کشتار حیوانات
0 مرغ
0 اردک
0 خوک
0 خرگوش
0 بوقلمون
0 غاز
0 گوسفند
0 بز
0 گاو و گوساله
0 جوندگان بجز خرگوش
0 کبوتر و دیگر پرندگان
0 بوفالو
0 اسب
0 الاغ و قاطر
0 شتر

اینها تعداد حیواناتی است که تا زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

طرز تهیه شیر از سویا در منزل [آرشیو] - تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار

مشاهده نسخه کامل : طرز تهیه شیر از سویا در منزل

dyaus
08-02-2009, 18:55
برای تهیه 1 لیتر شیر سویا، حدود 125گرم لوبیای سویا مورد نیاز است. برای تهیه شیر سویا به صورت زیر عمل می کنیم:

1- خیس کردن و گرفتن پوست لوبیاهای سویا:
لوبیاهای سویا را پاک کنید و مدت 10 تا 16 ساعت در آب خیس کنید. در صورت دلخواه می توانید پوست دانه های سویا را بگیرید. گرفتن پوست دانه های سویا باعث می شود مراحل تهیه شیر از سویا بهتر صورت گیرد. یک روش دیگر این است که دانه های سویا را قبل از خیس کردن کمی شکاف دهید. در این حالت پوسته ها به راحتی شل شده و با شستن از سویا جدا می شوند. اگر سویا را شکاف دهید ، زمان لازم برای خیس خوردن آن 6 تا 8 ساعت می شود.

2- حرارت دادن دانه های سویا:
سویاها را حرارت دهید تا آنزیم های مولد طعم لوبیا، از بین بروند. برای این کار می توانید مدت 2دقیقه سویاهای خیس خورده را داخل مایکروویو قرار دهید یا اینکه داخل فر بگذارید.

3- خرد کردن دانه های سویا:
لوبیاهای سویای خیس خورده را به همراه 1 لیتر آب داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. یا اینکه می توانید سویا های خیس خورده را کاملاً آسیاب کنید و با 1 لیتر آب مخلوط کنید. سپس مایع مخلوط شده را آبکش کنید.

4- جوشاندن شیر سویا:
مایعی که از آبکش رد شده است، شیر سویا نام دارد. شیر سویا را مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید. بعد از خنک شدن، شیر سویا آماده مصرف است و می توانید تا 3 روز آن را در یخچال نگه دارید.

5- طعم دادن به شیر سویا:
برای بهبود طعم شیر سویا، می توانید مقداری نمک به آن اضافه کنید، زیرا شیر گاو هم حاوی مقدار زیادی نمک است. شکلات، وانیل یا طعم دهنده های میوه ای نیز، مناسب هستند.

Bruce
09-02-2009, 08:24
اتفاقا همین دیروز من هم داشتم به این پروژه فكر می كردم.

شیر سویای آماده (مكسوی) دو تا اشكال بزرگ داره: یكی اینكه در هر لیوان اون 20 گرم :eek: شكر هست و دیگر اینكه مواد افزودنی برای ماندگاری طولانی داره.

ولی در عوض شیر سویای مكسوی غنی شده با كلسیمه.

اگه شیر سویای خانگی مصرف كنیم، باید برای كلسیم هم اندیشه ای كنیم.

البته درسته كه در گیاهانی مانند بروكلی و قارچ هم كلسیم هست ولی باید دید كه چه مقدار از اونها می تونه همه كلسیم مورد نیاز رو تامین كنه.

ziba
09-02-2009, 20:42
دو تا از بهترین و غنی ترین منابع كلسیم : كنجد خام و انجیر هست

dyaus
10-02-2009, 01:28
كلم ، كلم پیچ ، محصولات لبنی كم چرب ، شلغم ، مغز بادام ، دانه ها ، آجیل ، جوانه ها ، تخمه آفتاب گردان ، میوه های خشک از منابع خوب کلسیم هستن البته بهتره که برای افزایش جذب کلسیم ویتامین D رو فراموش نكنیم

زیبای گرامی!
انجیر می تونه یک منبع خوبی برای دریافت آهن هم باشه

Bruce
11-02-2009, 10:21
بزودی شیر سویا درست می كنم و نتیجه رو همین جا گزارش می كنم.

Bruce
14-02-2009, 10:13
"پروژه تولید شیر سویا توسط بروس" با شكست مفتضحانه ای روبرو شد!

125 گرم سویا رو به مدت 16 ساعت خیس كردم و بعدش اون رو همراه با 1 لیتر آب توی مخلوط كن ریختم و چند دقیقه مخلوط كن روشن بود ولی چیزی كه به دست اومد خیلی سفت و خمیری شده بود. به همین دلیل هنگامی كه خواستم از یك صافی درشت ردش كنم، مقدار بسیار كمی از صافی رد شد و بیشتر محلول پشت صافی باقی موند.

پس از این مرحله به خشونت رو آوردم و با فشار قاشق به اون خمیر لعنتی، تلاش كردم تا مقدار بیشتری از اون رو از صافی رد كنم ولی هر كاری كردم، بخش بزرگی از اون از صافی رد نشد و به عنوان "ضایعات تولید" به سطل آشغال انتقال یافت.

اون مقداری هم كه از صافی رد شده بود، پس از چند دقیقه جوشیدن، دوباره سفت شد و به شكل "پنیر جوشان" در اومد.

ولی من كه نمی خواستم حقیقت رو بپذیرم و از رو برم، دوباره اون رو صاف كردم و سرانجام یك لیوان شیر سویای با غلظت مناسب به دست اومد.

اون یه لیوان رو گذاشتم تو یخچال تا سرد بشه.

ولی هنگامی كه خواستم بخورمش، مزه ش رو فوق العاده بد و نفرت انگیز یافتم . . .

حتی با اضافه كردن دو قاشق شكر هم نتونستم بخورمش و ریختمش دور !

نتیجه گیری فنی: برای تولید شیر سویا، مخلوط كن خانگی مناسب نیست و باید سانتریفوژی با سرعت 50000 دور دقیقه بكار گرفته بشه!

caticef
14-02-2009, 13:32
وای که این بروس چقدر باحال می نویسه.
من هم درست کردم. البته خمیر نشد چون من آسیابش کردم اول !!! ولی وای!!! مزش افتضاح. انگار نشاسته و آهک!!!!!! خیلی بد مزه بود. بوشم خیلی بد بود. اصلا نمی شد خورد. البته من شیر مکسوی رو هم دوست ندارم خیلی ولی باز دماغتو بگیری می تونی بخوریش!!! این یکی که اصلا قابل دیدن هم نبود!!!

خاطره خانووم
03-06-2009, 12:13
من شیر سویا درست كردم خیلی خوشمزه شد : سویا را اسیاب كردم بعدش توی مخلوط كن با شیر , موز, عسل و خرما مخلوط كردم خیلی خوشمزه شد امتحان كنید مشتری می شید

'majid'
03-06-2009, 12:31
من شیر سویا درست كردم خیلی خوشمزه شد : سویا را اسیاب كردم بعدش توی مخلوط كن با شیر , موز, عسل و خرما مخلوط كردم خیلی خوشمزه شد امتحان كنید مشتری می شید

خوش امدید....

برای تولید شیر سویا از شیر گاو یا عسل یا هیچ نوع فراورده حیوانی استفاده نمیشه.

arashsat
03-06-2009, 14:22
من یه روش اینجوریشو خوندم:

قدم اول ابتدا سویا را در ظرفی محتوی آب ریخته حداقل 2 ساعت میگذاریم تا کاملا خیس بخورد. سپس بعد از خیس خوردن آب اضافی را جدا و سویا را درون میکسر یا آسیاب کن ریخته و آن را آسیاب می‌کنیم. بسته به مقدار مخلوط مقداری آب به آن اضافه کرده درون ظرفی میریزیم و روی شعله می‌گذاریم حداقل 1 ساعت که با شعله بسیار کم جوشید آن را با صافی صاف می‌کنیم. ناگفته نماند که ممکن است سویا هنگام جوشیدن سر برود برای جلوگیری از این کار یک قاشق فلزی درون ظرف بگذارید پس از صاف کردن سویا آن را در یخچال گذاشته و می‌توانید بسته به میل خود به آن اسانس اضافه کنید . مثل انواع مربا, کاکائو, قهوه و غیره...

شاید کمک کنه
-----------------------------------------------------
اما راستش به نظرم سویا چیز خوبی نیست
چون بطور طبیعی قابل خوردن نیست و هرکاریش می‌کنی نمی‌شه از خوردنش لذت برد. و همونطور که می‌دونید خوردن بیش از دو تا سه بار در هفته برای آقایان مضر هست و می‌گن باعث عقیم شدنشان می‌شود.

کشتار حیوانات

اینها تعداد حیواناتی است که از زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

مرغ 
اردک 
خوک 
جوندگان 
بوقلمون 
غاز 
گوسفند 
بز 
گاو 
خرگوش 
پرندگان  
بوفالو