کشتار حیوانات
0 مرغ
0 اردک
0 خوک
0 خرگوش
0 بوقلمون
0 غاز
0 گوسفند
0 بز
0 گاو و گوساله
0 جوندگان بجز خرگوش
0 کبوتر و دیگر پرندگان
0 بوفالو
0 اسب
0 الاغ و قاطر
0 شتر

اینها تعداد حیواناتی است که تا زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

استعفای من از تیم مدیریت [آرشیو] - تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار

مشاهده نسخه کامل : استعفای من از تیم مدیریت

Alireza A
29-05-2010, 15:14
سلام به همه دوستای خوبم:)
من به علت كمبود وقت و همین طور عدم توافق نظر با ناظران و مدیران تالار تصمیم گرفتم كه دیگه ناظر نباشم.
از همه دوستانی كه در مدت نظارت من از برخورد هام ناراحت شدن عذر خواهی میكنم :)
خوشحالم كه دیگه اسم مدریتر كنار آواتارم وجود نداره و میتونم راحت و آزاد حرفم رو بزنم.

shishak_mang
30-05-2010, 19:05
درود بر علیرضای عزیز
علیرضا جان ممنون از زحماتی که کشیدی.
علیرضا جان همونطور که خودت میدونی در قسمت مدیران روی مسائل بحث میکنیم و به نتیجه ی جمعی میرسیم.
برای مثال خیلی دوست داشتم که در بحثهایی که این اواخر داشتیم شرکت کنی که همونطور که قبلا گفته بودی به دلیل نداشتن وقت اضافی این سعادت نصیب ما نشد.:d
امیدوارم همیشه موفق باشی.

aftab
31-05-2010, 10:26
سلام به مدير محترم تالار

خوشحالم كه بالاخره شما اومديد .

اميدوارم كه حضور شما مستمر باشه .

مطرح ميكنم كه نظر سنجي بشه

aftab
31-05-2010, 10:52
مثل اينكه نوشته ام كامل نيومد . باعرض پوزش از مدير تالار

پيشنهاد دارم كه يك جلسه پرسش و پاسخ در خصوص موضوعات مربوط ،در تالار داشته باشيم .

و پيشنهادات ديگر هم هست كه بعدا مطرح ميكنم كه نظر سنجي بشه .

shishak_mang
03-06-2010, 10:33
درود بر آفتاب عزیز

منظورتون از «موضوعات مربوط» چه موضوعاتی هستند؟؟؟

aftab
03-06-2010, 21:00
منظورم موضوعات کلی و جزیی است در رابطه باارتقا سطح کیفی و کمی تالار ،طبقه بندی یا دسته بندی مطالب در قسمتهای مختلف با عناوین مشخص ،داشتن برنامه های مختلف و سرگرم کننده جانبی ، نشست های
فصلی با حضور اعضاو مدیران تالار برای اشنایی بیشتر در جهت انسجام ،تداوم واستمرار این مجموعه ، ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات اعضای مجموعه و برنامه ریزی جهت اجرای پیشنهادات مطروحه و اهداف این مجموعه با هماهنگی های لازم بین اعضا.

با تشکر از شما مدیر تالار

کشتار حیوانات

اینها تعداد حیواناتی است که از زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

مرغ 
اردک 
خوک 
جوندگان 
بوقلمون 
غاز 
گوسفند 
بز 
گاو 
خرگوش 
پرندگان  
بوفالو