![]() |
|
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | لیست اعضا | کلوپ اعضاء | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| جدیدترین مباحث انجمنها | |
| دستور غذا اين بخش براي ارايه دستور غذاهاي گياهي مي باشد |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو تالار ایرانیان گیاهخوار
|
مواد لازم:
ماش1 لیوان( 2 روز خیس خورده ) سیب زمینی 3 عدد پیاز 2 عدد گشنیز خرد کرده 2 قاشق غذاخوری سیر یک حبه آرد گندم 2 قاشق غذاخوری نمک ،فلفل و زردچوبه یه مقدار لازم ماش را چرخ کرده پیاز و سیب زمینی را رنده و بعد همه مواد را مخلوط و در آخر شکل داده و سرخ می کنیم. این غذا به اندازه 6 نفر است این غذا رو من و خونوادم قبل از گیاهخواریمون هم می خوردیم و جالبه که این کتلت تو فامیل و بین گوشتخوارا طرفدار زیاد داره امیدوارم شما هم خوشتون بیاد
|
|
|
|
| تبلیغات | |
| کاربران : 16 تشکر کرده اند از شما sahar parham برای ارسال این پست سودمند: |
1178 (22-04-2010),
aftab (02-08-2010),
amooshelby932 (25-04-2010),
arya (22-04-2010),
hamed-1368 (22-04-2010),
hamedsufi (22-04-2010),
Prince (22-04-2010),
ramak (23-04-2010),
Roshanak (22-04-2010),
siavash.angel (22-04-2010),
soltan2 (28-07-2010),
St.Benoni (22-04-2010),
متی (31-07-2010),
Z0Z0 (22-04-2010),
ziba (22-04-2010),
سپيده ي مهرباني (18-05-2010)
|
|
|
#2 |
|
موقعیت: Belgium
ظاهراً این کتلت به تخم مرغ نیاز ندارد(خوشبختانه) چطور مواد به هم میچسبند و وا نمیرن؟
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
موقعیت: اهواز
نقل قول:
![]() در مورد کتلت ها هم،توی هر نوع کتلتی میشه به جای هر تخم مرغ 1 قاشق آرد اضافه کرد و آرد باعث میشه که وا نره.
|
|
| کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما Roshanak برای ارسال این پست سودمند: |
1178 (22-04-2010),
hamed-1368 (22-04-2010),
hamedsufi (22-04-2010),
sahar parham (22-04-2010),
siavash.angel (22-04-2010),
St.Benoni (22-04-2010)
|
|
|
#5 |
|
|
مثلا من اخیرا برای درست کردن اسنک وگن متوجه شدم که اگر کمی پودر جوانه گندم اضافه کنیم دیگه دو قسمت نان از هم جدا نمی شوند (مشکلی که در نبود پنیر پیتزا ایجاد میشه). پس میشه نتیجه گرفت کلا گندم خاصیت چسبندگی داره. البته مادرم گاهی از آرد لپه هم استفاده می کنه که اون هم خاصیت چسبندگی بالایی داره.
|
|
|
|
#6 |
|
موقعیت: tehran
من غذاهای سرخ كردنی رو كنار گذاشتم
در ضمن ماش خاصیت چربی سوزی داره و لاغر كننده هستش با خیال راحت بخورین راستی بچه ها یه سوال میشه از روغن زیتون برا سرخ كردنش استفاده كنیم؟
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
موقعیت: رشت
با تشکر مجدد از سحر خانم .
ماش جزو حبوباتیه که زیاد مورد استفاده ندار ه حد اقل برای ما! ولی با این کتلت خوشمزه جای خودشو توی آشپز خونه ما پیدا کرده . |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
بچه ها یه پیشنهاد می کنم به ترکیب فوق 2 قاشق غذاخوری آرد لپه و نصف پیمانه سویا هم اضافه کنید فوق العاده میشه.
راستی اگه نمی خواین سرخ کنید، میتونید توی این تابه دوطرفه ها که بدون روغن هستش سرخ کنید. فقط اگه توی اون تابه ها مایه رو ریختید باید یکدست باشه.
|
|
|
|
#9 |
|
|
به روژان:
نقطه دود روغن زیتون دمایی در حدود 200 درجه سلسیوس (حدود 390 درجه فارنهایت) هستش. من جاهای زیادی خوندم که روغن زیتون رو نباید بیش از حد حرارت داد چه برسه به سرخ کردن! اما خوب به ندرت هم عکس این مطلب رو هم خوندم. به نظر من اگه از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنی مطمئن تر هستش!
|
|
|
|
#10 |
|
حالا از سرخ كردن هم كه بگذریم میشه اقلا با روغن زیتون كمی پیاز برا تو غذا باهاش تفت بدیم یا نه؟
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
بچه ها میشه یكی كه جواب سوال منو میدونه بهم بگه لیستین سویا از كجا بگیرم؟
من از آرد سویا برا خودم نون درست میكنم چون كلی پروتئین داره ولی خاصیت ارتجاعی نداره اگه لیستین باشه این مشكل هم برطرف میشه از كجا تهیه ش كنم؟
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
به نظر میرسه حرارت دادن به این صورت در مورد روغن های ویرجین (مثل روغن زیتون، هسته انگور، ذرت و ...) کار چندان درستی نباشه.
|
|