مشاهده نسخه کامل : نیمه میوه خواری!
من چند روزه كه یه رژیم غذایی جدید برای خودم ترتیب دادم و اسمش رو گذاشتم نیمه میوه خواری!
به این شكل كه صبحانه و شام فقط میوه می خورم و بیشتر میوه هایی رو انتخاب می كنم كه قند دارن مثل انگور، انجیر، موز و سیب.
اما برای ناهار موقتا میوه خواری رو كنار میزارم و یه بشقاب كته یا ماكارونی خالی (بدون سویا و یا چیز دیگه ای) می خورم.
در طول روز هم 3 لیوان شیر سویا میرم بالا.
همین!
خیلی خوبه دوست عزیز .اگه بتونی اون 3 لیوان شیر سویا رو هم حذف كنی عالی میشه.من و 2 نفر دیگه از بچه های قدیمی این سایت كه اتفاقا همین جا با هم دوست شدیم در رژیم میوه خواری مان شیر سویا یا هر چیز غیر از میوه و آجیل جایی نداره اما در سلامت كامل هستیم و بدون شیر سویا هیچ آسیبی ندیدیم.منظورم اینه كه به میوه ها ایمان داشته باشید.و نترسید .
پیروز باشید
سارای عزیز به نظر شما میوه ها به اندازه كافی پروتئین دارن؟ ممنون میشم اگه تركیب مناسبی از میوه هایی كه می تونن پروتئین مورد نیاز رو تامین كنن بفرمایید.
(تا جایی كه من می دونم پروتئین سویا كامله ولی برای تامین پروتئین از سایر منابع گیاهی باید تركیبی انتخاب بشه كه شامل همه انواع نه گانه پروتئین باشه.)
دوست عزیز در این زمینه من هر كمكی كه بتونم به تو خواهم كرد ما با ساعت ها تحقیق و اندیشه به این نتیجه رسیدیم كه میوه و مغز كامل ترین غذای ما هستند بعد از آن سبزی جات و بعد غلات و دانه ها و بعد... .
اما تا زمانی كه میوه و مغز در دسترس هست نیازی به چیز دیگری نیست.
در مورد پروتیین و كلا اطلاعات در این زمینه ,من به شما كتابهایی را معرفی خواهم كرد كه ترتیب غذایی درست را به شما خواهند گفت و اینكه هر میوه یا مغز چه میزان پروتیین یا مواد دیگر دارد .تا خیالتان راحت شود.
به میوه ها ایمان داشته باش
lone wolf
02-09-2008, 11:23
همیشه دوست داشتم بیشتر راجب رژیم میوه خواری بدونم ... خیلی جذاب و لذت بخشه كه انسان بتونه با میوه ها و دانه های مغزدار تمام نیازهاشو براورده كنه. وفكرشو بكنید چقدر در مصرف انرژی صرفه جویی میشه : نیاز به نگهداری و فریز كردن این همه غذای پخته نخواهد بود - نیاز به این همه نابودی و آلودگی برای تامین انرژی اجاقها و فرها نخواهد بود و نیازی به صرف این همه وقت و انرژى برای پخت و پز نخواهد بود ... هر زمان كه اراده كنید میتونید میوه تازه تهیه كنید و ازش لذت ببرید.... و چقدر با این روش میشه به كند كردن روند گرمایش كره زمین كمك كرد.
از بروس عزیزم و سارای مهربان ممنونم برای اشاره قشنگشون...
فقط لطفا ما رو بیشتر با این رژیم آشنا كنند... این سئوال برای من همیشه وجود داشته كه چطور میشه با یه رژیم غذایی خامگیاهخواری یا میوه خواری ویتامین B12 مورد نیاز بدن رو تامین كرد؟ البته بطور طبیعی و نه با قرص یا شربت.
من خودم هنوز به این نتیجه نرسیدم كه میوه خواری كامل می تونه همه مواد مورد نیاز رو تامین كنه.
به همین دلیل هنوز نیمه میوه خوار هستم!
پروتئین كامل در سویا هست و فكر می كنم سویا رو نشه در گروه میوه ها قرار داد.
ضمنا برای تامین نشاسته مورد نیاز هم من نمی دونم كه كدوم میوه می تونه مناسب باشه.
بنابر این شیر سویا رو به عنوان منبع اصلی تامین پروتئین و برنج ساده رو به عنوان منبع تامین نشاسته هنوز می خورم.
در مورد ویتامین ب 12 هم فعلا قرص مكمل می خورم چون اون طور كه جاهای مختلف خوندم و با دكتر خودم هم مشورت كردم این ویتامین رو نمیشه از میوه ها و حتی گیاهان دیگه تامین كرد.
hamed-1368
25-01-2009, 17:38
درود بر بروس که تاپیک نیمه میوه خواری می زنه!:D
بروس عزیز من هم بهت پیوستم!(البته تقریبآ 2 ماهی می شه که پیوستم.)
می گم،حالا که هادی دست از سرمون برداشته و غزل بهمون پیوسته،بیایم یه کم بیشتر رو قضیه ی میوه خواری کار کنیم.من و lone wolf که علاقه ی خودمونو در مورد این روش تغذیه گفتیم،از کانون،کتاب "قابلمه را فراموش کن!" (http://www.naslenowandish.com/pbook_item.asp?ID=292) رو گرفتیم.با وجود این که وقت زیادی هم ندارم،دارم کم کم این کتاب رو می خونم و خیلی دلم می خواد واقعآ میوه خواری کنم.
من پیشنهادم اینه که یه کم بیشتر واسه این قضیه وقت بذاریم.
در ضمن،از بچّه ها کسی هست که علاقه ای به میوه خواری داشته باشه؟
میوه خواری خیلی خوبه به شرطی كه:
1-برای توجیه اون به استدلال های عجیب و غریب فلسفی نپردازیم و بقیه گیاهخوارها رو تحقیر نكنیم!
چون انتخاب بین میوه خواری و گیاهخواری (خوردن همه غذاهای گیاهی) باید بر اساس بحثهای علمی صورت بگیره و موردی برای بحثهای فلسفی و اعتقادی در اینجا وجود نداره. (بر خلاف بحث بر سر اینكه باید گوشت بخوریم یا نه)
2-بپذیریم كه یك برنامه غذایی صد در صد میوه ای احتمالا نمی تونه همه نیازهای ما رو پاسخگو باشه و تا زمانی كه خلاف این ثابت نشده، از مواد پروتئینی مانند سویا و مواد نشاسته ای مانند گندم و برنج هم بخوریم.
یعنی همون نیمه میوه خواری!
ghazal64
25-01-2009, 21:17
خيلي تايپيك خوبي باز كردي... ممنون...
خوبه هر كسي هر تحقيق مي كنه اينجا عنوان كنه ...
ghazal64
25-01-2009, 21:22
2-بپذیریم كه یك برنامه غذایی صد در صد میوه ای احتمالا نمی تونه همه نیازهای ما رو پاسخگو باشه و تا زمانی كه خلاف این ثابت نشده، از مواد پروتئینی مانند سویا و مواد نشاسته ای مانند گندم و برنج هم بخوریم.
یعنی همون نیمه میوه خواری!
ولي من فكر كنم جوانه گندم بتونه جاي نون و اينارو بگيره؟؟ مگه خاصيتش فرق مي كنه؟
بعدشم ميوه + سبزي + اجيل همه نياز تامين كنه...
تازه ما مگه وقتي پخته خواري مي كرديم چي بهمون مي رسيد؟؟ كه حالا كه ميخوام خام خواري كنيم مي ترسيم:confused:
بله ممكنه.
من هم گفتم "احتمالا" نیاز به غذاهایی جز میوه داریم و گفتم كه "تا زمانی كه خلافش ثابت نشده" باید اون غذاها رو بخوریم.
ولي من فكر كنم جوانه گندم بتونه جاي نون و اينارو بگيره؟؟ مگه خاصيتش فرق مي كنه؟
بعدشم ميوه + سبزي + اجيل همه نياز تامين كنه...
تازه ما مگه وقتي پخته خواري مي كرديم چي بهمون مي رسيد؟؟ كه حالا كه ميخوام خام خواري كنيم مي ترسيم:confused:
مگه گندم میوه س؟!
ضمنا میوه خواری كاملا در مقابل پخته خواری قرار نمی گیره. مثلا میشه كمپوت خورد و ادعای میوه خواری كرد!
شما فكر كنم بیشتر دنبال خام خواری هستید.
یعنی خودتون رو به میوه محدود نمی كنید و همه جور غذاهای گیاهی (شاید هم غیر گیاهی؟) می خورید به شرطی كه خام باشن. درسته؟
ghazal64
26-01-2009, 19:45
مگه گندم میوه س؟!
ضمنا میوه خواری كاملا در مقابل پخته خواری قرار نمی گیره. مثلا میشه كمپوت خورد و ادعای میوه خواری كرد!
شما فكر كنم بیشتر دنبال خام خواری هستید.
یعنی خودتون رو به میوه محدود نمی كنید و همه جور غذاهای گیاهی (شاید هم غیر گیاهی؟) می خورید به شرطی كه خام باشن. درسته؟
اره فكر نكنم ميوه ها به تنهايي بتونه جواب بده... غير گياهي چيه!؟؟ من هر چي ميخورم گياهي و خام... البته اجيل بعضياش بو داداس كه هنوز جايي پيدا نركدم خام داشته باشه...
ghazal64
27-01-2009, 14:04
سارا جان ميشه از رژيمت به ما بگي... تجربه هات در اين زمينه بگيد... ممنون