مشاهده نسخه کامل : جنایتی دگر بار از قوم چینی های بیشرف
micki001
16-02-2009, 14:13
متاسفانه همیشه شاهد فجیع ترین جنایت این چینی های
کثیف بی همه چیز علیه حیوانات مظلوم بودیم و هستیم.
من واقعا برام سئواله این همه موسسه حمایت از حیوانات
در دنیاست و اونوقت این بیهمه چیزها مرتب
دارند این حیوانات بینوارو با بدترین زجر میکشند
تا وارد شکم سراسر نجاست و کثیف خود کنند.
کلیپ بزرگترین دشمن حیوانات را ببینید .
واقعا باید گریست بر حال حیواناتی که
در این سرزمین زاده میشوند.
http://www.liveleak.com/view?i=ea0_1234457352
میكی خوشبحالشون. مار زنده میخورن. اصلا دلم آب شد. واقعا حسرت خوردم بجون خود همون مصرف كننده ها. آخه میگن خیلی خاصیت داره. هوش آدم رو قوی میكنه. فكر میكنم برای همین هست كه چینیها اینقدر هوشمند هستن. میدونی خیلی كیف میده مار زنده بخوری، بعد بهره هوشیت همینطور هی بره بالا، بره بالا تاااا لایتنهاهی. تازه بعدش میری زیر آب هموطنت و همشهری و همكار و دوست و همنوع خودت رو میزنی تا بگیرن اعدامش كنن. خیلی كیف میده، بجان این مارخورها.(اگر یه روزی یه عزیز چینی این پست من رو خوند من ازش عذر میخوام) من چینیها رو دوست دارم. تورو هم دوست دارم عزیزم. امیدوارم ناراحت نشی. من منظورم همه نیست. من عاشق خوردن مشروب محلی چینی و عرق كیشمیش جلفای اصفهان با یه دختر چینی هستم. اما خوب اونی كه زیر آب همنوعش رو میزنه تا اعدامش كنن و از این كارهای ناپسند میكنه مثل خوردن مار زنده و ماهی زنده(حالا وقتی گردن مار و ماهی بیچاره رو بزنی و شروع كنی بخوردن من نمیدونم چجوری میشه اسمش رو گذاشت زنده، بماند) رو دوست ندارمممممممممممممممممم:(
micki001
16-02-2009, 16:31
سجاد عزيز ماهي رو اگر توجه ميكردي سرش رو نزد زنده زنده پولكهاشو تراشيد و تنش رو در روغن سرخ كرد در صورتي كه داشت جون ميداد....
خوب بسلامتی!! اونوقت دیگه چه چیزش زنده هست!!؟ این بزبان ساده یعنی دست میکشم رو سرت، آواز میخونم(دیگه خودت میدونی یعنی چی) و پولت رو میکشم. شنیدی برای یه سری بیماری هم ماهی خیلی کوچک زنده میدهند ببیمار!؟
میکی اونجا که اعلام میکنه قسمت بعدی ماهی زنده هست یه چند لحظه بعد قطع شد!! ندیدم این صحنه رو. اما حالا که گفتی دیگه متوجه شدم. امیدوارم اینها متوجه اشتباهشون بشن. با این سنت عجیب و غریب. راستی چه موزیکی هم پخش میکردن با این کلیپ. خیلی بهم میومد!!!!!!
babak.deghat
16-02-2009, 22:53
اینجا اگه بیاید تو مقبره ی سعدی تو شیراز(نمیدونم هنوز هم باشه یا نه ولی از قدیم ندیما مثلا 60-70سال پیش تا حالا بوده)یه سری ماهی خاکستری ریزه مال حوض سعدی گذاشتن تو ظرف آب میفروشن که به قول خودشون برای بعضی بیماری ها خوبه!در ضمن باید زنده زنده قورتش هم داد!
ای داد بیداد. امیدوارم هنوز نباشه. مرسی از اینکه این رو بهمون گفتی کاکو.
آره . بابک راست می گه. البته من شنیده بودم با ماهی گلی هم این کارو می کنن. برای برطرف کردن یرقان و زردی خوبه!!! می گن چون ماهی های جوب خیلی طبع سردی دارن و یرقان به خاطر گرمی به وجود می آد باید ماهی زنده رو بگیری بدون جویدن بندازی ته حلقت و قورت بدی!!!!!!!!!!!!!
عجب. پس عاموی(با لحجه شیرازی بخونید) فوت شده من در شیراز بدلیل همین بیماری(در اوایل انقلاب شكوهمند اسلامی) احتمالا باید از این استفاده كرده باشه. چقدر هم مفید بوده واقعا. مثل این اصفهانیهای عزیز كه انواع عرقیات و جوشاندها و دواهای عجیب و غریب این عطاریها رو مصرف میكنن. البته خود من هم مصرف میكنم همیشه. اما اثری نمیبینم!! از شیراز میگیرم اثری ندارد. از كاشان باز هم بیفایده هست. نمیدونم حالا چه نظری دارید. اما اگر اصل هم نباشه. این رو چیزی جز تلقین نمیبینم. حالا این عرق بیدمشك و اینها یه مقدار اثر دارد اما نه دیگه اینقدر كه در مثلا شیراز روی آن مانور میكنند!
micki001
18-02-2009, 13:49
بابک عزیز و مهشید عزیز/ من نمیگم اونی که تو شیراز به عنون یه سنت رسمه درسته . کاملا هم غیر انسانیه. اما نسبت به اون کاری که این قوم انگل وار اون حیونو بدبختو با زجر زنده زنده میکشه هزاران برابر بدتره. همه میدونیم که این قوم کثیف دوست دارن زجر کشیدن حیوانات رو زنده زنده ببین و این نظرو دارن که گوشتش خوشمزه تر میشه...
هیچ کجای دنیا به اندازه این لجن ها به حیوانات ظلم نمیکنند.
میكی جون دلت میاد این حرف میزنی برادر!!!!!!!!!!!؟ اینها كفش نایك میدوزن جون داداش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه یه سری چیزای آشغال دیگه هم درست میكنن كه معلوم نیست بچه دردی میخورن(فقط بدرد پز دادن میخورن).
جون من نگاه كن كار ما بكا رسیده كه مونتاژ نایك و پوما و یه چند تا شروور دیگه شده نشانه پیشرفت. واقعا متاسفم برای اون دیوانه ای كه اینها رو نشانه پیشرفت و انسان شدن میدونه.
بابک عزیز و مهشید عزیز/ من نمیگم اونی که تو شیراز به عنون یه سنت رسمه درسته . کاملا هم غیر انسانیه. اما نسبت به اون کاری که این قوم انگل وار اون حیونو بدبختو با زجر زنده زنده میکشه هزاران برابر بدتره. همه میدونیم که این قوم کثیف دوست دارن زجر کشیدن حیوانات رو زنده زنده ببین و این نظرو دارن که گوشتش خوشمزه تر میشه...
هیچ کجای دنیا به اندازه این لجن ها به حیوانات ظلم نمیکنند.
از این آدمها باید در آزمایشگاه های تحقیقاتی به جای حیوانات بی گناه استفاده كرد.
كاملا جدی میگم ها.
micki001
19-02-2009, 01:40
بروس عزیز گل گفتی ... این بهترین پیشنهاده. و بعدشم در پزشک قانونی برای کاراموزان تشریح کنن بدن کثیفشونو.
بابا عجب عیسایه هولناكی هستی میكی: ) )
عزیز جان واسه ما كه این سایت رو باز نمی كرد.اما هرچی كه بود من نمی دونم چرا چینی ها كه زمانی به صلح طلب ترین مردمان مشهور بودن امروزه مثل یك قوم همیشه گشنه با شعار : هرچه در آسمان هست به جز هواپیما,هرچه در زمین هست به جز ....(ادامشو خودتون میدونین)دارن زمینو درو می كنن...آخه این چه وضع غذا خوردنه؟؟؟خودشون دلشون نمی سوزه؟؟؟شاید سالهاست قلبشون مرده...
micki001
19-02-2009, 13:33
سارای عزیز. لینک مشکلی نداره. مگر که سایتش برای شما فیلتر باشه .