کشتار حیوانات
0 مرغ
0 اردک
0 خوک
0 خرگوش
0 بوقلمون
0 غاز
0 گوسفند
0 بز
0 گاو و گوساله
0 جوندگان بجز خرگوش
0 کبوتر و دیگر پرندگان
0 بوفالو
0 اسب
0 الاغ و قاطر
0 شتر

اینها تعداد حیواناتی است که تا زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

دونات رضوی [آرشیو] - تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار

مشاهده نسخه کامل : دونات رضوی

Bruce
03-02-2009, 10:36
دیروز از مشهد چند تا دونات رضوی رسید.

تركیبات: آرد گندم، شكر، روغن نباتی، خمیر مایه، نمك، بهبود دهنده

ولی من چند جا خوندم كه روش درست كردن دونات رو آموزش دادن و همگی گفتن كه تخم مرغ لازمه.

تو سایت نان رضوی (http://www.nanrazavi.com/new/Persian/Doughnut.asp) هم تركیباتش رو ننوشته.

ضمنا این دونات رضوی ظاهرا فقط تو مشهد توزیع میشه چون مدت ماندگاری اون فقط یك هفته س و به شهرهای دیگه نمیرسه.

سجاد
03-02-2009, 12:06
چه بد. اما ما میتونیم خودمون تو خونه دونات درست كنیم. بروس نظرت چیه اسمش رو بذاریم دونات ناب محمدی؟؟

Bruce
03-02-2009, 14:04
حالا مگه اسم قحطیه؟

سجاد
03-02-2009, 14:41
آخ بروس فراموش کردم بگم میخوام یه مقدار گلاب ناب محمدی هم بزنم بکار. تا یه جورایی جای کره رو بگیره و یه عطری به دونات بده( به به عطر محمدی... اشکم در اومد).
بخاطر اینکه این برای اولین باری هست که میخوام همچین کاری انجام بدم این اسم رو برایش انتخاب نمودم.
راستی بروس این که از دونات رضوی خنده دار تره! چرا مخالف هستی؟

Bruce
04-02-2009, 08:34
اگه گلاب بزنی من نمی خورم.

من با پرپر كردن بیهوده گلها برای ساختن ماده ای كه فقط به درد خوشبو كردن غذاها و شستن گورها میخوره موافق نیستم.

دونات هم به كره نیاز نداره و دونات رضوی هم كره نداره.

ضمنا اسم "دونات رضوی" خنده دار تره!

سجاد
04-02-2009, 10:31
اگه گلاب بزنی من نمی خورم. خوب گلاب نمیزنم. خوبه!؟؟
من با پرپر كردن بیهوده گلها برای ساختن ماده ای كه فقط به درد خوشبو كردن غذاها و شستن گورها میخوره موافق نیستم. دمت گرم كه با پرپر شدن بیهوده گلها مخالفی. اگر اینكار بیهوده هست منم مخالفم(اطلاعات زیادی ندارم). راستی شستن گورها با گلاب یه مقدار عجیب نیست!؟
دونات هم به كره نیاز نداره و دونات رضوی هم كره نداره. ضمنا اسم "دونات رضوی" خنده دار تره! دونات خونگی رو میزنن، دیگه نمیدونم. البته یه سرچ كردم ظاهرا مدل آمریكائی اون به كره نیاز داره. بروس اگه مثل قبلا فكر میكردم دونات رو نیازمند كره میدیدم. این دوناتی هم كه اسمش رو بردم دونات ناب محمدی بود نه رضوی. و دیگه اینكه در مورد خندیدن باسامی باهات مخالفم. با این وجود فكر میكنم خندیدن به این اسامی بیربط مهمتر هست تا چیز دیگه.

کشتار حیوانات

اینها تعداد حیواناتی است که از زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

مرغ 
اردک 
خوک 
جوندگان 
بوقلمون 
غاز 
گوسفند 
بز 
گاو 
خرگوش 
پرندگان  
بوفالو