تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار

برگشت   تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار > تالار گفتگو > دوستان گیاه خوار

جدیدترین مباحث انجمنها

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 18-12-2009, 18:58   #1
ziba
عضو موثر - سطح 6

آواتار ziba

موقعیت: tehran
تشکر شده 1,115 بار در 240 پست
ziba ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض امیدواری یا نا امیدی؟!

دوستای خوبم این تاپیك رو زدم تا نگرانی های خودم رو بگم كه میدونم نگرانی خیلی از شما هم هست.

نگرانی از بابت محیط زیست- آگاهی كم مردم- تلاشهایی كه با سرعت خیلی كم پیش میره و ...

دیروز یه سری خبر نا امید كننده از كپنهاگ شنیدم و بعدش هم همون برنامه بی بی سی درباره گرمایش (ضبط شده اش رو) كه چند روز پیش بود و افرادی زنگ زدند و نظر دادند...

از دیروز خیلی نا امید و ناراحتم و خیلی نگران

واقعا با این اوضاع... این دنیای به هم ریخته... وقتی كشورهایی كه توی اجلاس زیست محیطی شركت میكنند به جای اینكه فكر اساسی بكنن و اهمیت و وخامت اوضاع رو ببینن باز هم دنبال مقاصد سیاسی و سود اقتصادی خودشون هستن!!!
وقتی مردم یا درباره گرمایش هیچی نمیدونن یا اگه میدونن فكر میكنن تنها عواقبش از بین رفتن خرسهای قطبی و پنگوئنهاست!!!
... هنوز نمیدونن كه تخریب اكوسیستم چیه... چطور ممكنه از بین رفتن یه موجود به از بین رفتن گونه های بیشتر و حتی خود انسانها برسه... چطور مناطق مرده توی دریاها داره روز به روز بیشتر میشه... جاهایی كه اكسیژن نیست و جاهایی كه گاز متان داره از زیر آب قل قل میزنه بیرون... این یعنی مرگ دریاها و مرگ دریاها یعنی مرگ زمین!!!!

وقتی مردم اینها رو نمیدونن و مسئولین هم به اینها اهمیتی نمیدن!!!!!

نمیدونم دیگه چطور باید امیدوار باشم و ادامه بدم!

فرصت زیادی نداریم چون وخامت اوضاع روز به روز بدتر میشه! همین چند روز پیش از رادیو شنیدم كه خرسهای قطبی بخاطر كمبود غذا به همنوع خواری روی آوردن كاری كه دانشمندا هم توی تعجبش موندن- دائم خبرهایی از مرگ ماهیها و حیوونای دیگه از جاهای مختلف میاد- خبر سیل و طوفان و تخریب و آواره شدن مردم كشورهای بدبخت رو هم كه نزدیك یك ساله هر روز دارم میشنوم و میبینم-

گاهی فكر میكنم اصلا بهتره كه این اتفاقات جووی بیفته و تمام بلاهایی كه با ذوب شدن یخهای قطب خواهد افتاد مثل ازاد شدن حجم عظیم متان از زیر یخها و در ادامه اش هم عواقب اون... بهتره كه اینها اتفاق بیفته و طبیعتی كه اینهمه تخریبش كردم یقه ی خودمون رو بگیره- وقتی خودمون كاری رو میكنیم باید منتظر عواقبش هم باشیم- اون هم این دنیایی كه پر از دروغ و ریا و پول پرستی و حماقت و نادانی شده- این همه كثیفی نیاز داره كه شسته بشه-
شاید اون چیزی كه بعد از این جریانها باقی بمونه یه دنیای پاك باشه با آدمهای خوب- كسایی كه حداقل از وضع الان ما درس بگیرن و اشتباهات این همه نسل پشت سر هم رو انجام ندن- شاید اونها بیشتر از ما قدر طبیعت و زندگی رو بدونن

برای كمك به نجات زمین و پخش آگاهی بین مردم باید انگیزه و امید داشت- و من میخواستم اینجوری باشم- اما این چند وقته این خبرها واقعا نا امیدم كرده-

واسه همین نگرانی ام رو با شما دوستای خوبم در میون گذاشتم تا باز امیدوارم كنید- اگه كسی آمار مثبتی داره یا فكر مثبت یا هر حرف مثبت دیگه ای- هر چیزی كه بتونه انگیزه ها مون برای ترویج گیاهخواری رو محكمتر كنه لطفا حتما بگه
و لطفا اگه شما هم میخواید مثل من نگرانی هاتون رو بگید... اما بیایید آخرش با كمك هم به یه نتیجه ی مثبت و كارساز برسیم

مرسی دوستای گلم

by all the means you can
in all the ways you can
in all the places you can
to all the people you can
as long as you ever can

http://zamin-e-sabz.blogfa.com
ziba آفلاین است   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
کاربران : 12 تشکر کرده اند از شما ziba برای ارسال این پست سودمند:
'majid' (18-12-2009), Alireza A (18-12-2009), arashsat (18-12-2009), hamed-1368 (19-12-2009), hamedsufi (18-12-2009), lili (19-12-2009), lone wolf (19-12-2009), majid_chakeri (19-12-2009), mehrzad (18-12-2009), Moh3n (19-12-2009), parinaz 9 (19-12-2009), ramak (18-12-2009)
قدیمی 18-12-2009, 19:39   #2
آزادمرد
عضو موثر - سطح 5

آواتار آزادمرد

موقعیت: تهران
تشکر شده 2,061 بار در 382 پست
پیشفرض

زیبا جان ما "مجبوریم" امیدوار باشیم چون به امید زنده ایم...همونطور که ما این راه رو انتخاب کردیم بقیه هم باید به این مسیر دعوت کنیم.
اتفاقا من فکر نمیکنم که اوضاع داره بدتر میشه. کاملا امیدوارم که در آینده ای نه چندان دور تعداد زیادی از انسانها به خودشون میان و به قول انیگما Return to innocence یعنی بازگشت به بی گناهی و اصل انسانیت اتفاق خواهد افتاد.
شاید امروز اوج قهقرای انسانیت باشه اما فردا نه!
پیش از آنکه واپسین نفس را برآورم
پیش از آنکه پرده فرو افتد
پیش از پژمردن آخرین گل
برآنم که زندگی کنم
بر آنم که عشق بورزم
بر آنم که باشم...
کاربران : 9 تشکر کرده اند از شما آزادمرد برای ارسال این پست سودمند:
'majid' (18-12-2009), Alireza A (18-12-2009), arashsat (18-12-2009), hamedsufi (18-12-2009), lone wolf (19-12-2009), Moh3n (19-12-2009), parinaz 9 (19-12-2009), ramak (18-12-2009), ziba (18-12-2009)
قدیمی 18-12-2009, 20:15   #3
hamedsufi
عضو موثر - سطح 7

آواتار hamedsufi

موقعیت: Tehran / Sistan
تشکر شده 3,145 بار در 718 پست
hamedsufi ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض وا كاوی عقده های دیرینه نژاد بشر

رابطه قهر آمیر انسان با طبیعت را باید در چیز دیگری هم جست؛ اکنون همه نیک می دانیم که بسیاری از اجدادمان در طول تاریخ تکامل طبیعی، تنها به جرم انحراف از معیار های سنگدلانه طبیعت به نابودی سپرده شده اند .

بیائید با نگاه دیگری هم به این قضیه نگاه کنیم . راست است، درست است، ما باید به طبیعت احترام بگذاریم ؛ بقای طبیعت برابر با بقای خودمان خواهد بود . اما در ناخودآگاه ضمیر جمعی نژاد بشر، چه کسی ترس و دلهره اش را از طبیعت، منکر تواند بود؟

اکنون که به مدد تکنولوژی و مدرنیسم توانسته ایم در برابر نیرو های کشنده طبیعت بایستیم، دور از انتظار نخواهد بود تا زهر چشمی از طبیعت گرفته و عقده های دیرینه خود را خالی کرده (من اسمش را انتقام از پدر کشی های طبیعت می گذارم) تا مسئولیت دیگری را به آیندگانمان واگذار کنیم (حفظ طبیعت) ؛ و این قانون طبیعت است : فرایند های تکاملی همواره سینوسی بوده اند و متاسفانه اکنون ما در قعر این نمودار قرار داریم .

این است جواب سئوالتان، اینکه چرا می دانیم آسیب زا عمل می کنیم اما جلویش را نمی گیریم .

شاید اگر لطف تکنولوژی نمی بود، خیلی از حاضران در این فروم مثل خود من، به دلیل انحراف از معیار های زورمندانه طبیعت، محکوم به نابودی می بودیم .
hamedsufi آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما hamedsufi برای ارسال این پست سودمند:
'majid' (18-12-2009), arashsat (18-12-2009), lili (19-12-2009), ziba (18-12-2009)
قدیمی 18-12-2009, 21:41   #4
'majid'
عضو موثر - سطح 7

آواتار 'majid'

تشکر شده 5,361 بار در 1,095 پست
پیشفرض

اگه تاریخ بشر رو نگاه کنیم میبنیم بشر همیشه در حد توانش به محیط زیست - حیوان و انسان ظلم کرده.

حالا از شانش بد یا خوبمون ماها تو دورانی قرار گرفتیم که علم به حدی رسیده که آسیبش از همیشه بیشتر شده.

من هیچ وقت به آینده بشر امیدوار نبودم - نیستم و نخواهم بود.

فقط این وظیفه رو به عنوان یک انسان به خودم میدونم که باید تلاشم (هر چقدر هم کوچیک) رو بکنم تا شاید این درد و رنج برای انسان و حیوان و طبیعت کمتر بشه.
'majid' آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما 'majid' برای ارسال این پست سودمند:
arashsat (18-12-2009), Bruce (19-12-2009), hamedsufi (18-12-2009), lili (19-12-2009), ziba (18-12-2009)
قدیمی 18-12-2009, 21:43   #5
ziba
عضو موثر - سطح 6

آواتار ziba

پیشفرض

خوب جناب حامدصوفی
اینطور كه من برداشت كردم شما میگین این جریان یه سیر طبیعی هست و باید پیش بیاد؟ پس یعنی ما هر كاری هم كه بكنیم یا نكنیم تاثیری در این سیر سینوسی نداریم؟
فكر میكنم این خیلی هم درست نباشه
پس یعنی شما هم جزو ناامیدها هستین؟

by all the means you can
in all the ways you can
as long as you ever can

کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما ziba برای ارسال این پست سودمند:
arashsat (18-12-2009), hamedsufi (18-12-2009)
قدیمی 18-12-2009, 22:25   #6
arashsat
مسئول تبلیغات و ناظر تالار

آواتار arashsat

تشکر شده 2,341 بار در 514 پست
پیشفرض

من قضیه رو اینطوری برای خودم تصور کردم که:
یک حشره موذی به نام انسان رفته تو دماق کره زمین
کره زمین در شرف عطسه کردنه
حالا یا عطسه می‌کنه و انسان رو از بین می‌بره
یا انسان به موقع از دماقش میاد بیرون و اون عطسه نمی‌کنه.
در هر دو صورت به نظرم خوبه و کره زمین راحت می‌شه
قدیمی 18-12-2009, 22:42   #7
ramak
عضو تالار ایرانیان گیاهخوار

آواتار ramak

تشکر شده 457 بار در 130 پست
پیشفرض

سخنان paul McCartny با سران اجلاس کپنهاک:
McCartney calls on leaders in Copenhagen to adjust policies
by Daelyn Fortney
December 13, 2009

Earlier this month Paul McCartney spoke at the European Parliament’s hearing on Global Warming and Food Policy where he promoted his Meat Free Monday campaign.

After the hearing McCartney signed a joint statement with European Parliament Vice President Edward McMillan-Scott and Chairman of the Intergovernmental Panel on Climate Change Dr. Rajendra Pachauri calling on individuals and governments to recognize the importance of meat’s impact on health and the environment.

The statement read, “We call on those governments, and all represented at COP15 and in subsequent discussions, to adjust their agriculture, development, environment and public health policies to reflect the role of livestock production in climate change. We call on the local authorities and municipalities in Europe and worldwide to adopt the principle of a meat-free day for their employees. We call on people worldwide, but especially in the developed nations to change their diet to one meat-free day as the most effective way to combat global warming.”

The trio, who all adhere to a vegetarian diet and believe that Less Meat = Less Heat, notes that “a modest change to our eating habits can have a major effect on the rate of climate change. Even better is that vegetarians have 28% less heart disease, 39% lower cancer mortality, and suffer 50% less diabetes."

Representatives of 192 nations are currently in negotiations at COP15 Climate Change Conference in Copenhagen hoping to develop an international strategy for fighting global warming. The conference runs through December 18. (See slideshow below.)
http://www.examiner .com/x-29556- Cleveland- Vegetarian- Food-Examiner~ y2009m12d13- McCartney- calls-on- leaders-in- Copenhagen- to-adjust- policies
ramak آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما ramak برای ارسال این پست سودمند:
hamedsufi (18-12-2009), lili (19-12-2009), Roshanak (19-12-2009), ziba (18-12-2009)
قدیمی 18-12-2009, 23:07   #8
hamedsufi
عضو موثر - سطح 7

آواتار hamedsufi

پیشفرض در نقد پدر کشی های طبیعت

نیک می دانیم که طبیعت ما را در زمره ضعیف ترین ِ موجودات قرار داده و اکنون اگر همین هوش تیز را نیز نمی داشتیم چه بسا نسل انسان مدتها پیش از اینکه این تالار راه اندازی شود، به خشونت و قوه قهریه طبیعت آراسته می شد و از صحنه روزگار نابود (چیزی که شاید تا چند صده دیگر حادث شود) ؛ اگرچه زورمندی و سنگدلی طبیعت، دامن نیرومند ترین موجودات را مدتها پیش از این نیز گرفته بود (جانداران عظیم الجثه باستان را می گویم) .

من راوی دردی هستم که در ناخودآگاه جمعی نژاد بشر انباشته شده و اکنون به منصه ظهور رسیده (هجوم بی شرمانه بشر به طبیعت را می گویم)

در پاسخ به مجید باید بگویم : بشر به ذات خویش موجودی سنگدل و بی رحم نبوده و نمی بوده و نخواهد بود، بلکه وی هرچه کرده و می کند بازتابی است از آنچه در اطراف خویش دیده و می بیند،

ناخودآگاه جمعی بشر هیچ گاه پدر کشی های طبیعت را فراموش نخواهد کرد مگر آن زمان که (در آینده) طبیعت کشی های پدرانش، این حس را در او تعدیل کند .

و در پاسخ به زیبا می گویم : من به هیچ وجه موافق تخریب طبیعت و آزار حیوانات نخواهم بود، این را وجدانم و پایه های اخلاقی ام می گویند؛ تنها رویه ای منطقی را بر طبق گفتمان روانکاوی ِ جمع در پیش گرفتم و از استدلال های یونگ (پدر علم روانکاوی جمع) بهره بردم .

اگرچه دلایل منطقی دیگری را در رد گفتمان گیاهخواری دارم اما تا زمان پخته نشدن حرفهایم و تا تائید نگرفتن از صاحبان فنش، آنها را بازگو نخواهم کرد .

باری آنها که در نشست نخست گیاهخواران، باشنده بودند و نیوشنده، بی گمان سخنان و تلاش هایم را در حمایت از حقوق ِ از دست رفته حیوانات به خاطر خواهند آورد !

و با درود بر آرش عزیز و تمثیل زیبایش ...

من گرگ را دوست دارم، کوه را دوست دارم، موش را دوست دارم، دریا را دوست دارم، خرس را دوست دارم، ... اما هنوز که هنوز است با دیدن آنها، تو گوئی ته دلم می لرزد و بیم آسیب و ترس دارم، چه کنم که من (من ِ نوعی، نوع بشر را می گویم) اینگونه ساخته و پرداخته شده ام ...

آخرین ویرایش توسط hamedsufi در تاریخ 18-12-2009 انجام شده است
قدیمی 18-12-2009, 23:54   #9
ziba
عضو موثر - سطح 6

آواتار ziba

پیشفرض

خیلی فاصله هست بین نظر و درك من درباره طبیعت با نظر و درك شما

از نظر من این داستان پدركشتگی برداشت قشنگی نیست. چه بر اساس روانشناسی جمعی باشه یا هر چیز دیگه.

اگه مسئله رو اینجور توضیح بدیم كه این بازتاب و نتیجه عمل خود انسان هست كه داره به خودش برمیگرده خیلی بهتر میتونه همه چیز رو نشون بده. چون این قضیه پدركشتگی یه جوری انسان رو میخواد تبرئه كنه و بگه كه تقصیر اصلی گردن طبیعت بوده!! یا اینكه تقصیر اصلی ای وجود نداره و به قول خودتون چیزیه كه هی تكرار میشه!

حتی اگه بشر باید با طبیعت كشی تلافی كنه تا اروم بشه ... تا حالاش كلی این كارو كرده و دایره ی این كشتار باز داره به خودش برمیگرده و الان نوبت به خودش رسیده كه باز به دست طبیعت كشته بشه!
(چه تصویر زشت و خشنی!!)

اما من معتقدم كه انسان و طبیعت از یك جنس هستن و تا به این درك نرسن كه از یك منشا هستن با همین نادانی خودشون این تخریب رو دامن میزنن و به طبیعت و حیوان و انسان ظلم میكنن كه نتیجه ی حتمی اش ظلم به خودشون هست.
اگه به این درك یكی بودن برسن و عشق درشون موج بزنه دیگه مشكلی باقی نمیمونه

و مشكل ما هم الان همینه
اینكه چهار نفر مثل من و شما شاید كمی دل بسوزونیم واسه حیوونا و زمین و طبیعتش اما بقیه دنیا هنوز به این درك و آگاهی نرسیدن. یا در نیازهای اولیه و زندگی سطحی موندن یا با دشمنی دارن تخریب رو گسترش میدن و اجازه نمیدن صدای تحقیقات درست و راه حل اساسی به گوش همه برسه!

by all the means you can
in all the ways you can
as long as you ever can

کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما ziba برای ارسال این پست سودمند:
Alireza A (18-12-2009), lone wolf (19-12-2009)
قدیمی 19-12-2009, 00:23   #10
seasalt
عضو موثر - سطح 7

آواتار seasalt

تشکر شده 3,199 بار در 945 پست
پیشفرض

خدا بگم چکارت کنه زمین! زمین میگه به من چه، من عصر یخبندان دارم، گرمایش دارم، بارها و بارها داشتم، فکر کردین همه چیز همونطور که هست می خواد بمونه؟ قراره ما این نبود! این قده هم برام ادا در نیارین، اینقده ناگهانی می تونم همه چیزو تغییر بدم که...وقتی می گم ناگهانی یعنی سنتون تقاضا نمی کنه ببینین چجوری! گول همدیگرو نخورین، دانشمنداتون موندن تو من، همون بس که بتونن بگن فردا هوا چطوره، آخه سنتون تقاضا می کنه براش، به اون دانشمندا هم می گم تو سروکله هم نزنین، پول بخوره تو سرتون که براش برام کلی حرف درمی آرین، چه موافق چه مخالف، تو برنامه های اجرایی خودتونم موندین، برای من سروته يه کرباسین، من کارامو همیشه مثل همیشه ادامه می دم... اگه قاره هاتونو نابود کنم باید بگم دروغ نگفتم می تونم چون خود به خودیه خود شدنیه! چون مادرتونم، مادرتون هیچ نیتی نداره، حرف برام درنیارین این 100 بار! اینقده هم نترسین برا مردن، این همه تا به الان مردین، کجا کی؟ تو بغل خودم مثل همیشه...هرگز منو درست پیشبینی نکنین، راستی شاید کارتونه عصر یخی 4 هم بیاد اما امیدوار نباشید واسش، اونها اگه بخوان می سازنش، تو هم اگه بخوای به کارهای خوبت مثل همیشه ادامه می دی، دیگه نه حرفی از امیدواری هست و نه ناامیدی، بوس بوس.
خدا بگم چکارت کنه زیبا!

زیبا گفتی زمین این همه حیوونارو داره می کشه، و تو خیلی نگرانی، برا این گرمایش زمین هم که دارن کاری نمی کنن، دیگه داری آتیش میگیری، ما انسان ها هم این وسط به حماقت های خودمون داریم ادامه می دیم، تو دیگه حال و روزگار نداری، گفتم منو زمین بیاییم پیشت :d اختلاط هم کردیما باهات lol
ziba (19-12-2009)
قدیمی 19-12-2009, 00:50   #11
hamedsufi
عضو موثر - سطح 7

آواتار hamedsufi

پیشفرض در سوگ ِ زمین

و این گفتمان در آنجائی به چالش کشیده می شود که (در کنار عقده اروس = زندگی) حرف از "عقده تاتانوس = مرگ" که در نهاد بشر نهفته شده نیز بزنیم، و این همان نتیجه ایست که قریب به یک قرن پیش، زیگموند فروید بدان دست یافت . آری دوستان، بشر در گوشه ای از نهاد خود میل به زوال، نابودی و تخریب دارد ،

و درست گفتی که زمین و انسان از یک جنس اند، اما اگر به روی دیگر این سکه نیز توجه کنی درخواهی یافت که این تمایل می تواند رویه ای مخرب به خود بگیرد (اینکه ما در طول تکامل از مواد آلی و معدنی ِخاک تشکیل شده ایم و لذا تمایلی ناخودآگاه به باز برگشتن به این حالت دیرینه خود داریم، یعنی همسانی با خاک که همان مرگ را معنی می دهد)

ضمن آنکه در پس هر لذتی، کاهش سطح انرژی بدن رخ می دهد و مصداق کامل لذت را می توان در به صفر رسیدن سطح انرژی و آنتالپی بدن جستجو کرد، و بار دیگر، یعنی، همان مرگ !

بحث تبرئه کردن بشر در میان نیست، من از قوانین زورمندانه طبیعت و سر سپردگی اجباری موجودات زنده از این قوانین سر ِ سخن دارم،

ما هیچ گاه به شکل کاملی از رفاه دست نخواهیم یافت، از طرفی در برابر تهدید ها و بلایای طبیعی قرار داریم و از طرفی اگرچه به لطف مدرنیسم و تکنولوژِی توانسته ایم به اندازی نیرو بگیریم و در برابر طبیعت قد علم کنیم، اما به واسطه همین مدرنیسم خود را به دام گرمایش زمین و عواقب آن انداخته ایم .

و من هم موافقم با شما، مدرنیسم و تکنولوژی چاقوئیست دو لبه برای رفاه بشر ....

آخرین ویرایش توسط hamedsufi در تاریخ 19-12-2009 انجام شده است
پاسخ

Bookmarks

کاربرانی که این مطلب را میخوانند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

کشتار حیوانات

اینها تعداد حیواناتی است که از زمانیکه شما این صفحه را باز کردید توسط صنایع تولید گوشت، شیر و تخم مرغ در سراسر جهان کشته شده اند

ساعت: 14:34 بوقت GMT +4.5

مرغ 
اردک 
خوک 
جوندگان 
بوقلمون 
غاز 
گوسفند 
بز 
گاو 
خرگوش 
پرندگان