کشتار حیوانات
0 مرغ
0 اردک
0 خوک
0 خرگوش
0 بوقلمون
0 غاز
0 گوسفند
0 بز
0 گاو و گوساله
0 جوندگان بجز خرگوش
0 کبوتر و دیگر پرندگان
0 بوفالو
0 اسب
0 الاغ و قاطر
0 شتر

اینها تعداد حیواناتی است که تا زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

بدنسازی [آرشیو] - تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار

مشاهده نسخه کامل : بدنسازی

mamia
07-02-2009, 14:05
من چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه کمک کنید .

۱. من مدتی‌ هست که میرم بدن سازی می‌خواستم بدونم اگه گیاه خوار بشم آیا مشکلی‌ پیش میاد (شنیدم که ماهیچه‌ها رو می‌‌سوزونه ) ؟

۲. آیا در دلستر‌ها و مکمل‌های بدنسازی مثل کراتین از مواد غذایی حیوانی استفاده شده است ؟

babak.deghat
07-02-2009, 14:42
1-مشکلی پیش نمیاد،ماهیچه ها رو هم نمیسوزونه. . . . من خودم قدیما 2 سال بدنسازی کار میکردم اصلا هم اتفاق بدی برام نیفتاد. . . .
2-نمیدونم استفاده بشه یا نه ولی حتی اگه هم استفاده نشده باشه من به شدت از شما تقاضا میکنم دنبال کراتین و گلوتامین و پروتئین وی و مگامس و اینجور کوفت زهر مارها که همش عوارض خالین نرید. . . .

'majid'
08-02-2009, 21:14
دوست عزیز بدنسازای وگن هم هستن.این ویدئو ها در این رابطه هست:

http://www.youtube.com/watch?v=7N6e3nxwHEg

http://www.youtube.com/watch?v=eccxuRpPUNQ

http://www.youtube.com/watch?v=fuSRB3N0bVE

dyaus
09-02-2009, 12:39
توی همین المیپک پکن قهرمان دو میدانی که اعجوبه دو و میدانی هم لقب گرفت گیاهخوار هست اینو تلویزیون هم اعلام کرد. فکر کنم ورزشکار چامائیکایی بود.

Omid
11-02-2009, 13:20
كسی كه بدنسازی می كنه باید تخم مرغ و عسل و سیب زمینی و گاه تن ماهی مصرف كنه.
تن ماهی رو میشه نخورد اما تخم مرغ رو نه

ویتامین سی رو هم همیشه برسونید به بدن همراه با اسفناج خام

یك كراتین مونو و یك سوپر كربو و یك پروتئین لازم دارید

از مصرف استروئید خود داری كنید چون ظاهرا شما را گنده و قوی هیكل می كنه اما در اصل شما از داخل تبدیل به یك زن می شوید از هر نظر مثلا احساساتی و زود رنج صداتون نازك میشه ضمنا توانایی بارور كردن زن رو از دست می دهید با انكه ظاهرا مرد هستید و عمل زناشئی را انجام می دهید.
سیستم عصبی را به هم می ریزد و باعث افسردگی و فكر به خودكشی می افتید.

حالا میرم سوراغ بدنسازی و گیاه خواری

پس از مدت كوتاهی بدنسازی متوجه ضعف در بدن می شوید خصوصا اگر دارای بدنی تركه ای باشید و این به خاطر نرسیدن پروتئین و... هست اینجا شما می توانید با مصرف زیاد لوبیا و عدسی و قارچ و سویا و......... تا حد زیادی نخوردن گوشت را تامین كنید اما مصرف گوشت مثل جوجه كباب سریعتر و بیشتر به چشم می اید.
حالا تصمیم با خودتان است. متاسفانه ورزش بدنسازی برخلاف ورزشهای دیگر دارای انواع عوارض است . و این ورزش رو كسی برای به دست اوردن سلامتی معمولا انجام نمی ده بلكه فقط برای چشم و هم چشمی و دختر بازی و......... انجام می دهند.

اما بعده ها متوجه عوارض تمام هورمون ها می شوند مثلا سر سینه هاشون مثل زن ها اویزان میشه و اون موقع باید بروند عمل جراهی كنند یا .... ببندند !

Omid
11-02-2009, 13:22
ضمنا كسانی كه دارو زیاد مصرف می كنند مانند استروئید
هنگام درگیری و دعوا پس از گذشت چند دقیقه یكباره انرژی شان تمام می شود و به نفس نفس زدن می افتند و هیچ حركت سریعی نمی توانند انجام دهند اون موقع متوجه می شید كه وقتی می گن بدن بعضی بدن سازها فقط باد و امپوله یعنی چی !!

babak.deghat
11-02-2009, 15:45
كسی كه بدنسازی می كنه باید تخم مرغ و عسل و سیب زمینی و گاه تن ماهی مصرف كنه.
تن ماهی رو میشه نخورد اما تخم مرغ رو نه

من جز سیب زمینی و عسل هیچکدوم دیگه از چیزایی که گفتید رو مصرف نمیکنم و در ضمن بدنسازی هم کار میکنم!

ویتامین سی رو هم همیشه برسونید به بدن همراه با اسفناج خام

توجه داشته باشید که ویتامین c طبیعی موجود در میوه جات(مخصوصا مرکبات)خیلی خیلی بهتر است از قرص جوشان ویتامین c و دیگر شکلهای مصنوعی اش!

یك كراتین مونو و یك سوپر كربو و یك پروتئین لازم دارید

هه هه . . .هیچکدومشو لازم ندارید! :D
کراتین که داغون کننده ی کلیه در دراز مدت و یکی از عوامل اصلی تنبلی کبد میباشد!سوپر کربو هم که فقط یک محصول تجاریه و زیاد بهش اعتقاد ندارم.مگامس و پروتئینwhey cream و گلو تامین هم اصلا استفاده نکنید بهتره.اینها فقط گاها برای رشد عضلانی غیر طبیعی بعضی از ماهیچه ها انجام میشه که اصلا توصیه نمیشه!طبیعی کارکن،طبیعی. . . . .پروتئین رو هم که آدم عادی هم لازم داره نه فقط بدنساز!یه لیوان آب عدس بخور توپ توپ میشی ! ! !

عوارض کراتین :
برخی از عوارض كراتين كه درمنابع علمی درج گردیده‌اند و اغلب آنها به جهت تجمع آب در بدن به‌ویژه در نواحی روده و ماهیچه اسکلتی می‌باشد. این تجمع آب ممکن است به دهیدراسیون یا کم‌آبی( حفظ وضعیت مطلوب آب بدن در هنگام دریافت کراتین ضروری است. این موضوع از آن جهت حائزاهمیت است که پس از مصرف کراتین آب بدن در ماهیچه‌های اسکلتی تجمع یافته و محتوای آب در سایر بافت‌های بدن کاهش می‌یابد.یکی دیگر از عواقب دریافت مکمل کراتین کاهش ادرار بدن می‌باشد که این امر به‌ویژه اگر تمرین ورزشی سنگین بوده و در آب و هوائی گرم صورت گیرد. می‌تواند به نقص تنظیم حرارت بدن و متعاقب آن خستگی ناشی از گرما منجر گردد. این پیش‌آگهی به‌ویژه در ورزش‌های انفرادی نظیر کشتی حائزاهمیت می‌باشد، جائی که ورزشکاران موظفند قبل از شرکت در مسابقات در اوزان مختلف دسته‌بندی شوند. این ورزشکاران اغلب وزن خود را با محدود کردن مصرف مایعات کاهش می‌دهند و ترکیب شدن محدودیت مصرف مایعات و مصرف نمودن مکمل کراتین، می‌تواند موجب تشدید حالت کم‌آبی گردد ) متعاقب دریافت کراتین منجر گردد. بنابراین هنگامی که مکمل کراتین مصرف می‌کنید، حداقل ۱ اونس (28 گرم) آب به ازاء کیلوگرم وزن بدن مصرف کنید.

عمده‌ترین عارضه جانبی مصرف کراتین افزایش وزن می‌باشد. به‌طوری که در برخی مطالعات تا ۳ کیلوگرم (۶/۶ پوند) افزایش وزن را در هفته نخست مصرف کراتین گزارش نموده‌اند.دلیل اصلی این موضوع حرکت آب از خون به داخل ماهیچه‌های اسکلتی می‌باشد و این امر موجب بزرگ شدن ماهیچه‌ها می‌گردد که volumizing نامیده می‌شود؛ زیرا دلیل آن، افزایش حجم ماهیچه می‌باشد. این عارضه جانبی در برخی از ورزش‌ها نظیر بدنسازی ارزشمند است. لیکن در انواع دیگری از ورزش‌ها نظیر دویدن در فواصل طولانی و ورزش‌های استقامتی که افزایش وزن برای آنها مضر می‌باشد و به خستگی بیشتر ورزشکار منجر می‌شود و نیز روش‌هائی که در محدوده‌ وزنی خاص انجام می‌شوند، مطلوب نیست.

یکی از مهمترین نگرانی‌های مصرف‌کنندگان کراتین احتمال فشار بی‌مورد بر کلیه‌ها و کبد در اثر دریافت مکمل کراتین می‌باشد. این موضوع زمانی که کراتین در مقادیر زیاد مصرف شود. برای مثال در طی دوره بارگیری، اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند. در این شرایط کلیه‌ها بایستی بیشتر کار کنند تا بتوانند جریان خون را از بخشی از کراتین که جذب بافت‌ها نشده است؛ پاک کنند و این کار به دفع کراتین اضافی از ادرار در افرادی که مقادیر زیاد کراتین را مصرف نموده‌اند. منتهی می‌شود، بر همین اساس افرادی که سابقه ابتلا به بیماری‌های کلیوی دارند، بهتر است از مصرف کراتین پرهیز کنند.

از مصرف استروئید خود داری كنید چون ظاهرا شما را گنده و قوی هیكل می كنه اما در اصل شما از داخل تبدیل به یك زن می شوید از هر نظر مثلا احساساتی و زود رنج صداتون نازك میشه ضمنا توانایی بارور كردن زن رو از دست می دهید با انكه ظاهرا مرد هستید و عمل زناشئی را انجام می دهید.
سیستم عصبی را به هم می ریزد و باعث افسردگی و فكر به خودكشی می افتید.
دقیقا.. . .اینجاشو خوب اومدی

حالا تصمیم با خودتان است. متاسفانه ورزش بدنسازی برخلاف ورزشهای دیگر دارای انواع عوارض است . و این ورزش رو كسی برای به دست اوردن سلامتی معمولا انجام نمی ده بلكه فقط برای چشم و هم چشمی و دختر بازی و......... انجام می دهند.

که در این صورت نمیشه بهش ورزش گفت!

سجاد
11-02-2009, 15:50
درود بر mamia عزیز

چون این كار بچه بازی نیست و این امكان هست كه عوارضی بدنبال داشته باشه. بهتر هست این مسائل رو با یه كارشناس كه واقعا مطلع هست در میان بگذاری. من شخصی رو نمیشناسم كه بشما معرفی بكنم. متاسفانه در كشور پهناور ما تعداد این افراد بسیار كم هست. اما ناامید نشو چون جوینده یابندس;)

Omid
12-02-2009, 11:03
كراتین مونو و یك سوپر كربو و یك پروتئین

باید مصرف كنی وگرنه هر روز ضعیفتر میشی

البته عوارض دارن اما مثل خود من مصرف كن یعنی به جای انكه روزی چند پیمانه از هر كدوم بخوری
هفته ای یكبار یا دوبار بخور بهترین كاره
چیزی هم نمی مونه كه بخواد تو كلیه و غیره رسوب كنه و ......

mamia
12-02-2009, 12:04
سلام به همهٔ دوستان

از چند نفر دیگه شنیدم که غذاهای مورد نیز بدن سازی رو می‌شه از طریقه خوردن :
نارگیل سیب زمینی‌ خرما ارده شیره گردو و دلستر
تامین کرد .
البته نمی‌دونم این ارده شیره و دلستر گیاهی هست یا نه ؟
بیشتر تاکید می‌شه که فقط باید بخوری ولی‌ این چند تا خیلی‌ مهم هست .
مکمل‌های بدن سازی هم مربی‌‌ها اصرار دارن که باید خورد ولی‌ دکتر‌ها میگن نخوردنش بهتره ( به قول دوستمون طبیعی‌ باید کار کرد )

Bruce
12-02-2009, 13:30

ارده در واقع همون دانه كنجده كه آسیابش كردن و دلستر هم كه نوشابه تهیه شده از مالت جو هستش (همون ماالشعیر یا آبجوی اسلامی).

البته فكر می كنم منظورشون از دلستر عصاره مالت باشه كه یه چیزی شبیه به شیره انگور یا عسله و البته رقیقتر از اونهاست.

به هرحال هر دوشون (ارده و عصاره مالت) كاملا گیاهی هستن.

مکمل‌های بدن سازی هم مربی‌‌ها اصرار دارن که باید خورد ولی‌ دکتر‌ها میگن نخوردنش بهتره ( به قول دوستمون طبیعی‌ باید کار کرد )

به حرف مربی ها اعتماد نكنید چون بعضی از مربی ها آدمهای بی سواد و بی مسئولیتی هستن و بهتره همیشه طبق نظر دكترها عمل كنید.

Bruce
12-02-2009, 14:33
ارده شیره یه خوراكی خوشمزه و بسیار انرژی زاست كه از ارده و شیره كشمش یا شیره خرما به دست میاد.

شیرین ارده عقاب (http://www.refah.ir/product/1526995)

babak.deghat
12-02-2009, 17:34
بازم میگم : در این مورد بیشتر باید به حرف دکتر ها اعتماد کرد نه مربی ها!مربی ها بیشتر میخوان آدمو به قول خودشون بسازن و فکر میکنن هرچی بیشتر بتونن از آدم کار بکشن بهتره!من هیچکدوم از مواد گفته شده رو استفاده نمیکنم و هر روز به جای اینکه ضعیفتر بشم اصلا احساس ضعف نمیکنم!
طبیعی کار کن . . . بهترین راهه. . . .البته اگه ورزشو برای سلامتی انجام میدی ولی اگه برای برجسته سازی عضلات میخوای اون دیگه بحثش جداس. . .

سجاد
12-02-2009, 17:56
سلام به همهٔ دوستان

از چند نفر دیگه شنیدم که غذاهای مورد نیز بدن سازی رو می‌شه از طریقه خوردن :
نارگیل سیب زمینی‌ خرما ارده شیره گردو و دلستر
تامین کرد .
بیشتر تاکید می‌شه که فقط باید بخوری ولی‌ این چند تا خیلی‌ مهم هست .

یه روز خودم شاهد بودم كه شخصی به یه بدنساز كهنه كار گفت: نارگیل خوب چیزیه برای بدنسازی!!(صحبت از خوراكیهای مفید بود). اما اون بدنساز حرفه ای در حالی كه تعجب كرده بود جواب داد "نارگیل كلسترول رو میبره بالا و خوب نیست". سعی كن اطلاعات بیشتری در این زمینه بدست بیاری.

سجاد
12-02-2009, 18:29
بازم میگم : در این مورد بیشتر باید به حرف دکتر ها اعتماد کرد نه مربی ها!مربی ها بیشتر میخوان آدمو به قول خودشون بسازن و. . .

بابک کاشکی فقط همین بود. اینها میخوان مواد کثیف خودشون رو هم بفروشن. و میان به یه آدم مبتدی که اطلاعی از این مواد نداره(مثل بقیه) میگن فلان مواد و فلان قرص و فلان کپسول هورمون هست و بد میباشه یا چمیدونم عوارض داره. اما اینی که من بهت میخوام بدم، خیالت راحت باشه، طبیعیه طبیعیه!! یا مثلا اگر آدم وقیح تری باشه میگه: خوب تموم مواد عوارض دارن، اما عوارض این کمتر از بقیه هست!! میارزه!! هیکلت میشه توپ!!
اینها که میبینی زود جواب میگیرن(مثلا در یک یا دو سال) به اینها(برای اینکه اغواشون کنن) میان میگن: بابا خوب استعداد داریا!! و اون بدبخت بیچاره هم باور میکنه و تازه فکر میکنه موادش دیگه اصل هست!! چون این بدنبال اون تصور غلط بوجود میاد. تازه اگر اون فروشنده بی وجدان به این مورد اشاره نکنه. اگر اشاره کنه که دیگه از خر، خرتر میشه طرف! یه عمر ورزش کردم، چه میزان باشگاه که عوض نکردم. یکی از یکی بی وجدانتر بودن. و به اندازه ای کم عقل و بی دانش هستن متاسفانه، که حتی بخودشون هم رحم نکردن و نمیکنن، این فروشنده های بی سواد مربی نما!

mamia
12-02-2009, 19:33
سلام
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5+%D8%AF%D8% A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C+%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%A F%DB%8C%D9%84&SSOReturnPage=Check&Rand=0
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86_%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF% DB%8C%D9%84
مسلما زیاده روی در هیچ چیزی خوب نیست و زیاد خوردن نارگیل هم از این قاعده مستثنا نیست .

سجاد
13-02-2009, 02:28
سلام
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5+%D8%AF%D8% A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C+%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%A F%DB%8C%D9%84&SSOReturnPage=Check&Rand=0
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86_%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF% DB%8C%D9%84
مسلما زیاده روی در هیچ چیزی خوب نیست و زیاد خوردن نارگیل هم از این قاعده مستثنا نیست .

بله منظور منم همین بود(البته مصرف همه چیز مضر نیست. مهم این هست که پیش از هر چیز احتیاجات بدن رو در نظر گرفت. مشكل اینجاست كه خیلیها در نظر نمیگیرن یا فكر میكنن كه در نظر گرفتن). حالا این چیزی نیست!! یه كارهایی انجام میدن این بدنسازها كه فقط باید ببینی و تماشا كنی! البته این موضوع بكسی غیر از خود شخص ربط نداره. اگر در كامنتهای پیشین چیزی گفتم تنها به كلاهبرداری و بیوجدانی برخی اشاره كردم. هر كسی مسئول عواقب كارهای خودش هست. من فقط اینها رو گفتم كه اگر نمیدونی تا حدی بشناسی كه چجور اشخاصی هستن. بنظر من اینها خودشون هم قربانی هستن. كه البته حقشونه!

seasalt
19-01-2010, 02:47
بدنسازای معروف بلغاری از گیاهی استفاده می کنن به نام tribolus، این گیاه با افزایش طبیعی تستسترون تا 50-70%، رشد ماهیچه هارو افزایش، قدرتو نیروی بدنی رو هم فوق العاده زیاد می کنه، مکمل های Tribolus بین بدنسازا معروفه
http://www.ultimatenutrition.com/catalog/sports_nutrition/tribulus_terrestris.html

بهتر از مکمل هاش، مصرف خود گیاهشه که تو ایرانم تو قسمت های کویری رشد می کنه، به نام "خارخسک"، بهتر از این دیگه نمی شه، یاعلی :d

lovebenjamin
19-01-2010, 15:03
در مورد ورزش اروبیك یككم اطلاعات بدید بهم!!!! سخت هست چجوریه؟ چند نوع داره! مرسی

seasalt
20-01-2010, 22:10
فقط یوگا!
اروبیک هم عالیه، نوع رقصیش هم هست اگه دوست داری Fun بهش اضافه کنی، اونم برزیلیش:
http://www.amazon.com/Dance-Be-Fit-Brazilian-Body/dp/B001B1Q2U4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1257678875&sr=1-2

lovebenjamin
20-01-2010, 22:26
مزسی از وحید عزیز من دیدو توی ورزشها ایروبیك و شنا از همه بهترند نظر شما چیه دوستان؟

dash_arash
16-02-2010, 23:53
دوست عزیز نظر من این هست كه شما بدنسازی رو فقط به صورت فیتنس كار كنید و در كنارش به ورزش سخره نوردی بپردازید..هم بدن فوق العاده زیبایی ساخته میشه هم از سلامتیه كال در كل طول زندگیت لذت میبری...شما 4 ماه امتحان كن مطمعن باش فوشم نمیدی..دعام میكنی..موفق باشی...یادت نره...نیازیم نیست هی سفیده تخم مرغ هول بدی تو معدت..گیاه خواریه كامل بكن و مغذی بدنسازی به صورت فیتنس فقط و در كنارش سخره نوردی...موفق باشی عزیز

کشتار حیوانات

اینها تعداد حیواناتی است که از زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

مرغ 
اردک 
خوک 
جوندگان 
بوقلمون 
غاز 
گوسفند 
بز 
گاو 
خرگوش 
پرندگان  
بوفالو