مشاهده نسخه کامل : شما هم ماكاروني دوست داريد ؟
http://www.eforosh.com/pics/8593_1169479734.jpg
"ماكاروني را از آرد ، آب و زرده ي تخم مرغ تهيه مي كنند"
امشب داشتم كتاب آشپزي رو ورق مي زدم كه به جمله بالا رسيدم. تا حالا نمي دونستم در تهيه ي ماكاروني هم از تخم مرغ استفاده مي كنند!
متاسفانه اين موضوع در مورد رشته هاي آش و ... نيز صدق مي كنه.
فكر مي كنم اين مسئله براي دوستاني كه گرايش وگن دارند اهميت داشته باشه ...
http://sanaye1365.blogfa.com/8608.aspx
خیلی عجیبه چون روی بسته بندی ماكارونی ها تركیباتشون رو می نویسن و روی هیچكدومشون اسمی از تخم مرغ نیست.
من چند ماه پیش كه مصرف تخم مرغ رو قطع كردم به این موضوع خیلی حساس شده بودم و حتی یه روز به یه فروشگاه بزرگ رفتم كه بیشتر از 10 نوع ماكارونی از كارخانه های مختلف اونجا بود و روی بسته بندی همه اونها رو خوندم ولی در تركیباتشون صحبتی از تخم مرغ نبود.
اما روی بسته های ماکارونی ننوشته
اگر داشته باشه 100% می نویسن. جزو استانداردشون هست که مواد تشکیل دهنده رو بنویسن
من شنیدم که بعضی از ماکارونی ها تخم مرغ دارن
همه شون اینطور نیستن
در ضمن رشته هم تخم مرغ نداره
:eek: نزدیک بود سکته کنم از ترس- من به هیچ وجه تخم مرغ نمیخورم و این خبر شوکه کرد منو
خدارو شکر که درست نیست- یعنی 98% مطمئنم که اینطور نیست
بیشتر ماکارونی ها وگن هستن، اما ماکارونی هایی هم وجود دارند که با تخم مرغ درست می شن. البته اگه از مردم عادی بپرسین، اونا خواهند گفت که ماکارونی و حتی نان هم با تخم مرغ درست می شه... چی بگم؟ کاریش نمی شه کرد!
اوم... البته یه چیزی هم هست به اسم egg noodle که از اسمش معلمومه که از تخم مرغ استفاده می کنن. نمی دونم فارسی اش چی می شه. ولی حتما روی محصول می نویسه که تخم مرغ داره یا نه (مخصوصا که بعضی ها به تخم مرغ حساسیت دارند و خطرات جدی تهدیدشون می کنه)
تا روزی که همه ی قفس ها خالی اند!
آنارشی و آزادی!
lone wolf
30-09-2008, 12:22
با دوستمون Ziba موافقم... ماكارونی اگه با تخم مرغ تهیه شده باشه روی بسته بندی حتما قید میشه و بعنوان "ماكارونی غنی شده با تخم مرغ" به فروش میرسه...
راستش من هم زیاد ماكارونی درست میكنم ...مخصوصا با قارچ، فلفل دلمه ای رنگی و توفو یه غذای محشر میشه كه نمیشه ازش گذشت!:D...
micki001
30-09-2008, 20:53
منم زیاد درست میكنم با سس قارچ و نخود فرنگی و دانه ذرت و سویا ریز شده .و گوجه و فلفل دلمه ای یه مواد خیلی خوشمزه میشه واسه ماكارونی درست كرد
پاستا (یاهمان ماكارانی) سوس های بسیاری داره كه در ایران فكر میكنند فقط باید با گوشت درست بشه..
یكی از انواع آن كه توصیه میكنم امتحان كنید با بادمجان هست... بادمجان را بدون كندن پوست حلقه حلقه كنید.. كمی نمك بزنید تا آبش گرفته بشه و در مخلوطی از روغن و روغن زیتون سرخ كنید تا قهوه ای بشه... قبل از سرخ كردن بادمجانها یك تكه سیر پوست كنده را داخل روغن تف دهید تا كمی طعم آن را بگیرد بعد از روغن در بیاورید و حلقه های بادمجان را بیاندازد اخر سر كمی سبزیجات معطر (مثل روزماری یا اورگانو) اضافه كنید و كمی رب و درب ماهیتابه را ببندید تا مواد جا بیافتد با پاستا مخلوط كنید و میل بفرمائید.
روش من برای پختن مارونی خیلی جالبه!
من بعد از جوشوندن ماكارونی و آبكش كردنش، آب گوجه فرنگی تازه و روغن زیتون فراوان روش میریزم و میزارم دم بكشه. همین! خیلی هم خوشمزه میشه! بدون هیچ افزودنی دیگه ای!