مشاهده نسخه کامل : دریافت 4 دی وی دی درباره گیاهخواری و گرمایش جهانی
با عرض پوزش فعلا دیگه امکان ارسال دی وی دی ها نیست ، امیداوارم بعدا بشه این کارو ادامه داد.
تو این چند ماه من زمان زیادی رو برای جمع کردن هر چیزی که به نوعی به گیاهخواری مربوط میشد گذاشتم.
یه سری رو از اینترنت دانلود کردم ، یک سری رو خریدم ، و یه سری رو هم از دوستان گرفتم.
تمام اینها رو جمع کردم و تونستم تبدیل به 3 تا دی وی دی بکنم.
یک دی وی دی به زبان انگلیسی و دو دی وی دی به زبان فارسی.
هر کدوم از دوستان که بخوان من براشون به رایگان میتونم این مجموعه رو بفرستم ، فقط باید به من قول بدن که از این 3 تا کپی میگرن و به سه نفر از اطرافیانشون میدن.
برای گرفتن دی وی دی ها کافیه به من یه پیغام خصوصی بفرستید و آدرستون رو بدید تا براتون با پست بفرستم.
من هر چیز جدیدی پیدا بکنم به این مجموعه اضافه میکنم.
شاید این 3 تا دی وی دی برای دوستان گیاهخوار چیز جدیدی نداشته باشه ، ولی مطمئن هستم کسی که هیچ چیزی در باره گیاهخواری نمیدونه با دیدن ویدئو ها و خوندن مطالب اطلاعات خیلی زیادی رو کسب میکنه.
محتویات دی وی دی ها:
دی وی دی اول به زبان انگلیسی:
ویدئو ها:
مستند Vegan Fitness Built Naturally در مورد 3 ورزشکار وگن زمان : یک ساعت و بیست دقیقه
مستند بی بی سی به اسم Slaughterhouse - the Task of Blood از یک کشتارگاه زمان : 59 دقیقه
مستند Vegan Gal Change Your Food Change Your Life در مورد مسائل کلی گیاهخواری زمان: یک ساعت و بیست دقیقه
مستند The 11th Hour درباره گرمایش جهانی زمان : یک ساعت و سی چهار دقیقه
مستند Peaceable Kingdom در باره دامداری زمان : یک ساعت و نه دقیقه
مستند Dispatches Supermarket Secrets زمان : چهل و نه دقیقه
مستند Wegmans Cruelty در مورد مرغ داریها زمان : 27 دقیقه
و چند فیلم کوتاه
چندین مقاله انگلیسی
کتابها و مجلها:
تمامی کتابهای معرفی شده در این تاپیک (http://www.veganforum.ir/showthread.php?t=574)
موسیقی:
موسیقی های معرفی شده در این تاپیک (http://www.veganforum.ir/showthread.php?t=778)
و تمامی برنامه های مورد نیاز برای باز کردن فایها
دی وی دی دوم به زبان فارسی:
ویدئو ها:
برنامه باز هم زندگی(صحبت با دکتر بسکی) زمان : یک ساعت و چهار دقیقه
مستند ساکنین زمین با دوبله فارسی زمان : یک ساعت و بیست و هشت دقیقه
مستند با حقیقت گوشت رو برو شوید با دوبله فارسی زمان : یک ساعت و چهار دقیقه
مستند یک حقیقت تلخ با دوبله فارسی زمان: یک ساعت و بیست و هفت دقیقه
گپی دوستانه با آشنایان1(از خانه محیط زیست تهران) زمان : یک ساعت چهارده دقیقه
گپی دوستانه با آشنایان2(از خانه محیط زیست تهران) زمان : پنجاه و نه دقیقه
و چند فیلم کوتاه
کتابها:
6 کتاب موجود در انجمن گیاهخوارن ایران
کتاب انسان و حیوان
کتاب خام گیاهخواری دکتر محمد کار.
و سه کتاب برای موبایل.
چند مقاله فارسی
برنامه های مورد نیاز برای دیدن فایها
دی وی دی سوم به زبان فارسی در مورد آشپزی گیاهی
دو دوره آموزش آشپزی گیاهی بزرگمهر گل بیدی حدود 5 ساعت
آموزش 30 نوع غذای گیاهی از خانه محیط زیست تهران
چند ویدئو آموزش آشپزی گیاهی از شبکه سوپریم مستر تلویزیون
یه سری از صحبتهای دکتر فرخنده ، یک ویدئو فارسی در مورد دلایل گیاهخوار بودن انسان و مستند یک تعادل حساس با دوبله فارسی و یه سری کتاب فارسی در باره گیاهخواری و خام خواری هم اضافه شد.که شد 4 تا دی وی دی(یکی انگلیسی و 3 تا فارسی)
arashsat
19-05-2009, 02:13
دوست خوبم
از وقتی دی وی دی ها رو تو دستگاه گذاشتم ساعتهاست که پشت کامپیوتر میخ کوب شدم!
واقعا عالی و بینظیر بود
همه چیز مرتب و همه چیز درست و حساب شده...
عالی بود
نمیدونم چطور باید از اینهمه زحمتت تشکر کنم...
hamidnazemi1984
19-05-2009, 11:03
ای کاش این کتابها هم به مجموعه به صورت پی دی اف تهیه و اضافه شود چون من خودم اخیرا این ها را به سختی دارم از مغازه های شهر می گردم تا پیدا کنم و بخوانم. حالا جالب اینجاست که کتابخوانه ها شهر ما مشهد هم از اینها ندارد...؟؟ !!! :--(
خامخواری (زنده خواری, فلسفه تغذیه و تندرستی) آوانسیان
قابلمه را دور بیانداز
خام یا پخته،خامگیاهخواری علی اکبر رادپویا نشر ثالث
تجربه های خامخواران و خامگیاهخواران گردآورنده: امید واحدی نشر نوند
چه باید خورد و چگونه باید پخت؟ گیلوردهاوزر ترجمه مهدی نراقی انتشارات امیر کبیر تهران
خواص و مضرات گیاهان دارویی، میوه ها و سبزیجات، لبنیات، و حبوبات و آجیل و سایر خوراکی ها کاظم کیانی ناشر زرقلم
دوست خوبم
از وقتی دی وی دی ها رو تو دستگاه گذاشتم ساعتهاست که پشت کامپیوتر میخ کوب شدم!
واقعا عالی و بینظیر بود
همه چیز مرتب و همه چیز درست و حساب شده...
عالی بود
نمیدونم چطور باید از اینهمه زحمتت تشکر کنم...
ممنونم آرش جان ، خیلی خوشحالم که مفید بوده برات.
ای کاش این کتابها هم به مجموعه به صورت پی دی اف تهیه و اضافه شود چون من خودم اخیرا این ها را به سختی دارم از مغازه های شهر می گردم تا پیدا کنم و بخوانم. حالا جالب اینجاست که کتابخوانه ها شهر ما مشهد هم از اینها ندارد...؟؟ !!! :--(
خامخواری (زنده خواری, فلسفه تغذیه و تندرستی) آوانسیان
قابلمه را دور بیانداز
خام یا پخته،خامگیاهخواری علی اکبر رادپویا نشر ثالث
تجربه های خامخواران و خامگیاهخواران گردآورنده: امید واحدی نشر نوند
چه باید خورد و چگونه باید پخت؟ گیلوردهاوزر ترجمه مهدی نراقی انتشارات امیر کبیر تهران
خواص و مضرات گیاهان دارویی، میوه ها و سبزیجات، لبنیات، و حبوبات و آجیل و سایر خوراکی ها کاظم کیانی ناشر زرقلم
سعی میکنم اونایی که مال قبل از انقلاب هست رو گیر بیارم و اسکن بکنم.
Alireza A
19-05-2009, 21:39
مرسی از مجید به خاطر این همه زحمت و تلاشی كه كرده.
دمت گرم:):)
rahgozar
21-05-2009, 08:51
سپاسگذارم مجید جان به خاطر تلاش و زحمت زیادی که کشیدی
واقعا لذت بردم از مطالب سی دی ها و به دوستان خواهم داد .
مرسی مجید
من هم از كارهای ارزشمند مجید تشكر می كنم.
علیرضا جان ، بروس عزیز ، رهگذر جان ، ممنونم از لطفتون.
امروز دي وي دي ها رو چك كردم !
مجموعه ي واقعا ارزشمندي بود
سپاس فراوان براي وقت و انرژي اي كه گذاشتي مجيد ...
rezaaliverw
30-05-2009, 15:26
باسلام دوست عزیز مجید خیلی زیاد تشكر میكنم مقداری از دی وی دی را دیدم بسیار عالی بودامیدوارم بتوانم جبران كنم حتما به دوستان دیگرم انها را خواهم داد
Alireza A
31-05-2009, 00:06
به همه دوستان پیشنهاد میكنم كه این مجموعه دی وی دی رو بگیرن و بین اطرافیانشون پخش كنن.واقعا در گیاه خوار شدنشون میتونه خیلی موثر باشه.من حاضرم كه هر یكاز دوستان هر كجا كه بخوان قرار بذارن و این دی وی دی هارو براشون بیارم.
واقعا ممنون از مجید عزیز به خاطر این همه زحمتی كه برای جمع آوری این دی وی دی ها كشیده.:)
دوستان ممنوم ازتون ، و مرسی که به پخش دی وی دی ها کمک میکنید.
به امید اکثریت شدن گیاهخوارها....
عليرضا جان خيلي عاليه !
پس براي اينكه به مجيد عزيز در ارسال دي وي دي ها فشار نياد بچه هايي كه امكان ارسال اين مجموعه رو دارند همين جا اعلام كنند !
من حاضرم براي كساني كه مايلند اين مجموعه رو پست كنم ...
hamidnazemi1984
02-06-2009, 16:25
سعی میکنم اونایی که مال قبل از انقلاب هست رو گیر بیارم و اسکن بکنم.
می گم بیاین نهضت PDF زنی راه بندازیم ، به برادرم گفتم که اسکنر می خوام، این برادر کوچکتر و گل من به دو روز نکشید اسکنر خرید. خدا برام حفظش کنه!
حالا من سعی دارم کتابهای آب درمانی رو گیر بیارم و پی دی اف کنم و البته اگر ببینم کتابهای خامگیاهخواری رو کسی پی دی اف نکرده خودم بعدا سر فرصت این کار رو می کنم اما کو فرصت؟!
پس کتابهای آب درمانی بامن :D شاید هم که تالیفی بکنم که البته بهتر:D
از همتون درخواست دارم به این نهضت جدید پی دی اف درست کنی، توجه لازم رو بکنین، چون مشکل اصلی کمبود و یافتن کتاب است، به خدا قسم سه روز رو واسه کتاب آوانسیان وقت گذاشتم و اونوقت تک جلدی آن را در قسمت عقب مغازه یافتم، مغازه دار بیچاره منو نگاه می کرد که چی کار دارم می کنم!!:(
لینک کتابهایی رو که PDF می کنم اینجا می زارم:
http://mashadvegans.persianblog.ir/page/3
:cool:
hamidnazemi1984
02-06-2009, 16:31
با سلام و احترام
لطفا روش تهیه پی دی اف را با توجه به تجربه خود در این تالار بیان کنید تا من و دیگران با راه صحیح تری Pdf بسازیم
arashsat
02-06-2009, 17:06
با سلام و احترام
لطفا روش تهیه پی دی اف را با توجه به تجربه خود در این تالار بیان کنید تا من و دیگران با راه صحیح تری Pdf بسازیم
---------------------------
براي اسكن كتابها تنظيمات اسكنر رو به صورت زير تغيير بدهيد :
اگر نياز داريد كتاب شما عينا" همانطوري كه اسكن ميكنيد با همان اندازه اصلي به صورت نسخه چاپي پرينت شود اresolution=300 dpi در نظر بگيريد . در غير اين صورت مي توانيد براي كاهش حجم فايل اين عدد را بين 100 تا 200 تنظيم كنيد.
در قسمت mode براي تعيين نوع سيستم رنگي حتما و حتما از گزينه black&white يا Enhance line استفاده كنيد.
هرگونه رنگي باعث افزايش حجم فايل ميشود حتي طيف رنگهاي خاكستري در حالت Gray scale. بنابراين در صورت عدم نياز به رنگي بودن صفحات به هيچ عنوان از مدهاي رنگي مانند RGB - CMYK و... استفاده نكنيد.
حالا موقع ذخيره كردن فايلها ميرسد. كه مي توانيد با ساختار PDF ذخيره كنيد.
دقت كنيد ذخيره اين گونه فايلها با ساختار JPG حجم بيشتري از ساختار هاي مشابه مانند TIF , PDF( به شرطي كه فشرده سازي LZW روي آن اعمال شده باشد) ميگيرد! باور نداريد امتحان كنيد!
از ساختار JPG فقط براي ذخيره فايلهاي رنگي استفاده كنيد و بس!
منبع (http://www.98ia.com/Forums-file-viewtopic-t-8.html)
بعضی از اسکنرهای جدید امکان multipage scane رو دارن. اگر روی اسکنر شما دکمه pdf document وجود داره اسکن شما این امکان رو داره. شاید هم این امکان توی منوهای نرمافزار اسکنر شما باشه. اگر دکمه pdf روی اسکنرتون هست کار خیلی راحته. فقط کتاب رو دو صفحه دو صفحه روی صفحه اسکنر بزارید و دکمه رو بزنید. خود نرمافزار فایل پی دی اف رو میسازه و save می کنه...
-----------------------------------------
در ضمن یک جا در تهران هست که کتابها رو باقیمت فتوکپی تبدیل به فایل پی دی اف میکنه. (یعنی صفحه ای 20-25 تومن)
آدرس سایتش اینه:
http://www.ebookiran.ir/pages/index.php?id=2
واي چه مجموعه ارزشمندي رو جمع آوري كرديد .
آفرين بر شما .بركت باشه .
من دو دي وي دي "ساكنين زمين " و "يك حقيقت تلخ " را دوبله شده دارم هركسي در استان خوزستان بخواهد برايش با كمال ميل پست مي كنم.
یه سری از صحبتهای دکتر فرخنده ، یک ویدئو فارسی در مورد دلایل گیاهخوار بودن انسان و مستند یک تعادل حساس با دوبله فارسی و یه سری کتاب فارسی در باره گیاهخواری و خام خواری هم اضافه شد.که شد 4 تا دی وی دی(یکی انگلیسی و 3 تا فارسی)
مستند "یک تعادل حساس" رو هم تا چند روز دیگه لینک دانلودش رو قرار میدم تو انجمن.
davood sohani
03-08-2009, 21:37
داود سوهانی
با عرض معذرت ، همون خصوصی که برای آدرس دادید کافی بود(علنی لطفا اعلام نکنید)
آدرس و تلفن ویرایش شد.
'majid'
امروز دي وي دي ها رو چك كردم !
مجموعه ي واقعا ارزشمندي بود
سپاس فراوان براي وقت و انرژي اي كه گذاشتي مجيد ...
با تقدیم عرض سلام. سی دی ها را درفت كردم ومشغول مطالعه هستم واطمینان دارم با مطالعه آنها با حقایق بیشترآشنا خواهم شد این در بالا بردن اراده من اثر خواهد داشت.در ضمن قبلا شش ما تجربه خام گیاه خواری دارم و دوباره هم پانزده روزی است كه صد در صد هستم.
باورم نميشه!!!!
مرسي مجيد جان:)............خيلي زحمت كشيدي!
از همین الان شروع كردم به كپي كاری...........:)
پس براي اينكه به مجيد عزيز در ارسال دي وي دي ها فشار نياد بچه هايي كه امكان ارسال اين مجموعه رو دارند همين جا اعلام كنند!...
منم به این گروه پیوستم....هر كی این مجموعه رو می خواد، با پیام خصوصی بهم اطلاع بده!
واقعا احسنت به اینهمه زحمت مجید. یه سری از اینها رو من گرفتم امروز. فعلا در حال هضم كردن حجم مطالبی هستم كه تو ایناست. چند سری میزنم. هر كس امكان رایت كردن نداره بگه از اینایی كه كپی میكنم براش بذارم (جز موجوداتی كه از بلو طلب كردن!).
مجید عزیز از شما عذرخواهی می كنم كه نتونستم بیام و سفارشم رو تحویل بگیرم.
بلو و samar عزیز ممنونم از لطفتون.
بروس جان این حرفا چیه ، به هر حال پیش میاد ، فرصتای بعدی.....
سلام
چه جوري ميتونيد براي منم بفرستيد؟
سلام
چه جوري ميتونيد براي منم بفرستيد؟
آدرس + کد پستی + فایملیتون رو برای من خصوصی کنید براتون ارسال میکنم.
artmis_mt
05-12-2009, 20:33
مجید جان دی وی دی ها خیلی عالی بود
خیلی زحمت كشیده بودی.....فكر میكنم پخش این دی وی دی ها تو دانشكده صنایع غذایی غوغا كنه...:d
ممنون ...
سلام
بسته منم چند روز پيش رسيد ببخشيد نتونستم زودتر بيام تشكر بكنم.
تا جايي كه بتونم از روش تكثير ميكنم و به اونايي كه ميدونم روشون تاثير ميذاره ميدم.
siavash.angel
19-12-2009, 14:07
سلام
بسته ی من هم 3 4 روزی میشه كه رسیده و از طریق پیام خصوصی به مجید عزیز اعلام كردم.
واقعا مجید جان گل كاشتی
مرسی مجید از اینهمه لطفت. من می تونم برای شیراز تکثیر کنم. چند جا هم می شناسم که می تونم پخش کنم. باشگاههای یوگا هم آشنا دارم که اونها هم همکاری کنن. آدرس رو برات خصوصی می فرستم. ممنون.
سلام دوستان.
تو ... تلویزیون
سلام . بفرستين دمه خونه چقدر ميشه ؟ با تشكر .
سلام . عذر ميخوام كه اينو ميگم ، ببخشيد smar اين عكست چيه ؟ چه كاريه آخه ؟
يهو ديدم اينقدر خنديدم كه ...
حالا اگه خواستي فوتوشاپ روش بزن يذره درست شه .
سلام . بفرستين دمه خونه چقدر ميشه ؟ با تشكر .
هیچی ، فقط کپی کنید به دیگران بدید.
اگه تهران هستید هماهنگ کنید میدم بهتون ، اگر تهران نیستید ، آدرس بدید توی پ خ.
هیچی ، فقط کپی کنید به دیگران بدید.
اگه تهران هستید هماهنگ کنید میدم بهتون ، اگر تهران نیستید ، آدرس بدید توی پ خ.
سلام . تهرانم . مینی سیتی . لطف كنید بگید كدوم منطقه اید كه اگه شد بیام بگیرم و اگه هم نشد لطف كنید پیك كنید . من مغازه داشتم (كافی نت و كامپیوتر ) از وقتی بسته شد وسایلم خونست . به ازاش اگه میخواید ، عدد بدید DVD بگیرید . خوبه ؟
سلام . عذر ميخوام كه اينو ميگم ، ببخشيد smar اين عكست چيه ؟ چه كاريه آخه ؟
يهو ديدم اينقدر خنديدم كه ...
حالا اگه خواستي فوتوشاپ روش بزن يذره درست شه .
منم دیگه! كار درستی كردی خندیدی, برای خنده گذاشتم :)
دوستان متاسفانه مشکلی پیش امده و من فعلا نمیتونم دیگه ارسالی داشته باشم(کسی خواست دلیلش رو بدونه خصوصی میتونم توضیح بدم) البته مجموعه رو همچنان به روز نگه میدارم.
البته دوستانی که دنبال اطلاعات هستن میتونن دی وی دی ها کانون (http://www.veganforum.ir/showthread.php?t=2019) رو تهیه بکنن که قسمت اصل دی وی دی هایی که من میفرستادم هم همینها بود.گویا برای غیر تهران هم میتونن برسونن.از اینجا تماس بگیرید. (http://website.phce.org/index.php?option=com_content&view=article&id=55:contact&catid=25:about-soite&Itemid=29)