مشاهده نسخه کامل : واگذاری گربه ماده
یه نفر توی یه فوروم فرموده بودند که یک عدد پیشی ماده 7-8 ماهه دارند که چون بزرگ شده نمی تونن توی آپارتمانشون نگه دارن ( واقعا چه دلیل قانع کننده ای - احتمالا گربه ها وقتی بزرگ میشن قد یه فیل میشن و توی آپارتمان جا نمی گیرن ) تمایل به واگذاری دارن و گفته بودن که اگه نتونن واگذارش کنن چاره ای جز اینکه بندازنش توی کوچه و خیابون آواره بشه ندارن .
خیلی دلم سوخت . فقط به چشمهای مظلوم این گربه نگاه کنین ؟ بعضی مردم چجوری دلشون میاد حیوونی رو که بهشون عادت کرده اینجوری دور بندازن...
به هر حال من از صاحب این گربه قول گرفتم که یه مدتی نگهش داره تا براش یه صاحب خوب و دلسوز پیدا کنیم . خواهش میکنم اگه کسی هست که به خوبی میتونه از این پیشی خوشگله نگهداری کنه اعلام آمادگی کنه . فقط عجله کنین لطفا تا این حیوونو آواره نکردن
اینم عکسش:
http://static.cloob.com//public/user_data/album_photo/645/1933399-b.jpg
طلا جان یعنی باید تو خونه ازش نگهداری شود یا در حیاط هم می شه گذاشت؟
نمی دونم کیانا جون . صاحبش که میگه توی حیاط هم میشه گذاشتش . تازه میگه غذا هم بهش ندین خودش از یه جایی غذا گیر میاره ( واقعا كه ... :mad: ) . ولی من فکر میکنم این گربه همیشه توی آپارتمان زندگی کرده باشه حالا نمی دونم توی حیاط هم می مونه یا نه
طلا جان اگه در نهايت كسي پيدا نشد بهتره كه در يك محوطه امن بگذاريم. چاره اي نيست . شهرك هاي آپادانا و اكباتان خوبه. براي گربه حداقل جاي امن تري از بقيه جاهاست.
باشه یه چند روزی صبر کنیم ببینیم چی پیش میاد . اگه کسی گیر اومد که چه بهتر ، اگه نه یه فکر دیگه می کنیم
این پیشیه خیلی ماهه. اتفاقا خیلی هم شبیه گربه ی ماست. اما ما دو تا پیشی داریم دیگه هم جایی واسه سومیش نیست :(... منم امیدوارم یه جای خوب براش پیدا بشه.
یه بچه گربه ی سیاه كوچولو هم یكی از دوستام سراغ داره كه برای اون هم دنبال كسی میگردیم كه نگهش داره
البته من هنوز ندیدمش اما دوستم چون سگ داره و سگش هم خیلی فوضوله نمیتونه نگهدش داره. بچه گربه ی بیچاره هی میاد در خونه شون. اونم براش یه جا واسه خواب و آب و غذا گذاشته توی پاركینگ اما نمیتونه بیارش توی خونه.
اگه رفتم دیدن دوستم عكس اون رو هم میگیرم میزارم.
خدا همه ی این دوستای بی سرپرست معصوممون رو نجات بده.
زیبا جان اگه دوست شما مشکلی در پارکینگ خونش نداره اون گربه طفلکی رو همانطور بهش غذا بده تا عادت کنه همانجا غذا بخوره تا بزرگ بشه.
این فصل سال كه میشه تعداد گربه های آواره مخصوصا" بچه گربه ها بیشتر میشه. همین الان داشتم كلی جر و بحث میكردم با سرایدار خانه روبروئی كه یك گربه ماده 3 تا بچه اش را برده آنجا. چند روز پیش كه كلی با صاحب خانه صحبت كردم امشب هم سرایدار تا منو تو كوچه دید تهدید كه میریزمشون بیرون و بچه كوچك من دست میزنه به مدفوع اینها و هزار جور مرض میگیره. بهش گفتم آخه بچه گربه یكماهه مگه مدفوعش چقدر هست كه بچه تو ازش مریض بشه.. خلاصه باید یك جوری جای اینها را حتما" عوض كنم و مادره را هم ببرم امسال عقیم كنم .
ژاله جون به من خبر بده بايم كمك
سلام .
چندی پیش برای صاحب همین گربه ( گربه - دكمه نام دارد - چون همین عكس را برای من نیز ارسال كرده بودند ) صاحبی پیدا كردم - بعد از چندی تلفن و پیغام و پسغام و آمد و شد نهایت گربه را واگذار نكردند ..... علتش به روشنی برایم مشخص نیست ... منتهی آن زمان نیز همین ادعا را داشتند - كه مادرشان با حضور گربه در آپارتمان مخالف است - روز واگذاری و قرار اعلام كردند - گربه را با خودشان به پارك برده اند و گربه گم شده - سپس اعلام كردند گربه پیدا شده و كمی از گربه های دیگر كتك كخورده و ترسیده و دوباره اعلام كردند شاید بتوانیم مادرمان را راضی كنیم ... آنطور كه به یاد دارم واگذار كننده خانم ندا بودند . اما در موجودیت گربه و عكس بالا شك ندارم .
يعني چي، اگه نمي تونه نگهش داره گربه ي بدبخت رو بيشتر از اين خونگي نكنه. اين مامان بابا هم باري ما شدن يك سد راه و هدف يعني حمايت از حيوانات. در كشورهاي دنيا، از 18 سال به بالا پدر و مادر حق ندارند در كار فرزندانشان دخالت كنند. اينجا تا اخر عمر هم دست از سر فرزندانشان ب نمي دارند. نمي خوام پدر و مادرها را با اين كارهايشان زير سوال ببرم ولي هر كسي خودش صاحب اختيار كارهاي خودش هست.مامانه خوشش نمي ياد از گربه پاشو تو يك كفش مي كنه مي گه شيرمو حلالت نمي كنم اگه اين حيون رو از خونه نبريش بيرون. مي خوام صد سال سياه شير اون مادر حلال نباشه. ببخشيد يكمي از اين مامان بابا ها (بغير از مامان باباي حيوان دوست خودم) ناراحت هستم.
سلام .
چندی پیش برای صاحب همین گربه ( گربه - دكمه نام دارد - چون همین عكس را برای من نیز ارسال كرده بودند ) صاحبی پیدا كردم - بعد از چندی تلفن و پیغام و پسغام و آمد و شد نهایت گربه را واگذار نكردند ..... علتش به روشنی برایم مشخص نیست ... منتهی آن زمان نیز همین ادعا را داشتند - كه مادرشان با حضور گربه در آپارتمان مخالف است - روز واگذاری و قرار اعلام كردند - گربه را با خودشان به پارك برده اند و گربه گم شده - سپس اعلام كردند گربه پیدا شده و كمی از گربه های دیگر كتك كخورده و ترسیده و دوباره اعلام كردند شاید بتوانیم مادرمان را راضی كنیم ... آنطور كه به یاد دارم واگذار كننده خانم ندا بودند . اما در موجودیت گربه و عكس بالا شك ندارم .
بله درسته اسم صاحبش ندا هستش. اومده توی کلوبی که من معاونش هستم و یکی دو کلوب دیگه همین پیغام رو که من براتون گذاشتم ، گذاشته و گفته که نمیتونه نگهش داره . حالا مرجانک عزیز اون صاحبی که براش پیدا کرده بودین هنوز میتونن از این گربه نگهداری کنن ؟ اگه بشه دوباره پیداشون کنین که این گربه رو بهشون واگذار کنیم خیلی عالی میشه
طلای عزیز
با درود و آرزوی بهترین ها
حقیقتا" پیدا كردن صاحب برای دكمه ( گربه مورد اشاره ) واقعا" كار سختی بود - برای اینكه هر روز خانوم ندا با یك مشكل مواجه بودند - ار مشكل تصمیم گیری ایشان و برادرشان گرفته تا گم شدن گربه و خراشیده شدن پنجه گربه و ..... تا آنجایی كه میدانم - خانوم نیلوفر قید گرفتن آنرا زدند و گربه دیگری را به سرپرستی قبول كردند - اما تمامی تلاشم را خواهم كرد كه با چند تن از دوستان تماس بگیرم ( خصوصا" با خانوم نیلوفر برای اینكه میدانم - بسیار " دكمه " را دوست داشتند )
طلای عزیز همچنین :
از اعلام شماره حساب جهت كمك به پناهگاه نیز بسیار سپاسگزارم . در اسرع وقت انجام وظیفه خواهد شد .
طبیعت نگهدارت .
مرجانک عزیز
من واقعا حس مسوولیت شما نسبت به حیوانات را تحسین می کنم
و واقعا ممنون به خاطر کمکها و راهنمایی تون در مورد واگذاری این گربه
امیدوارم نتیجه بخش باشه
این پیشیه خیلی ماهه. اتفاقا خیلی هم شبیه گربه ی ماست. اما ما دو تا پیشی داریم دیگه هم جایی واسه سومیش نیست :(... منم امیدوارم یه جای خوب براش پیدا بشه.
یه بچه گربه ی سیاه كوچولو هم یكی از دوستام سراغ داره كه برای اون هم دنبال كسی میگردیم كه نگهش داره
البته من هنوز ندیدمش اما دوستم چون سگ داره و سگش هم خیلی فوضوله نمیتونه نگهدش داره. بچه گربه ی بیچاره هی میاد در خونه شون. اونم براش یه جا واسه خواب و آب و غذا گذاشته توی پاركینگ اما نمیتونه بیارش توی خونه.
اگه رفتم دیدن دوستم عكس اون رو هم میگیرم میزارم.
خدا همه ی این دوستای بی سرپرست معصوممون رو نجات بده.
زیبا جان من شرایط نگهداری از یك یا دو گربه را دارم و در خانه هم حیاط مناسب هم پاركینگ برای گرما و سرما اما در كرمان سكونت دارم اگر مشكل راه را میتوانید حل كنید در خدمتیم