کشتار حیوانات
0 مرغ
0 اردک
0 خوک
0 خرگوش
0 بوقلمون
0 غاز
0 گوسفند
0 بز
0 گاو و گوساله
0 جوندگان بجز خرگوش
0 کبوتر و دیگر پرندگان
0 بوفالو
0 اسب
0 الاغ و قاطر
0 شتر

اینها تعداد حیواناتی است که تا زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

از بودن در اقليت خوشحال باش! [آرشیو] - تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار

مشاهده نسخه کامل : از بودن در اقليت خوشحال باش!

Bruce
19-08-2008, 10:56
بچه ها خودتون رو خسته نكنید . . .

اكثریت گله هیچ وقت با ما همراه نخواهد بود.

مسئله فقط گیاهخواری نیست: با این روند گرمایش زمین و تخریب طبیعت و مشكلات مختلف ناشی از گوشتخواری و با توجه دلایل اقتصادی، شاید در سالهای آینده اكثریت با گیاهخواران باشد.

ولی باز هم ما در شمار اقلیت خواهیم بود. باز هم تنها خواهیم بود و تحمل همراهی با گله را نخواهیم داشت.

چون مشكل ما با گله، فقط در آنچه كه می خوریم و می خورند نیست.

تفاوت اصلی در نگرش به هستی است. نگرش به انسان، نگرش به طبیعت، و نگرش به زندگی و زنده بودن.

مسئله اصلی در تعریف مرز " خود " و " ناخود " است. و اینكه تا كجا مال " خود" است.

تفاوت در تمیز دادن زندگی از حركت مكانیكی است.

تفاوت در تعریف عشق است.

و تفاوت در خدای ما و خدای آنهاست.

پس ما همیشه تنها خواهیم بود و به دور از گله.

مثل گرگ تنها.

قدر این تنهایی را بدانیم . . .

saray
26-08-2008, 12:50
دوست مهربان
شاید بیان این مطلب ساده باشه.اما كمر من زیر حرفها و طعنه ها خم شده.دقیقا پارسال همین موقع ها بود كه من شروع به گیاه خواری كردم .و لی تا 2 -3 ماه مجبور بودم اینو از اطرافیان مخفی نگه دارم. اما كسی چه میفهمید.همه فكر می كردن من افسردگی گرفتم.اما داستان اینجا تموم نمی شه .شروع داستان تازه از اینجاست كه همه حتی نزدیك ترین كسانت در هر جایی كه باشی ,توی هر جمعی مسخره ات می كنند.مردم نمی فهمند كه چرا باید گیاه خوار بود و در این صورت تو رو یك دیوانه ی واقعی می دونن.تحمل این, كار ساده ای نیست

Bruce
26-08-2008, 13:00
مردم نمی فهمند كه چرا باید گیاه خوار بود و در این صورت تو رو یك دیوانه ی واقعی می دونن.تحمل این, كار ساده ای نیست

تحملش وقتی ساده میشه كه از مردم قطع امید كنی!

یعنی بزاری اونها راه خودشون رو برن و تو هم راه خودت رو بری.

saray
26-08-2008, 13:12
راهی جز این نیست كه گوشه گیر باشی

Moh3n
26-08-2008, 17:22
گوشه گيري راهكار درستي نيست ...
اين كه ما در رنج حيوانات سهيم نيستيم كافي نيست ما بايد هدف بزرگتري داشته باشيم .
بايد ديدگاه گياهخواري رو براي ديگران روشن كنيم !
من هم اوايل با نيش و كنايه ي دوستان و خانواده مواجه بودم اما الان خيلي از مسائل براشون روشن شده ...
لااقل ديگه براي اين انتخاب سرزنشم نميكنن!
با اون هايي كه اهل بحثند در اين مورد صحبت ميكنم . فيلم هاي روي گوشيم رو نشونشون ميدم . اكثرا سعي مي كنن خودشونو بي تفاوت جلوه بدن يا حتي به مخالفت شديد با توجيهات پيش پا افتاده دست بزنن .
با اين حال من راضيم چون وظيفمو انجام دادم . من دلايل خودم رو عنوان ميكنم و بقيشو به عهده ي فرد مقابل ميذارم .
و خوشحالم از اينكه مي بينم گاهي همين دوستان شديدا مخالف تصميم ميگيرن براي مدتي هرچند كوتاه گياهخواري رو تجربه كنن ...

Bruce
27-08-2008, 09:58
درسته محسن.

گوشه گیری به این معنی كه ما ارتباطات خودمون رو با بقیه مردم به حداقل برسونیم و اعتقادات و آرمانهای خودمون رو پنهان كنیم اصلا

پذیرفتنی نیست و منظور من هم اصلا این نبود. من می خواستم بگم كه اولا خیلی امیدوار نباشید كه اكثریت مردم مثل ما فكر كنن چون

هیچوقت این اتفاق نخواهد افتاد (برای این حرف هم دلیلی دارم كه خواهم گفت) و ثانیا از برخورد مردم ناامید نشید و راه خودتون رو به

خاطر حرف اونها عوض نكنید، همونطور كه اونها راه خودشون رو با شنیدن عقاید شما عوض نمی كنن.

Bruce
27-08-2008, 11:32
و اما دلیل این كه گفتم اكثریت هیچوقت با ما نخواهد بود، حتی اگه اون اكثریت گیاهخوار شده باشن:

اگه تاریخ بشر رو مطالعه كنید و یا به جوامع مختلف بشری همین زمان توجه كنید می تونید ببینید كه "خودخواهی" (به معنی مقدم دانستن خود به دیگران - چه انسان و چه غیر انسان و اولویت قائل شدن به منافع "خود" حتی به قیمت رنج و مرگ "دیگران" ) همیشه محور فعالیتهای اصلی بشر بوده و هست.

بنابراین دلیلی وجود نداره كه خوش بین باشیم و فكر كنیم روزی میرسه كه خودخواهی بشر جای خودش رو به عشق میده و هر انسانی سعی می كنه تا شادی خودش رو با دیگران (همه موجودات) تقسیم كنه و مرز بین منافع " خود " و " ناخود " رو از بین ببره.

البته همیشه و همه جا عده كمی بودن كه خودخواهی رو كنار گذاشتن و با اكثریت انسانهای جامعه خودشون رو در رو شدن، ولی همشه این طور آدمها در اقلیت بودند.

پس مسئله اصلی این خودخواهی هستش كه ریشه همه جنایت ها و ظلم و ستمها و تبعیض هاست و گوشتخواری فقط یه نمونه از رفتارهای كثیف هست كه از اون ناشی میشه.

الآن ما با در پیش گرفتن گیاهخواری در واقع داریم با خودخواهی خودمون مبارزه می كنیم و سعی می كنیم كه در رابطه با موجودات دیگه، زندگی و احساسات و منافع اونها رو هم در نظر بگیریم و اون رو فدای خواسته های خودمون نكنیم.

در حالی كه گیاهخوار شدن همه انسانها، اگر هم روزی اتفاق بیفته (كه البته خیلی بعید به نظر میرسه) نه به خاطر متحول شدن نگرش بشر و كنار گذاشتن خودخواهی، بلكه از سر ناچاری و با توجیهات علمی و اقتصادی ممكنه اتفاق بیفته.

بنابراین آن روز هم آدمهایی مثل ما مشكلاتشون با بقیه تموم نمیشه و خیلی مسائل دیگه هست كه باعث میشه ما با اكثریت همچنان مشكل داشته باشیم.

در واقع ما شورشی هستیم و تا وقتی با خودخواهی مخالفیم شورشی باقی خواهیم بود.

درسته كه كوكتل مولوتوف پرت نمی كنیم ولی رفتار ما و روش زندگی ما و اعتقادات ما در واقع بمبی هست كه در فضای كثیف و مبتنی بر خودخواهی جامعه بشری منفجر میشه و این از نظر اونها گناه كوچكی نیست و نخواهد بود.

Moh3n
27-08-2008, 18:43
تعبير جالبي داشتي بروس !
وقتي انسان ها دلايل منطقي گياه خواري رو مي شنون اگه نخوان دست از عادت هاشون بردارن راهي جز مخالفت با گياهخواري پيدا نمي كنند !
چون پذيرفتن كامل اين تفكر به معناي اقرار به خودخواهيشونه و اين ميتونه براشون عذاب آور باشه ...
براي همينه كه شنيدن اين حقايق براشون دردناكه و سعي مي كنند تا اونجا كه ميتونن انكارش كنن ...

Anthony
28-08-2008, 21:20
اگر تمام گیاهخواران و یا وگن ها دست به كار می شدن و قسمتی از وقتشون رو صرف "فعالیت درست" می كردند، تمام این مشكلات به راحتی حل می شد. شاید نه به اون راحتی، ولی حداقل در مدت زمان كمتری همه چیز رو به راه می شد.
یادمه وقتی كه من گیاهخوار شدم هیچ كس در این شهر لعنتی نبود كه كمكم كنه. من اونموقع حاضر بودم هر كاری كه لازم بود رو انجام بدم... اما هیچكس نبود كه بهم آموزش بده و یا حتی ازم استفاده كنه. شروع كردم به تماس گرفتم با سازمان های حقوق حیوانات، اما اونا هم هیچ كاری نكردن.
متاسفانه حتی سازمان های بزرگ حقوق حیوانات همچون Peta 2 و یا حتی خود Peta هیچ برنامه ای برای نسل جوان ندارند. هیچ استفاده ای از این نیروی ویرانگر نمی كنند... من بچه هایی رو می شناسم كه به خاطر نبود آموزش دیگه هیچ وقت دست به فعالیت نزده اند، و در بعضی مواقع شده كه به گوشتخواری هم برگشته اند.
البته ما این رو هم تازگیها فهمیده ایم كه تعداد شركت كنندگان در تظاهرات های حقوق حیوانات در سال های 1980 به بیش از 400 نفر می رسیده. این در حالی است كه امروز به سختی می تونی 20 نفر رو برای یك تظاهرات 1 ساعته جمع كنی (بماند كه این تظاهرات 1 ساعته نه تنها به هیچ دردی نمی خوره، بلكه باعث می شه فعالان واقعی هم انرژی و علاقه شون رو هم از دست بدن) بعضی ها هم كه به این راحتی ها دست بردار نیستند به فعالیت های زیر زمینی كشیده می شن و این خودش باعث می شه كه كسی نباشه تا به مردم عادی اطلاع بده.
تمام اینها به این خاطر هست كه اون فعالان دهه ی هشتادی اطلاعات و تجربیات خودشون رو به نسل بعدی انتقال ندادند. كسی نیم ساعت از وقت روزانه اش رو نذاشته تا به ما بگه كه اینجوری باید سخنرانی كرد... و باید این كتاب ها رو خوند... و باید این اطلاعات رو داشت... و باید اینجوری تظاهرات راه انداخت و...
حتما خیلی هاتون این حس رو داشته اید... اینكه دیگه انرژی و علاقه ای برای ادامه ندارید... چرا كه تمام اون كارهایی كه كرده اید به نظر بی نتیجه می رسه. و واقعا هم اینجوریه!
نمی دونم... شاید خیلی ها از این می ترسن كه دولت براشون مشكل ایجاد كنه... شاید اونقدر قبض برای پرداخت دارن كه نمی تونن دست از كار كردن بكشند و برای اون چیزی كه می دونن درسته زحمت بكشند. شاید همه اش به این خاطره كه كسی اون جلو نیست كه بهشون قوت قلب بده و تشویقشون كنه.... نمی دونم... شایدم بهونه های دیگه ای داشته باشیم.... ولی اون چیزی كه مسلمه اینه كه هنوز هم آخر سال آمار میلیاردها حیوان سلاخی شده رو جلومون می گذارند... و ما افسوس می خوریم!

من و چند تن دیگه از دوستانم شروع كرده ایم به آموزش نسل نوجوان و جوان. و اگه كسی از شماها علاقه داره كه در مورد اینجور چیزا بدونه و واقعا در مورد این مسئله جدی هست، من می تونم یه كم وقت بذارم و كتاب ها رو صفحه به صفحه براتون ترجمه كنم... ولی مسئله اینه كه بدون شما... هیچ چیزی عوض نمی شه. تا روزی كه تك تك ماها آزاد نیست، هیچ كدوممون آزاد نیستیم!

صدایی برای بیصدا باشیم!

Moh3n
28-08-2008, 23:47
چه فكر خوبي آنتوني !
فكر مي كنم خيلي از ما اطلاعاتمون در اين زمينه كافي نيست ...

Bruce
29-08-2008, 10:57
من و چند تن دیگه از دوستانم شروع كرده ایم به آموزش نسل نوجوان و جوان. و اگه كسی از شماها علاقه داره كه در مورد اینجور چیزا بدونه و واقعا در مورد این مسئله جدی هست، من می تونم یه كم وقت بذارم و كتاب ها رو صفحه به صفحه براتون ترجمه كنم... ولی مسئله اینه كه بدون شما... هیچ چیزی عوض نمی شه. تا روزی كه تك تك ماها آزاد نیست، هیچ كدوممون آزاد نیستیم!
صدایی برای بیصدا باشیم!

آنتونی این بهترین كاری كه میشه كرد.

من از نسل خودم بكلی ناامید هستم و ترجیح می دم كه اصلا با آدمهای هم سن و سال خودم بحث نكنم چون می دونم كه فایده ای نداره و خیلی بعیده كه بشه در اعتقادات فسیل شده اونها نفوذ كرد. (من 41 سالمه.)

در واقع مشكل بیشتر آدمها اینه كه وقتی سنی ازشون میگذره روز بروز بیشتر محافظه كار میشن و از هر تغییری می ترسن. بنابراین وقتی با كسی روبرو میشن كه سعی داره تا بی پایه بودن افكارشون رو ثابت كنه، در مقابلش جبهه گیری می كنن، یا این كه پنبه گوشهاشون رو فشرده تر می كنن!

پس چیزی كه میشه تا حدودی به اون امیدوار بود همینه كه تو گفتی: آموزش نسل جوان و نوجوان.

من خودم تنها كاری كه تونستم بكنم این بوده كه اجازه ندم فرهنگ غلط و سراسر دروغ حاكم بر جامعه كه توسط سیستم آموزشی و رسانه های عمومی هم پشتیبانی میشه (منظورم فقط جامعه ایران نیست- همه جا كم وبیش همین وضعیت هست) در بچه های خودم نفوذ كنه و تونستم به اونها یاد بدم كه قبل این كه چیزی رو بپذیرن و باور كنن حتما در مورد اون فكر كنن و هیچوقت هم از اینكه عقیده اونها با اكثریت آدمهای گروهی كه توش هستن متفاوت باشه نترسند و فكر نكنند كه همیشه نظر اكثریت درسته.

sheii
07-04-2009, 09:14
منم مطمئنم كه بشر هیچ وقت گیاه خوار نمیشه. چون اصلا به اون سمت پیش نمیره تا بخواد روزی به اونجا برسه. صنایع تولید گوشت تو كشورهای مختلف از جمله خود ایران روز به روز به سمت تولید بیشتر پیش میرن. كافیه آمارها رو در سال های مختلف با هم مقایسه كنید. دسته های عزاداری امام حسین هر سال برای اینكه نشون بدند مراسم باشكوه تری نسبت به پارسال برگزار كردند گوسفندهای بیشتری می كشندو روش تبلیغ هم می كنند.
مثلا برای دسته حسینیه زنجان سال گذشته بیش از 12000 گاو و گوسفندوشتروبز قربانی شده بود. سال های قبل این تعداد كمتر بود(هرسال داره بیشتر میشه). حالا شما چه امیدی می تونی به این مردم داشته باشی؟

kiana
07-04-2009, 14:31
من نيز اصلاً اميدي به گياهخوار شدن مردم دنيا بخصوص كشور خودمون ندارم. ولي تلاش خودم رو مي كنم كه مردم را آگاه كنم كه حيوانات را به طرز وحشتناك و دردناكي نكشند. كاري كه حاميان حيوانات در كشورهاي اروپايي كرده اند و باعث شده كه كشتارگاه هاي صنعتي در كشورهايشان خشونت ي بكار نبرند. از دوستان خواهش مي كنم كه ما تعداد محدود گياهخواران اتحاد داشته باشيم. باور كنيد من سالهاست دنبال افرادي مي باشم كه با هم بتوانيم براي تشويق مردم به سمت گياهخواري به نفع حيوانات تلاش كنيم.

shishak_mang
07-04-2009, 15:59
دوستان من فکر میکنم فعلا برای نظردادن در رابطه با آینده ی دنیای کمی زود هست.
اکنون هر یک نفر هم که دیدگاه ما رو درک کنه ارزشمنده.

وجود یک نفر گیاهخوار بیشتر = گرمایش جهانی کمتر = کشتار کمتر موجودات

سجاد
07-04-2009, 17:35
...اینطور که پیداست استدلال مجید قویتر هست:cool:

arashsat
30-08-2009, 15:30
این ماجرای اقلیت بودن ما گیاهخواران هم داستانیه...
من امروز توی یک جمع 9 نفری بودم و در مورد گیاهخواری صحبت می‌کردم.
همشون بدون استثناء اعتقاد داشتن که من شدیدا دارم اشتباه می‌کنم.
می‌گفتن تمام دنیا و موجوداتش بخاطر انسان خلق شدن و ما باید ازشون استفاده کنیم! انسان اشرف مخلوقات هست و شاهکار خلقت!

آدم واقعا احساس خفگی می‌کنه وقتی با اینجور آدما حرف می‌زنه.
با خودم گفتم ما توی این تالار که با هم صحبت می‌کنیم خیلی تفکرات مشترک با هم داریم و این خیلی عالیه که چهار نفر وجود دارند که حرف همدیگر رو می‌فهمند.

کار خیلی خراب تر از این حرف‌هاس دوستان.
یعنی من امروز فهمیدم که گاهی بهتره آدم سکوت کنه و هیچی نگه.

دلمون خوشه که یه روزی همه مردم گیاهخوار بشن!

lone wolf
30-08-2009, 15:42
این ماجرای اقلیت بودن ما گیاهخواران هم داستانیه...
من امروز توی یک جمع 9 نفری بودم و در مورد گیاهخواری صحبت می‌کردم.
همشون بدون استثناء اعتقاد داشتن که من شدیدا دارم اشتباه می‌کنم.
می‌گفتن تمام دنیا و موجوداتش بخاطر انسان خلق شدن و ما باید ازشون استفاده کنیم! انسان اشرف مخلوقات هست و شاهکار خلقت!

آدم واقعا احساس خفگی می‌کنه وقتی با اینجور آدما حرف می‌زنه.
با خودم گفتم ما توی این تالار که با هم صحبت می‌کنیم خیلی تفکرات مشترک با هم داریم و این خیلی عالیه که چهار نفر وجود دارند که حرف همدیگر رو می‌فهمند.

دلمون خوشه که یه روزی همه مردم گیاهخوار بشن!

من اینو بارها با تمام وجود احساس كردم... بارها سر سفره های مختلف حتی از سوی نزدیك ترین افراد خونواده مسخره شدم ، و جالب اینه كه همیشه خودشون دوست دارن سر بحث رو باز كنن تا شماها رو ارشاد كنن!!!:D

اكثرا هم نظرشون همینه كه گفتی (همون داستان چرند و احمقانه همیشگی) "انسان اشرف مخلوقاته و هر چی رو زمینه واسه اون ساخته شده"!!!!!!...

ولی

دلمون خوشه که یه روزی همه مردم گیاهخوار بشن

با این یكی اصلا موافق نیستم!(ببخشیدا آرش جان!)

حتی یك نفر .... فقط و فقط یك نفر!!!... ارزش تلاش رو داره... و باید بگم اینو هم تجربه كردم و دارم میگم كه "حتی فقط یك نفر علاقمند در بین هزاران مشنگ(!!!) ارزش تلاش كردن رو داره تا شما نا امید نشید..."

یه بار طبق معمول سر سفره خونوادگی بحث رژیم غذایی طبیعی انسان با چند تا متلك و پوزخند (و مسلما با هدفگیری به سوی من!:D) شروع شد!.... همگی بشدت اظهار میفرمودند كه انسان مثل پریماتهای دیگه همه چیز خواره و باید همه چیز بخوره ... دست بكار شدم تمام مقاله های علمی كه درباره رژیم غذایی پریماتهای بزرگ و انسان ماقبل عصر یخبندان داشتم رو رو كردم!!!... یه خورده از موضعشون عقب كشیدن و تمسخرها در حد زمزمه های بین خودشون عقب نشست...

دوستان و آشنایان و افراد فامیلی دارم كه با معرفی صحیح گیاهخواری و دلیل و مدرك منطقی شروع به گیاهخواری كردند و تو این انتخاب مصمم هم هستن... همین واسه من كافیه كه وگن بودن خودمو به انزوا نكشونم!;)

babak.deghat
30-08-2009, 16:22
"انسان اشرف مخلوقاته و هر چی رو زمینه واسه اون ساخته شده"!!!!!!...

این بهانه ی احمقانه همیشه بزرگترین و مسخره ترین راه فراری بوده که منتقدین جامعه ی ما گیاهخوارا از اون استفاده می کردند.
آیا تاحالا هیچ توجه کرده اید که باعث و بانی تمامی این سفسطه ها همیشه مذهب و خرافات بوده؟

همگی بشدت اظهار میفرمودند كه انسان مثل پریماتهای دیگه همه چیز خواره و

آقا گرگه!تمام پریماتها 100%گیاهخوار هستند.فقط تو بعضی جاهای آفریقا بعضی بابونها به تقلید از شیر و پلنگها بچه آهو ها رو میکشند و میخورند.همون بلایی سرشون اومده که سر انسان اولیه اومد.

lone wolf
30-08-2009, 16:27
این بهانه ی احمقانه همیشه بزرگترین و مسخره ترین راه فراری بوده که منتقدین جامعه ی ما گیاهخوارا از اون استفاده می کردند.
آیا تاحالا هیچ توجه کرده اید که باعث و بانی تمامی این سفسطه ها همیشه مذهب و خرافات بوده؟

آقا گرگه!تمام پریماتها 100%گیاهخوار هستند.فقط تو بعضی جاهای آفریقا بعضی بابونها به تقلید از شیر و پلنگها بچه آهو ها رو میکشند و میخورند.همون بلایی سرشون اومده که سر انسان اولیه اومد.

بابك همه پریماتها 100% گیاهخوار نیستند... بیشتر گونه های میمونها همه چیز خوار هستند ...میمونهایی وجود دارند كه خرچنگ و ماهی و حشرات جزو جدانشدنی رژیم غذاییشون هستند.

البته من اشتباهم رو اصلاح میكنم ... منظور من پریماتهای بی دم (Ape ) بود كه اكثریتشون گیاهخوار هستند از جمله گوریل - اورانگوتان - بونوبو و ... گیبون.

lovebenjamin
04-09-2009, 04:34
از واژه اقلیت نفرت دارم!!!! تا می شنومش تنم مور مور میشه!!! به خدا ما تنها نستیم!!!!!!!!!! در اروپا بسیارند گیاه خواران در آمریكا و... كشور ما هم هنوز دسترسی به منابع آگاه كم و اعتقادات خشكه زیاد باعث دیر شدن روند میشه بابا اگه ما هم اقلیت بگیم به خودمون كه كارمون ساخته هستش... مثل مسیحیان,یهودیان ,لاییكها و... اما همیشه 1دونه انیشتن وجود داشته و كار بزرگی كرده. این همه جمعیت ابله چه سودی دارند جز قربانی كردن برای خدای عزیزشون كه من اینچنین خدای خون دوستی جایی نمی شناسم به جز... اما ما اكثریتیم برای زمین ما هستیم كه كارمای طبیعت را به دست گرفتیم و كارهای بزرگ انجام می دیم امیدوار باشید. با این كه تا امیدوارتر از همه شما هستم اما نمی كذارم واژه اقلیت بر سرمون سایه بندازه ون این موضوع را بپیذیریم درسته جمعیتمان كمه اما 3تا دوست خوب می ارزه به 10000دوست سر خوش و بی اراده. به گفته خدایان یونانی:انسانهای خداگونه كم هستند و ابله های مطیع زیاد اما خدایان همیشه خدایند و ابله ها همیشه ابله و این زمین است كه داوری می كند(زئوس)

nargeskhosravi
04-09-2009, 10:17
من هم فکر می کنم کم کم آدم ها می رن به سمت کم کردن گوشت، به چند دلیل که اولیش گرسنگی خواهد بود. با این روند گرسنه ها روز به روز بیشتر می شن و دسترسیشون به گوشت کمتر. دلیل بعدیش فرهنگه. واقعا توی 2000 سال گذشته دانش آدم ها انقدر زیاد نشده بود که توی 200 سال و باز توی 20 سال گذشته. تا زمان ما هنوز این دیدگاه که ریشه ی مذهبی هم داره "که انسان اشرف مخلوقاته" رایجه اما آدما کم کم می فهمند که این فکر تا چه حد ساده لوحانه است.
توی دانشگاه با چند تا مثال ساده که من و دوستم براشون زدیم 2-3 نفر علاقه مند شدند و فهمیدم یکی هم گیاهخوار شده الان! حتی اونایی هم که مقاوومت می کنند یا ما رو مسخره می کنند فقط واسه اینه که جرات ندارند فکر کنند اما مطمئنا بعد توی ذهنشون می چرخه و دست کم می فهمند می شه به بدیهیاتشون هم شک کرد...
همین دیروز داشتم با یه نفر بحث می کردم که فکر می کرد چون از گوشت لذت می بره حقشه که بخوره و بحث به اینجا کشید که چون ما از همه باهوش تریم دنیا مال ماست! من هم ویروس ایدز رو براش مثال زدم که در برابر هر دارویی مقاومه، انگار که هوشمند باشه تغییر شکل می ده و حتما از نظر خودش از یه باکتری پخمه ی بیچاره توی روده بهتره اما غافله از اینکه داره بدنی که توش زندگی می کنه رو نابود می کنه و همراه اون بدن خودش هم می میره... بعد هم اون مثال معروف اگه زمین یک آدم 40 ساله باشه انسان توی 48 ساعت این افتضاح رو به بار آورده... بعد پرسیدم به نظر تو این تعریف ها بیشتر انسان رو به چی شبیه می کنه؟ یه سرماخوردگی مهلک که همین جور که اومده به سرعت هم نابود می شه و می ره یا اشرف مخلوقات؟ سکوت کرد و گفت که دیگه نمی خواد به این بحث مسخره ادامه بده!! این به نظر من یعنی این آدم تکون خورد...
من که امیدوارم.

lovebenjamin
04-09-2009, 18:52
امیدوارم تكان بخورند اما آگاهی راهكار اصلی هستش باید همه آگاه بشوند كه گوشت چیه و اصلا بفهمند كه چطور شده گوشت خو.ار شدند

boshra
16-11-2009, 10:12
اوه اوه!
فکر می کنم سخت ترین مسئله ای که یک گیاه خوار یا خامخوار یا به طور کلی اقلیت باید تحمل کنه همین برخورد اطرافیانه!!:(
شما چطوری اینهمه مدت تحمل کردین حرفای این و اونو؟؟من که هنوز 3 روزه شروع کردم از همه طرف تهدید شدم..شوهرم که می گه تو اصلا تعادل نداری..اینهمه مدت فقط گوشت می خوردی با مولتی ویتلمین بدون میوه حالا می خوای فقط میوه خوار شی!خلاصه کلی تحقیرم کرد:d
همه می گن حالا می بینیم که مریض می شی یانه!
خدا به دادم برسه و مریض نشم وگرنه فکر کنم سروم گوشت بهم تزریق کنن:))
البته واقعا فکر می کنم اگه تو رسانه ها تبلیغ شه و مزدم بیشتر باهاش آشنا شن ترسشون هم میریزه و دیگه فکر نمی کنن که ماها مریضیم...

nargeskhosravi
16-11-2009, 12:09
خب من پیشنهاد می كنم برای اینكه مشكلی پیش نیاد كم كم شروع كنید. این جوری تغییرات مثبتتون رو هم می بینند همه. اول گوشت رو حذف كنید. اما لبنیات و تخم مرغ بخورید. بعد تخم مرغ رو كم كنید بعد لبنیات. یه دفعه میوه وار بشید احتمال بیماری بیشتر می شه. نه به این دلیل كه گیاه بده به این دلیل كه از وقتی جنین بودید بدنتون یاد گرفته پروتئین و آهن و ... مورد نیازش رو یه جور دیگه بگیره. حالا باید عادتش رو عوض كنید.
من از وقتی گیاهخوار شدم دیگه جز یك بار سرما نخوردم. آفت نزدم یك بار كه گاز گرفتم لبمو هم 2 روزه خوب شد. در ضمن اگر درست كردن غذاهای جور واجور گیاهی رو یاد بگیرید طوری كه اطرافیان گوشت خوارتون هم خوششون بیاد روی نظرشون تاثیر می ذاره. چه بسا كم كم به این فكر بیفتند كه بدون گوشت هم می شه زنده بود. با اندام بهتر و تن و روان سالمتر.
راستی به ظاهرشون نگاه نكنید. بیشتر اونایی كه مخالفت می كنند بعد می شینند فكر می كنند و ته ته دلشون بهتون افتخار می كنند. اصلا علت جبهه گرفتنشون اینه كه می بینند خودشون جرات ندارند از لذت های كوچیكشون برای اهداف بزرگ بگذرند و شما دارید. دیدن شما هی یادشون می اندازه كه دارند چی می خورند و این حس خیلی بدیه كه با بداخلاقی كردن سعی می كنند موضع قوی بگیرند. خوشحال باشید كه این اراده در وجودتون هست.
دوست من هم همیشه اذیتم می كنه (البته با شوخی) وقتی می ریم مهمونی و من غذای گوشتی نمی خورم می گه: خدایا چرا این بلا باید سر من میومد؟!؟! اما به یك نفر دیگه گفته بود افتخار می كنه كه من پای عقیدم ایستادم و براش می جنگم!

Animal Lover
16-11-2009, 14:08
من خودم یکی از افرادی هستم که همیشه از سمت هر کسی به غیر از خانواده ام ، به خاطر گیاهخواری و حمایت از حیوانات مسخره شدم...ولی هنوز که هنوزه به تبلیغ گیاهخواری ادامه میدهم...
دوستان هر گروهی،در ابتدا اعضای کمی داره و معمولا هم به سخره گرفتن از طرف دیگران رو به همراه داره...هرچند که گیاهخواری گروه جدیدی نیست...ولی باز هم...

کشتار حیوانات

اینها تعداد حیواناتی است که از زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

مرغ 
اردک 
خوک 
جوندگان 
بوقلمون 
غاز 
گوسفند 
بز 
گاو 
خرگوش 
پرندگان  
بوفالو