کشتار حیوانات
0 مرغ
0 اردک
0 خوک
0 خرگوش
0 بوقلمون
0 غاز
0 گوسفند
0 بز
0 گاو و گوساله
0 جوندگان بجز خرگوش
0 کبوتر و دیگر پرندگان
0 بوفالو
0 اسب
0 الاغ و قاطر
0 شتر

اینها تعداد حیواناتی است که تا زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

خوراك سبزیجات [آرشیو] - تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار

مشاهده نسخه کامل : خوراك سبزیجات

roya813
13-07-2007, 21:50
سبزیجات : لوبیا سبز ، هویچ ، بادمجان ، كدو
سویا : كه با كمی پیاز و روغن مایع و ادویجات تفت می دهیم

درست كردن این غذای لذیذ خیلی آسونه . همه سبزیجات را به صورت خلالی خورد می كنیم و به همراه سویا كه قبلا با پیاز و... تفت دادیم ، می پزیم . البته كمی رب و نمك و آبغوره یادتون نره . آب هم برای پختن زیاد نریزید كه مزه آب نده .
خیلی خوشمزه می شه . بهتون پیشنهاد می كنم حتما درست كنید .....
نوش جان ...............

JALEH
14-07-2007, 03:05
مرسی رویا خانوم... امروز یكی از دوستان دبیرستانم بعد از سالها زنگ زد بمن.. میگفت من نمیفهمم تو اگر گوشت ومرغ نمیخوری پس با چی زنده ای.. بهش گفتم بابا این همه غذا .. حتی غذا های معروفی مثل عدس پلو با كشمش و خرما... دمی باقالی با ترشی..سبزی پلو /. باقالی پلو... اشكنه... انواع آش ها.. حالا بگذریم از غذای های متنوع خارجی هم كه میتونم درست كنم... همه اینها هم مقویه.. حتی بدون سویا...

JALEH
04-08-2007, 12:03
من دیروز یك خوراك لوبیا سبز درست كردم كه جاتون خالی بسیار خوشمزه شد

مواد لازم

لوبیا سبز - هویج - پیاز و سیر - سیب زمینی استامبولی - فلفل سبز - رب گوجه فرنگی

2 عدد پیاز را خرد كرده در روغن سرخ كنید تا طلائی شود.. بعد یك حبه سیر ریز شده را اضافه كنید و هم بزنید.
لوبیا سبز را كه قبلا" تمیز و باندازه یك بند انگشت خرد كرده اید به همراه 2-3 عدد فلفل سبز خرد شده اضافه كنید و بگذارید با حرارت پائین سرخ شود.. بعد هویج را اضافه كرده 1 قاشق رب گوجه فرنگی و نمك افزوده خوب هم بزنید و یك لیوان آب اضافه كنید و درب قابلمه را ببندید تا مواد با حرارت كم پخته شود... سیب زمینی ها را حلقه حلقه كرده در كمی روغن جدا سرخ كنید و 5 دقیقه قبل از سرو غذا به خوراك اضافه نمائید (از سیب زمینی پشندی هم میتوانید استفاده كنید ولی استامبولی خوشمزه تر است).

این غذا را میتوان با نان یا برنج مصرف كرد.

کشتار حیوانات

اینها تعداد حیواناتی است که از زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

مرغ 
اردک 
خوک 
جوندگان 
بوقلمون 
غاز 
گوسفند 
بز 
گاو 
خرگوش 
پرندگان  
بوفالو