عكسش در وب لاگ هست.
lovebenjamin
01-04-2010, 16:58
چه ببچه گربه ماهی هستش. اگر كسی پیدا نشد من نگهش می دارم.
ممنون دوستان به خاطر پیامهای مهربانانه شما
این پیشی رو همون شب بردیم توی کوچه چون میخواستم ببینم مامانش واقعا مباد ببرش یا نه
چند دقیقه توی کوچه کنار پیشی کوچولو نشستم و وقتی یه مقدار میو میو کرد مامانش اومد و بردش توی شکاف بین دو تا ساختمون که بقیه بچه هاش رو هم برده بود اونجا. به این ترتیب رفت پیش مامانش
امیدوارم مادرشون بتونه خوب ازشون نگهداری کنه . آخه 6 تا بچه هستن که جای درست و حسابی هم ندارن. البته من برای مامانشون غذا میزارم به اندازه ی کافی . امیدوارم مشکلی براشون پیش نیاد از طرف این همسایه های ذلیل مرده !
بازم ممنون از لطف همه
ممنون دوستان به خاطر پیامهای مهربانانه شما
این پیشی رو همون شب بردیم توی کوچه چون میخواستم ببینم مامانش واقعا مباد ببرش یا نه
چند دقیقه توی کوچه کنار پیشی کوچولو نشستم و وقتی یه مقدار میو میو کرد مامانش اومد و بردش توی شکاف بین دو تا ساختمون که بقیه بچه هاش رو هم برده بود اونجا. به این ترتیب رفت پیش مامانش
امیدوارم مادرشون بتونه خوب ازشون نگهداری کنه . آخه 6 تا بچه هستن که جای درست و حسابی هم ندارن. البته من برای مامانشون غذا میزارم به اندازه ی کافی . امیدوارم مشکلی براشون پیش نیاد از طرف این همسایه های ذلیل مرده !
بازم ممنون از لطف همه
خوشحال شدم طلاجان. ولی 6 تا بچه !!!!!! حتما" مواظبشان باش و به مادره غذای حسابی بده. بزرگتر كه شدند سعی كه برای واگذاری آنها اگر جای مناسبی برای زندگی ندارند اقدام كنی.
محمدحسین
09-09-2010, 21:05
سلام من محمدحسین هستم من نگهش می دارم
ایمیل من
mohammadsh76