کشتار حیوانات
0 مرغ
0 اردک
0 خوک
0 خرگوش
0 بوقلمون
0 غاز
0 گوسفند
0 بز
0 گاو و گوساله
0 جوندگان بجز خرگوش
0 کبوتر و دیگر پرندگان
0 بوفالو
0 اسب
0 الاغ و قاطر
0 شتر

اینها تعداد حیواناتی است که تا زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

آیا نباید نوشته شود؟؟؟ [آرشیو] - تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار

مشاهده نسخه کامل : آیا نباید نوشته شود؟؟؟

shishak_mang
02-11-2007, 02:10
درود بر تمام دوستان عزیزم...
دوستان چند لحظه پیش در صفحه ی اصلی بودم و یك چیز رو مشاهده كردم كه دیدم خوبه بیشتر بهش توجه كنیم...
از همه ی دوستان تقاضا دارم كه توجه كنند كه تاپیكی كه ایجاد میكنن مربوط به همون زیر تالار باشه چون اگه دقت نكنیم نظم تالار از بین میره و مسلما خودمون از همه بیشتر ضرر میكنیم....

دوستان یه چیز دیگه اینكه بیاید به هم كمتر تیكه بندازیم...یا اینكه اگه كسی بهمون تیكه انداخت سریع ناراحت نشیم...
چرا باید در برابر اظهار نظر دیگران _یا همون حمله ی دیگران كه خیلی خوبه_ جبهه بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟مگر نه اینكه هر كس میتونه نظر خودش رو بیان كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما هم میتونیم نظر خودمون رو بگیم شاید بقیه نظر ما رو قبول كردن...
چرا باید به هم ایراد بگیریم در صورتی كه می دونیم انجام كاری كه از طرف مقابل می خوایم واسش دشواره؟؟؟؟؟و در مقابلش چرا نباید حاضر باشیم كه كمی به خودمون سختی بدیم تا اكثریت اعضا راحت باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بدون شك من بازهم از تالارها جدا خواهم بود ولی همیشه آرزو دارم كه وقتی به تالارها بر میگردم این تالارها به وضعیت دیگر تالارهای گفت و گوی_نمی خوام اسم سایتی رو عنوان كنم_دچار نشده باشه...

دوستان بیایید كمی فكر كنیم....بیایید با هم فكر كنیم...

Anthony
02-11-2007, 06:19
باهات موافقم مجید جان! امیدوارم همیشه موفق باشی!

به امید جهانی عاری از جنگ و خونریزی!
صدایی برای بیصدا باشیم!

ملوس
02-11-2007, 14:53
مرسی مجید جان

shishak_mang
06-11-2007, 08:49
ممنون از ابراز لطف دوستان ...
دوستان باید باز هم تكرار كنم...
یكم مهربانه تر پاسخ همدیگر رو بدیم كه ایرادی نداره؟داره؟

بحث بر سر جبر و اختیار فكر نمیكنم ربطی به تالار ما داشته باشه چون یك موضوع گسترده هست_هر كی خواست دلیل بگم بیاد به یاهومسنجر_ و فكر میكنم كه سر انجام این بحث فقط درگیری بین طرفداران هر مورد ایجاد میكنه...

راستی توی بعضی از تاژیكها داره بحث اصلی گم میشه...من نمیدونم چرا!!!شما میدونین؟
شرمنده از وراجی مجدد من...
بدرود

kalagheshoureshi
07-11-2007, 15:23
man nemitoonam az ghavanin peyravi konam,gaman nemikonam inke toye talar haye mokhtalef minevisam be kesi asib beresone
age doos nadarid nakhonid.va age nemitoonid tahamol konid,
ozramo bekhayd

shishak_mang
08-11-2007, 08:47
كلاغ جان هیچ كس دوست نداره شما از جمع ما بری...
ببین میثاق نامه فقط برای این ایجاد شده كه بشه به تالار ها نظم داد...همین...
اگر قرار باشه هر كس مطلبی رو در یك زیر تالار نامربوط درج كنه این مشكل بوجود میاد كه اگر شخص دیگری در آینده بخواد یك مطلب خاص رو پیدا كنه بسیار با مشكل مواجه میشه...آیا این رو قبول نداری؟

فكر نمیكنم ای كار كه قبل از اینكه بخوای متن رو درج كنی زیر تالار مرتبط با اون رو پیدا كنی كار زیاد سختی باشه...

برای مثال اون دو تا تاپیك شما هم دارای متن و هم عنوان انگلیسی بود و فكر میكنم جاش هم در زیر تالار زبان انگلیسی...

کشتار حیوانات

اینها تعداد حیواناتی است که از زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

مرغ 
اردک 
خوک 
جوندگان 
بوقلمون 
غاز 
گوسفند 
بز 
گاو 
خرگوش 
پرندگان  
بوفالو