کشتار حیوانات
0 مرغ
0 اردک
0 خوک
0 خرگوش
0 بوقلمون
0 غاز
0 گوسفند
0 بز
0 گاو و گوساله
0 جوندگان بجز خرگوش
0 کبوتر و دیگر پرندگان
0 بوفالو
0 اسب
0 الاغ و قاطر
0 شتر

اینها تعداد حیواناتی است که تا زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

ماجراهای نی نی وگی [آرشیو] - تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار

مشاهده نسخه کامل : ماجراهای نی نی وگی

sommir
30-06-2010, 18:12
سلام بچه ها ! خوبید؟ مدت زیادی بود که این طرف ها پیدام نشده بود.منو که یادتون هست من مامان یه جنین وگان هستم.فعلاً همه چی مرتبه. با دستوراتی که از دکتر زرین گرفتم همه چیز عالی پیش می ره.در ضمن یواشکی: هیچ کدوم از مکمل هایی رو که دکترم داده تا حالا نخوردم اما هنوز نمردم.;) یه چیز دیگه اینکه معمولاً خانم ها حالت بد صبح گاهی رو در این دوران تجربه می کنند من هم مستثنی نیستم اما این حالت با شدت بسیار کمتری در من وجود داره که به گفته ی پزشکم دلیلش خام گیاه خواریه. متاسفانه زیاد نمی تونم جوانه بخورم نسبت بهش حساس شدم ولی اکثر مواد غذاییمو از طریق میوه ها دریافت می کنم . حالم کاملاً مساعده و با وجود اینکه در طول روز مدت 6-7 ساعت کار می کنم اما کاملاً انرژیم فوله.اگه دوست داشته باشید باز هم براتون از این دو معجزه ی تلفیقی می نویسم1- خام گیاه خواری 2- بارداری:) همچنان نیازمند انرژی مثبت شما هستم. دوستدار شما سمیه-امیر

ziba
30-06-2010, 18:48
خیلی خبر قشنگیه سمیه جان :)
ممنون كه با ما در میون میگذاری و تجربیاتت رو میگی

آرشیو تالار درباره این موضوع زیاد پربار نیست...
خیلی خوبه كه از تجربه های شما بدونیم

برای خودت و نی نی وگن خوشگلت آرزوی سلامتی و شادی همیشگی دارم
منتظر نوشته هات هستیممممم

Prince
30-06-2010, 18:58
سمیه گرامی پر واضحه که شما و همسرتون در برابر سیل سرزنش های اطرافیان (خانواده، پزشک، دوستان و...) و حتی تهمت هایی که دیگران به زعم خودشون شما رو خودخواه می دونن (از این جهت که می خواهید فرزندتون رو هم با رژیم غذایی خودتون به دنیا بیاورید) قرار گرفتین. و من واقعا بردباری شما و همسرتون رو ستایش می کنم. کاش خاطرات دوران بارداری و تولد فرزندتون رو بنویسید و حتی در قالب یک کتاب چاپ کنید (عالی میشه!)
با آرزوی سلامتی برای هر سه شما:)

ziba
30-06-2010, 19:37
سمیه جان این ویدئو رو ببین
صحبت های والدین بچه های وگن هست :)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=123642658979&ref=mf

خیلی جالب و مفیده!

sarve azad
01-07-2010, 11:47
سمیه جان ما رو بی خبر نذار.این حال خوب تو و فرشته کوچولوت مشت محکمیه توی دهن همه ادیبان تغذیه و ...که یکسره در حال حرف مفت زدنن.
سبز باشی و پاینده

11944
01-07-2010, 15:10
وای که چقدر جذابه خبرهای خوش نی نی وگن و پدر و مادر شریفش:rolleyes:
امیدوارم این خبرهای خوب همیشه پایدار باشه :)
ما هم همگی براتون دعا میکنیم

hamed-1368
02-07-2010, 02:07
درود بر تو سمیه، امیر و اون کوچولوی خوشبختمون.:)

برای دادن انرژی مثبت این جمله رو براتون دارم:

از هیچ چیزی نگران نباشید، طبیعت هرگز بچه ی ناسالمی به شما نمی ده.:)

1178
02-07-2010, 08:15
سمیه جان چند روز پیش به یاد شما و نی نی وگی مون افتادم و بنظرم رسید مدتیه ازتون بی خبریم. فکر کرده بودم برات پیام خصوصی بدم . امروز صبح که به تالار سر زدم با خوندن پستت خیلی شاد شدم. عزیزم دم کرده زنجبیل و خوردن سیب هنگام صبح می تونه در کاهش تهوع صبحگاهی و گذر آسانتر از این مرحله کمکت کنه. در مورد نخوردن مکمل ها هم خوبه با خانم دکتر زرین مشورت کنی شاید ایشون آزمایشی را پیشنهاد کنه و اگه گفت نیازی به خوردنش نیست با خیال راحت میتونی نخوری. البته مطمئننا خودت همه جوانب را سنجیدی. راستی میون جوانه ها ماش و گندم به نظر خوشمزه تر میان. میتونی جوانه گندم را خشک و بعد پودر کنی و در سالادت استفاده کنی شاید اینطوری بتونی تحملش کنی. من یکجور سس سالاد درست می کنم با آب لیموترش تازه و روغن زیتون و پودر جوانه گندم و کمی نمک و فلفل و اصلا در سالاد طعم خاص جوانه را حس نمی کنی ولی اگه اگه بازم به طعمش حساس بودی با خودت مهربون باش. میتونی در ماه های بعدی ازش استفاده کنی.
خوش به حال این کوچولو که چنین پدر و مادر شریف و آگاهی داره و از دوران جنینی وگنه. ما را از حالت بی خبر نذار. این سوژه در تالار تازگی داره و میتونه برای خیلی ها در شرایط خودت راه گشا باشه مضافا اینکه شنیدن خبر از کوچولوی عزیزمون واقعا این فضای مجازی را تلطیف میکنه.:)

ninoosh56
03-07-2010, 00:49
سلام سمیه جان من عضو تازه واردم خیلی همت بالایی داری و این شاید به دلیل حمایت شوهرت است من یه فرزند6 ساله دارم ولی هنوز مطمین نیستم بتونم به غذاهلی صرفا گیاهی بدم چون در مورد خودم هم مورد انتقاد بعضی ها قرار میگیرم

کشتار حیوانات

اینها تعداد حیواناتی است که از زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

مرغ 
اردک 
خوک 
جوندگان 
بوقلمون 
غاز 
گوسفند 
بز 
گاو 
خرگوش 
پرندگان  
بوفالو